Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1698 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1695, 1696, 1697, 1698, 1699, 1700, 1701 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:20 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

gonzales01 píše:Dobry den Jardo, testem se sodou jsem vyzkoušel, že se v žaludku netvoří HCl a chtěl bych postupně vyzkoušet užívání Betainu HCl a následně dodávání HCl. Chtěl bych se vás zeptat, jak byste doporučil zařadit užívání tablet Betain HCl (600mg) s pepsinem. Můj jídelníček je zhruba násle ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:16 am 

Mat1 píše:Tiež si myslím. Neuveritlené ako rýchlo sa človek dostane opat do... A z pravidla vždy ked mu je dobre, vrátane mna. Zvláštne je, že na sladké chut nemám, normálne sa mi hnusí, dokonca už aj ovocie(sladké), no na obilniny mám(ryža), tkaže je to jasné. Ten Sanogel, vyzerá výborne(podla toho ...

Napsal: čtv srp 19, 2010 7:12 am 

zuzis píše:Zakoupila jsem kapátko i s lahvičkou v lékárně. Jsou nějaká i jiná kapátka? Je 1ccm=20 kapek z kapátka? Já jen jestli třeba není několik druhů kapátek, abych nedávala málo nebo naopak hodně Metrické kapátko má na 1 ccm 20 kapek a druhá varianta má 16 kapek, což si není problém přeměřit, p ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: stř srp 18, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Sybilla píše:Fakt neviem, kde to vlastne žijem, so všetkým je tu u nás problém. Dnes som podnikla spanilú jazdu po bratislavských lekárňach čo mám cez polku mesta po ceste domov a k lugolovmu roztoku som sa nedostala. Mladé trepotalky tváriace sa ako lekárničky nevedeli ani jedna čo to je, ale ochot ...

Napsal: stř srp 18, 2010 9:04 pm 

zuzis píše:Jaká je normální (průměrná) denní hodnota dávkování? Nemám vůbec představu, kolik toho mohu nakapat (do vody). Děkuji Dává se tak 1 ccm té 1,75%tní kyseliny do 0,5 litu vody a pije se podle potřeby, většinou tak 0,5-1 hodinu před jídlem a stejně po jídle, případně mezi jídly.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř srp 18, 2010 8:52 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Lenka píše:Pochopila jsem, že hořčík se má nalačno a samotný. Jsem ale přesvědčována, že samotný nemá význam, že se musí ještě s něčím, ale už nevědí s čím a chtějí to zjistit... Jak to prosím tedy je? A jak dlouho po užití hořčíku mohu ovoce? Čemu se vyhnout po hořčíku a v jakém časovém rozmezí? Vy ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř srp 18, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:Tak ako ? Kvasí tu niekto z vás orechy či semená v slanej vode ? Ja áno, nemôžem si to vynachváliť - i keď nie som vedec, aby som tie účinky kvasenia skúmal u seba v kuchyni - stačia mi iné dôkazy výhod kvasenia (napríklad) orechov a semien. A tým nie je len lepšia stráviteľnosť. Kvaše ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř srp 18, 2010 8:33 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Kometa píše:Nepražené buráky jsou taky špatné? Zrovna jsem je náhodou sehnala. Chutnají zvláštně, pražené jsou lepší. Ale nechutnají zkaženě. Podle mě jsou mnohem větším problémem Para ořechy, sehnat ty nezkažené je docela kumšt. Přemýšlím - když jsem teď zjsitila, že mají dobré a levné para ořechy ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: stř srp 18, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

muflon píše:Chutná to dobře, jako mléko ...skutečně to ani nějak moc nekřupe mezi zuby(mam to z lekarny kde mi to po ustní prosbe objednali pres http://www.kulich.cz). ...davkovani jsem mel jiz od Vas napsane, šlo mi o to zda nalačno...protože dědek kořenář píše "dávkování při jídle"(viz o dva přísp ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: stř srp 18, 2010 8:18 pm 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Inka píše:Dobrý den, ráda bych si ověřila dávkování jódu. Jedná se Lugolův roztok o složení 1g jódu, 2,5g jodidu a 96,5g vody - tedy metrická kapka obsahuje 1,39mg jódu. Pokud se doporučuje v případě deficitů i 50mg denně (nebo více), znamená to, že bych toho roztoku měla užívat 36 metrických kapek ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: stř srp 18, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 75280

Xion píše:Co sa tyka sposobu uskladnenia, ten rok - dva je pri izbovej teplote v tme? Ja som ho porozlieval do mensich flasiek, a vzdy mam vytiahnutu len jednu, ostatne som dal do mrazaku. Nieje to teda nutne? Staci v ladnicke, alebo kludne niekde v spajzi? U tohoto oleje to nutné není, ten je vysoc ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř srp 18, 2010 11:57 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Slim-Jim píše:Rozhodně hodlám pokračovat. Množsví těchto chvostů(hlenů) bylo přítomno i v sítu.Jen doufám,že kvasinka nevládne mým játrům(a vyčištěním jí nenabídnu ještě větší prostor k bujarým oslavám) nebo se pouze vypláchla ze střev v prostředí s epsomskou solý(bez jablíček a štávy) které jí asi ...

Napsal: stř srp 18, 2010 11:48 am 

Mat1 píše:Je možné aby kvasinka alebo baktéria v žalúdku sposobovala to, že ked sa najem bez ohladu na to čo to je, po krátkej dobe sa peresunie obsah žalúdka rovno do čreva a ked sa napijem aj po 3-4h po zjední napr. ryže s varenou mrkvou tak cítim ako mi tekutina(akákolvek) este vascmi spláchne ob ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Krčné MANDLE

Předmět příspěvku: Krčné MANDLE
Napsal: stř srp 18, 2010 9:03 am 

Odpovědi: 82
Zobrazení: 119782

NOWOCAYN píše:Trápia ma moje mandle, ktoré mám už celé roky v zlom stave... Vždy boli veľké. Posledné mesiace či rok,dva zmenili tvar, jedna sa scvrkla, majú v sebe dierky (dierky sú farby takej, ako samotné mandle), obe vyzerajú neprirodzene... a sem-tam sa v ich zadnej časti hromadí hnis bielo-hne ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zánět rohovky

Předmět příspěvku: Zánět rohovky
Napsal: stř srp 18, 2010 8:50 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 14078

Petra píše:Děkuji moc, nejedná se o mě, já sama urinou vykapávám oči, když je mám unavené od počítače a je to super..Kamarád, který tenhle problém má, nedodržuje žádnou vitastravu, žádné očisty, navíc je to kuřák, takže nemůže se stát u moče, že by mu spíš uškodila? Díky Ideál to rozhodně nebude, al ...
Stránka 1698 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1695, 1696, 1697, 1698, 1699, 1700, 1701 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem