Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:26 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1718 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1715, 1716, 1717, 1718, 1719, 1720, 1721 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát čec 23, 2010 9:09 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

sad píše:Je vhodné dát kefír 1 l kolem 17 h místo večeře ? Tepelně upravené škroby ... které zejména ? Ano s tím není problém a tepelně upravené škroby jsou vlastně jakékoliv výrobky pekařů a naprostá většina běžných jídel, jako rýže, brambory a mnoho dalších vařených příloh. Jejich škodlivost se sa ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čec 23, 2010 8:52 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Slavek Křepelka píše: ... to je trochu hadra do pranice. Je totiž nasnadě, že kyselina je definitivně lacinější a vypadá to, že odevzdává dobrou práci při vhodném použití. Na straně druhé vidím jasně Palovu stranu, protože dodatky pepsinu a ostatních lahůdek v betainu HCl skutečně asi od ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pát čec 23, 2010 8:46 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Sybilla píše:Tak sa chcem podeliť o pobavenie, čo som zažila pri dnešnej návšteve gastroeteorológa. Nebolo zábavné, že som na to musela čakať 3 týždne ale jeho vyhlásenie, že sa práve vrátil z kongresu v Ríme, kde sa on a jemu podobní zhodli na tom, že človek by mal denne zjesť 1/2 kg mäsa, kvôli do ...

Napsal: pát čec 23, 2010 8:28 am 

sad píše:A co sirná patlanina se zeleninou / více druhů / a nebo zeleninové saláty jak sirové tak lehce dušené např. s jáhly nebo pohankou ? Pane Jardo piji kolem 22 h kefír 1l , je to vhodné ? Po večeří t.j. po 18 h cítím jak se občas proženou bubliny ve střevě , způsobují to kvasinky ? Cítím únavu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pomocníci -Vyjímečné rostliny a léčivé houby

Napsal: pát čec 23, 2010 8:13 am 

Odpovědi: 143
Zobrazení: 247179

muflon píše:Houba reishi je jedlá houba z Dálného východu. Jméno reishi nebo Ling Zhi (Gano-derma lucidum) znamená "božská houba nesmrtelnosti". Obsahuje velké množství látek mimořádných vlastností a používá se již mnoho tisíc let v tradiční čínské medicíně jako jedno z nejcennějších terapeutik. Obs ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Pomocníci -Vyjímečné rostliny a léčivé houby

Napsal: pát čec 23, 2010 8:09 am 

muflon píše:Merlin píše: http://www.rakytnik.com/dokumenty/adap9.html aNONym píše: http://bylinky.doktorka.cz/rakytnik-res ... doucnosti/ http://www.esoterika.cz/clanek/2752-rec ... lakovy.htm http://www.ordinace.cz/clanek/rakytnik-resetlakovy/ http://rakytnik-resetlakovy.prirodni-kosmetika.info/ Lé ...

Napsal: pát čec 23, 2010 7:57 am 

muflon píše:Merlin píše: Kdo to ví? Před několika lety jsem se setkal s člověkem, který sháněl chřest pro přítele trpícího rakovinou. Dal mi tehdy kopii článku z Cancer News Journal z prosince 1979, o vlivu chřestu na rakovinu. Rád bych se zde s vámi podělil o málo známé poznatky, které jsem získal. ...

Napsal: pát čec 23, 2010 7:54 am 

muflon píše:Kutil píše: Když sem hledal protikvasinkouvou dietu, zaujalo mě jediné slovíčko, že celer je pro Candii zabiják. Tak nyní asi týden křópu syrové celler, po kousíčkách jak si vzpomenu a světe div se, ono se něco děje Hlavní problémy s refluxem ustoupily hned po očistné kůře s MMS, ale zby ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: "Superpotraviny"

Předmět příspěvku: "Superpotraviny"
Napsal: pát čec 23, 2010 7:48 am 

Odpovědi: 199
Zobrazení: 248371

muflon píše:http://vitainfo.cz/eshop/detail.php?idzb=230 pirulina je zdrojem přirozených lehce zpracovatelných bílkovin a bohatým přírodním zdrojem zeleného rostlinného barviva chlorofylu. Vedle toho spirulina obsahuje i velké množství železa v chelátové formě (10 g spiruliny obsahuje stejné množstv ...

Napsal: čtv čec 22, 2010 9:39 pm 

zuzis píše:Tak to jste mne potěšil. Banány a meruňky zbožňuji a když vidím, jak krásně dozrávají a okolo se tím jen cpou, tak je to pro mne velké odříkání. No já když si dám ovoce, a to je ráno k snídani a k večeři, tak si vždy k tomu dám česnek, ráno i zázvor a skořici. To pro jistotu. Tak to vyzko ...

Napsal: čtv čec 22, 2010 8:46 pm 

zuzis píše:Tak ted se ztrácím i já. Takže zakázané ovoce jako třeba meruňky a banány se jíst můžou, když se budou jíst samotné? Třeba dva banány nebo těch 0,5 kg meruněk a další jídlo třeba za tři hodiny něco jiného nevadí proti candidě? V naprosté většině případů ano, právě takto to funguje a pro j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čec 22, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

muflon píše:Jak se díváte na šance lidí zhubnout, když DENNĚ budou jíst SP-variantu se šlehačkou... Pokud někdo váží tolik jako 2 normální chlapi dohomady...měl by spíše jíst třeba jen cca 2-3 lžíce tak tučného spredu? Kolik takového spredu by jste viděl jako optimální jíst u takového člověka, a den ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv čec 22, 2010 8:22 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Janka píše:Ještě k těm melounům:myslíte, že pokud vypijete pouze šťávu z těhto slupek, že se tam dostane vše potřebné?(vitamíny apod.)Já totiž odšťavňovač nemám, můžu je jíst vcelku?Děkuji To vám asi moc chutnat nebude a ani to není nutné, to doporučuji čistě z ekonomických důvodů, protože je škoda ...

Napsal: čtv čec 22, 2010 8:18 pm 

sad píše:Pročítal jsem celé vlákno , ale mám z toho už guláš . Může prosím někdo napsat stručně celkové shrnutí léčby / zejména osoby , kteří se candidy zbavily / . Kandidy se zcela zbavit nelze a nic takového vám nikdo napsat nemůže, protože na to působí mraky faktorů a například psychika je jeden ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: čtv čec 22, 2010 8:09 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

muflon píše:Pokud snim nejakou kombinaci ktera mi nesedne....je mozno např.česnekem, nebo jinými prostředky(docela mi zabírá kefír) výrazněji omezit kvasný proces který již začal....? Tak je rozhodně vhodnější ho vůbec nevyvolávat, ale dost ho omezí karminativa ve formě čaje.
Stránka 1718 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1715, 1716, 1717, 1718, 1719, 1720, 1721 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem