Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:40 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1703 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Šedivějící vlasy

Předmět příspěvku: Šedivějící vlasy
Napsal: pát srp 13, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 73
Zobrazení: 158869

Janka píše:a jak se ta remineralizace a posílení ledvinek provádí? Mám totiž podobný problém, myslela jsem že je to dané dědičností. Byla bych moc ráda, kdyby to šlo změnit. Jak poznám jaký to má přesně důvod u mě? Předem moc díky za odpověď Remineralizace je srovnání deficitního stavu důležitých mi ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: pát srp 13, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Jana píše:Myslíte, že by pomohlo, když má někdo vyvrtaný zub, ale pořád ho hrozně bolí, vyplachovat si to MMS???? Předem díky za Vaše názory. Jana Patrně by to také fungovalo, ale asi by jste si měla prostudovat předchozí příspěvek. Netvrdím, že vám to tu díru zadělá, ale mělo by to značně ulevit.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Plnospektrálne žiarovky - osvetlenie doma, či v práci

Napsal: pát srp 13, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13569

NOWOCAYN píše:Už niekoľko rokov existujú v bežnom predaji žiarovky, ktoré dosť dobre simulujú slnečné žiarenie. Má niekto s nimi skúsenosti ? Napríklad značky ako Ott Lite, Androv, Nasli, atď... Chcem si ich zabezpečiť, do každej miestnosti (možno okrem WC a kúpeľne...) v byte. Jedna žiarovka vyjde ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát srp 13, 2010 9:31 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

loeX píše:Ano, byla to zatím největší blbost co jsem snad za svůj život provedl:/ uznávám. Půst jsem držel poprvé, je to úžasná věc, ale opravdu hodně jsem podcenil jeho nejdůležitější fázi - návratovku. Takže zácpu řešit klystýry s močí - prozatím jsem zácpu takto řešil, takže budu pokračovat. Dost ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát srp 13, 2010 9:20 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

b113 píše:Dobrý den Pane Zajíček, chtěl bych poprosit o rady jak postupovat v léčbě jater. Po provedení biopsie jater mám PRIMÁRNÍ BILIÁRNÍ CIRHÓZU STADIUM I. Vaše stránky pročítám teprve pár dní, ale nikde jsem podobné téma nenašel. Na příští pátek mám naplánovánu očistu jater, čekám jen na síran h ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát srp 13, 2010 9:07 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Kometa píše:Med do kefíru - dávám ho tam teď kvuli své blbosti - mam příliš mnoho houbičky a i po půl dni je to moc kyselé, až se sejdu s lidmi, kterým jsem jí slíbila, zas budu mít kefír normální. A někdy i když je kyselost dobrá, tak si prostě ráda pochutnám na něčem dobrém trošku medíku, trošku n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pát srp 13, 2010 8:54 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Vlk píše:Asi to bude skutečně tento případ, děkuji. Bude se to asi jmenovat "len zlatý". (http://en.wikipedia.org/wiki/Flax) Logicky pak ale vyvstává otázka, zda takový olej konzumovat, když má minimální podíl omega-3 tuků a dominantní podíl omega-6, kterých je ve stravě obvykle nadbytek. Nedomnívám ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: pát srp 13, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 75280

Kometa píše:Odtučněný? Koukla jsem na pytlík a ve 100gr je 60gr tuku, to se mi nezdá moc odtučněné. Vyzkoušejte odšťavnit čerstvý syrový kokos a namočený strouhaný kokos, pak bude vše jasné a pochopíte o čem mluvím.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

loeX píše:Přeji hezký den. Na fóru jsem nový, ale zaujalo mne, a tak jsem tu:) Je evidetní, že administrátor má velmi hluboké znalosti o lidském zdraví a to mě vede k položení tohoto dotazu a současnému požádání o pomoc, jelikož bych si chtěl dát tělo co nejdříve do pořádku: před cca 12 dny jsem uko ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: JÍLY-např.Bentonit(Aztécká hlína), Bílý jíl(kaolin)

Napsal: čtv srp 12, 2010 9:31 pm 

Odpovědi: 140
Zobrazení: 285209

muflon píše:Z jedné kaolinky (oddělení obchodu) mi odepsali tyto zajímavé informace: ...vyrábíme řadu "přečištěných" kaolinů, přesný termín je "plavený kaolin", kde podíl částic nad 60 µm (obsahujících křemen) je v oblasti kolem 0,005%. Do kosmetiky se používá náš kaolin Kolloid (práškový kaolin). K ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:16 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 75280

Kometa píše:Má podobný účinek i samotný kokos? Ovoce posypané strouhaným kokosem je velmi chutné, ale dávat si tam tuk mi připadá zvláštní. Čerstvý, syrový, strouhaný kokos ano, ale ten prodávaný ne, ten je totiž odtučněný. Proti jeho chuti nic nemám, ale kyseliny kaprylové obsahuje minimum, čili zd ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Kometa píše:Má nějaký účinek sušený zázvor nebo jen čerstvý? Ten sušený je takový primitivní na použití, sypu si ho do kefíru spolu se skořicí. Může toto koření vyvážit to, že si dám do kefíru trochu medu? Koření na med vliv patrně nemá a nechápu, proč do kefíru dáváte med. Cukry skoro vždy způsobuj ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv srp 12, 2010 9:02 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Monty píše:Ahoj všichni. Jelikož se mi nepodařilo nikde sehnat odpověď, obracím se teď na svou nejmilovanější stránku a na lidi, kterým momentálně důvěřuji nejvíce. Nebudu vypisovat problémy se kterými se potýkám, ale už jsem toho zkusil hodně (můj stav je o poznání lepší, ale stále se mi nedaří jej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv srp 12, 2010 8:54 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Vlk píše:Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na názor, zda mi od firmy Agro-El přišel skutečně lněný olej. Objednal jsem si 5l a přišel kanystr na kterém je napsáno: Olej lněný, země původu Rakousko a složení je tam mimo jiné Polonenasycené mastné kyseliny: linolová .............. 78 g / 100 g linol ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv srp 12, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

zuzis píše:Mohl byste mi, prosím, vysvětlit, co přesně je ta monodieta? Abych to zas špatně nepochopila. To se jí jen jeden druh potraviny po celý den, nebo jeden druh potraviny na jednu dávku jídla a s dostatečným odstupem od dalšího jídla? Třeba 3broskve a za dvě hodiny třeba 3 jablka? Ta druhá va ...
Stránka 1703 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1700, 1701, 1702, 1703, 1704, 1705, 1706 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem