Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1711 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1708, 1709, 1710, 1711, 1712, 1713, 1714 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: stř srp 04, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

gorgona píše:Mám velké problémy s pálením žáhy, takže nemohu jíst spoustu věcí. Prosím, mohl byste mi ještě napsat, jakým způsobem lze stav žaludeční kyseliny zjistit a jak jí v případě nedostatku dodávat? Děkuji mnohokrát a přeji hezký den. NL Již jsem to zde několikrát psal, prostě vezmete jedlou ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 04, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

zuzis píše:Tak jsem vyzkoušela ze zakázaného ovoce jíst samotné banány vždy k snídani a s 3hodinovým odstupem od dalšího jídla. Nejprve jsem zkusila 5banánů. Nic se nedělo. Ale za dva dny jsem zkusila 8banánů, protože jsem měla velký hlad a pak celé dopoledne jsem byla ospalá, unavená a úplně k nepo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř srp 04, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

sad píše:Děkuji , špatně jsem to pochopil . Pane Jardo , jakým způsobem dávky navyšovat ? Váš dotaz nechápu, jak navyšovat, psal jsem vám, že maximum je devět dávek a více nemá smysl, navyšování je pouze pro ty, co to zpočátku nesnesou a myšleno bylo třeba tři dávky za den a postupně přidávat.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žlázy,hormony...souvislosti+Možnosti nápravy

Napsal: stř srp 04, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 75
Zobrazení: 180458

muflon píše:Znalosti o nedostatečné činnosti žláz s vnitřní sekrecí na možnost obnovení zdraví, jsou často nedoceněny pro svou málo zdůrazňovanou důležitost...Měly by nás zajímat možnosti zlepšení jejich funkce... Asi nejznámější žlázy jsou hypofýza,nadledvinky, štítná žláza a slinivka břišní... Pod ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: CHELACE (vyvázání těžkých kovů z těla)

Napsal: stř srp 04, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 176
Zobrazení: 379775

muflon píše:Lena píše(forum u pramene): chlorella pyrenoidosa (vodni řasa) + kapky koriandru chlorellu staci brat nekolik tobolek denne k jidlu po jidle nebo jen tak na lacno, cisti telo od tezkych kovu jako napriklad amalgan ze zubu a take dalsi tezke ci jedovate latky. pochazi to ze studii nemecke ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Moje pochybení

Předmět příspěvku: Moje pochybení
Napsal: stř srp 04, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 21480

lipka píše:Dobré ráno pane Jaroslave, tato má část,kterou Vám napíši,vím,že patří jinam.Tak jen informativně: výsledky z gyne stěrů byly opět pozitivní.Sestra lékaře mi zdělila,že v této fázi se to neléčí,ale že mám přijít v prosinci na další stěr. Poslední 3 dny a dnes i nad ránem( aspoň si myslím, ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Rouztroušená skleroza

Předmět příspěvku: Rouztroušená skleroza
Napsal: stř srp 04, 2010 10:07 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 17327

Adislava píše:Dobrý den, nevím jestli to byla náhoda nebo to tak mělo být, ale objevila jsem na internetu vaše stránky, které mě moc oslovily. Mám zdravotní problémy nejen se sebou, ale i se svým ani ne ročním synkem. Začnu u mě. Mám již 11 let diagnostikovanou roztroušenou sklerozu. Brněli mi nohy, ...

Napsal: stř srp 04, 2010 8:23 am 

gorgona píše:Dobrý večer, zakončovala jsem šankaprakšalánu a vyzvracela jsem krví zbarvenou vodu s krevníma sraženinama. Jinak děkuji za radu. To bych si dovolil tvrdit, že jde o podráždění žaludeční, případně dvanácterníkové stěny a mělo by to s pravidelnou údržbou zmizet. Vhodné je také zkontrolov ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Chemoterapie + MMS ???

Předmět příspěvku: Chemoterapie + MMS ???
Napsal: úte srp 03, 2010 9:43 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 8727

vlasnej píše:Dobrý den, zajímá mě jestli má někdo zkušenost s užíváním MMS i v době chemoterapie. Chemo mám již 3měsíce každý týden 1xa ještě pravděpodobně 2měsíce mě čekají. Zkoušela jsem i MMS 10x denně po 1kapce a 2. den 10x denně 1kapka, 2kapky atd. Výsledek byl dost nepříjemný. Možná, že to pro ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: úte srp 03, 2010 6:17 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

muflon píše:Můžete pane Jardo říci konkrétněji které to hlavně jsou na našich "lukách a stráních"...? Určitě vojtěška, nejspíš také červený jetel a pampeliška...co ještě? To si nerozumíme, nemyslel jsem konkrétní bylinu, ale uvádím, že naleznete podobné léčebné vlastnosti, čili stačí si na internetu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: úte srp 03, 2010 5:27 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

ivvlik píše:Každý si opravdu hřeje tu svojí polívčičku.Mě byla nabízana aloe od fi eLeR.Prý 99% aloe a nejfunkčnější.Kdo ví, je opravdu na nás si vybrat a posoudit,ale zase než se dopídíte utratí se zbytečně moc peněz.Měla jsem od nich sprey první pomoci za "pakatel"30ml za 100kč,zdál se mi dobrý na ...

Napsal: úte srp 03, 2010 5:19 pm 

gorgona píše:Dobry den pane Zajíčku, znám Vaše stránky a proto se na Vás obracím s prosbou o radu: pár měsíců praktikuju vamanadhauti, co se týče techniky, nemám problém, jen mě poněkud zaráží, že nevychází žádná žluč, pouze jednou velice málo hnědých sraženin. Dnes však, potom, co jsem dokončovala ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zdravé dýchání,sezení &pomůcky

Předmět příspěvku: Zdravé dýchání,sezení &pomůcky
Napsal: úte srp 03, 2010 1:31 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 14037

muflon píše:Z nesprávného dýchání, sezení a chůze, je mnoho zdravotních problémů...ne každý si najde jak to změnit a naučit se to správně, když nás to(jako jiné věci) nenaučila škola a rodiče... -------- Endogenní dýchání: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1739 Jak správně dýchat:

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Fáze měsíce

Předmět příspěvku: Fáze měsíce
Napsal: úte srp 03, 2010 10:28 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10552

Pavel Veselý píše:Tak jsem trochu pohledal,zapsal poznámky do kalendáře a musím říct že to fakt funguje.Hledal jsem hlavně v Cingrošově knize a v knihách od Partykové a něco na netu.Vzhledem k tomu že provozuji extrémě náročný sport tak ty změny pociťuji asi víc než normální lidé(např. moje přítelky ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte srp 03, 2010 9:59 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Beladona píše:Začala jsem užívat MMS 2. Můžu ho zapíjet kromě vody také vlažným slabým bylinným nebo zeleným čajem? Tak u toho netuším, zda látky v čaji obsažené, nemohou s chlorovým vápnem nějak reagovat, čili bych to raději zapíjel čistou vodou, ale patrně by to zásadně vadit nemělo.
Stránka 1711 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1708, 1709, 1710, 1711, 1712, 1713, 1714 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem