Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1712 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1709, 1710, 1711, 1712, 1713, 1714, 1715 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: úte srp 03, 2010 9:56 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Pavel Veselý píše:Tak o tom skladování je to dobrá zpráva,protože lékárnice mi na lahvičku napsala spotřebujte do září 2010,tak jsem byl trochu nesvůj.Dám to radši do lednice. Jód je silné desinfekční činidlo, to se zkazit nemůže a navíc v lihu, jak to máte namícháno, tam už vůbec ne.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte srp 03, 2010 9:54 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Beladona píše:Existuje úměrnost že čím víc houbičky, tím lepší kefír s více laktobacily? Nebo naopak houbička strádá a nedělá kvalitní kefír? Kvalitní kefír potřebuje jak správné množství houby, cca 2 polévkové lžíce na 0,5 litru mléka, tak správnou teplotu, zhruba běžnou pokojovou a vadí jak moc ho ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Jód

Předmět příspěvku: Jód
Napsal: úte srp 03, 2010 9:30 am 

Odpovědi: 674
Zobrazení: 1003569

Pavel Veselý píše:Hm,tak koukám že jsem si 5%ní jodovou tinkturu proti kandidoze nechal namíchat trochu předčasně a akorát jsem za to vyhodil prašule.Ta Partyková asi v době psaní knihy Lugol neznala.Ach jo,chybama se člověk učí.Nevíte někdo jak zužitkovat 200ml 5%ní jodové tinktury?Díky Tu můžete s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bobkový list

Předmět příspěvku: Bobkový list
Napsal: pon srp 02, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 159851

shine píše:Další recept na vavřín je z "Ľudového liecitěľstva", na posilnění pankreasu a žlučníku: 1 bal. majoránky, 20 bobkových listů semlít na el. kávovém mlýnku, potom přidat malou lžičku (dala jsem čajovou) sušeného zázvoru a 8 lžic glukopuru (hroznového cukru). Zamíchat vše, dobře uzavřít ve s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon srp 02, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Miroslav píše:Na internete som sa stretol s názorom, že Betain-HCL tablety neobsahujú kyselinu chlorovodíkovú... Je to pravda? Viem, že existuje čistý betain (Trimetylglycín), ale vie niekto trošku podrobnejšie vysvetliť ako je to s tým betaínom-HCL v tabletách? A čo poviete na tieto produkty:

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon srp 02, 2010 6:34 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Inka píše:Prosím o radu kolik asi askorbátu přidávat do šťáv na konzervaci, když si je budu brát s sebou na den do práce? Třeba do 1l dávat tak lžičku? Děkuju moc. I Osobně dávám na litr tak 3-4 gramy, ale patrně by stačilo i menší množství.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: pon srp 02, 2010 6:32 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Hlavní příčiny nákazy+příznaky parazitárních infekcí: http://www.centrumzdravi.net/boj-proti- ... oveka.html ...V dnešní době existují různé léky proti cizopasníkům, ale otázka boje s cizopasníky zůstává nevyřešenou. Příčin tohoto jevu je několik. Za prvé lidé nevnímají tento problém dos ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pon srp 02, 2010 6:21 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Pavel Veselý píše:Ok.A ještě by mne zajímalo jestli se všechny druhy melounů řadí mezi zeleninu nebo jen ten červený? Svým zařazením je cukrový meloun zeleninou příbuznou okurce, ovšem tato skupina obsahuje asi 10 druhů sladkých plodů, např. galia, charentain, cantalupo, nebo ananasový, které se kon ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: pon srp 02, 2010 6:12 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Host píše:Nahlouplá otázka: Je to myšleno mrkev+špenát nebo jde o 2 samostatné pokrmy? Ostatně tlouct by se to nemuselo když jde o zeleniny. Já si dávám rozmražený špenát, do kterého nadrobno pokrájím syrové brambory, ale s příměsí mrkve by to mohlo být zajímavější... Jde to používat jak samostatně, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pon srp 02, 2010 12:10 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Pavel Veselý píše:Zdravim! Chci se zeptat jestli po nebo během ovocné snídaně s kokosem a trochou patlaniny a kefíru mohu vypít cca 2dl mrkvové šťávy.Potřebuji to na rozpuštění vitamínu C pro vinaře,dřív jsem je plnil do kapslí ale je to moc práce a občas mě ty kapsle tlačí v žaludku.Bohužel nemám č ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bobkový list

Předmět příspěvku: Bobkový list
Napsal: pon srp 02, 2010 10:39 am 

Odpovědi: 70
Zobrazení: 159851

Zaratustra píše:Máte nějaký typ na revmatoidní artritis?? Děkuji. Tam nejrychleji zabere vysoké pH, tak 7,5-7,8 a docílit se klidně dá i pouhou konzumací okurek v libovolném množství, ale opravdu pouze okurek a tak dlouho dokud přetrvávají potíže. Jako sladká varianta může sloužit vodní meloun a ste ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kukurica ( alebo kukuričná polenta )

Předmět příspěvku: Kukurica ( alebo kukuričná polenta )
Napsal: ned srp 01, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 25325

Host píše:Rozumím, dala by se něčím užitečným (zelenina?) proložit, aby se pokrm stal prospěšnější? Nenapadá mě žádný recept... Osobně ji prakticky nepoužívám, ale kukuřičná polenta, je vhodná na kaši, knedlík či různé placky a má i krátkou dobu přípravy. Pokud chcete připravit z polenty kaši, tak j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: ned srp 01, 2010 6:53 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Sybilla píše:Užívam ten pankreolan s každým jedlom okrem kefíru 2 pilule. Asi 2x som si dala 3 zvedavá, čo to spraví. Žiadna zmena. Zaradila som HCL podporujúce stimulanty, zatiaľ len prírodné, lebo na čarovanie s kyselinou si zatiaľ netrúfam. Musím povedať, že zatiaľ žiadna zmena vo farbe stolice n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned srp 01, 2010 5:45 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

sad píše:Dávám 1ccm a asi za 5 - 10 min další . Optimální je jeden ccm před jídlem, jeden po jídle a pak případně i mezi jídly, opakované dávkování, třeba před jídlem, nemá smysl.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Psyllium,Laktobacily,Prebiotika,Lepicol

Předmět příspěvku: Psyllium,Laktobacily,Prebiotika,Lepicol
Napsal: ned srp 01, 2010 5:42 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 150598

muflon píše:Psyllium,dlouhodobé užívání(zda přestávky...), zda také celiakové mohou brát atd: http://rng.uforum.sk/topic/18/psyllium/ Zde také píšou o alternativách místo psyllia: ...z podobnych vlaknin odporucam najma jablcny pektin, citrusove pektiny, koren conjac, a arabinogalaktany/arabinoxylany ...
Stránka 1712 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1709, 1710, 1711, 1712, 1713, 1714, 1715 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem