Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:00 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1720 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1717, 1718, 1719, 1720, 1721, 1722, 1723 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zapal ucha

Předmět příspěvku: Zapal ucha
Napsal: čtv čec 22, 2010 7:35 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10928

Lubyx píše:neviete nieco poradit na zapal ucha, neviem ci ide o zapal vonkajsieho ucha alebo stredneho ale bolest je uplne ukrutna uz 3 den, neviem co robit Vyzkoušejte tam nakapat urinu, to většinou zabere, nebo nějaký olejíček s desinfekčními účinky, třeba hřebíčkový.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Rostlinné oleje

Předmět příspěvku: Rostlinné oleje
Napsal: stř čec 21, 2010 9:30 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 144451

fdh píše:Tak tento článek pěkně nabourává teorii o o tom, jak jsou oleje výborné. http://pravekadieta.cz/2010/06/ Nenasycené rostlinné oleje: toxické 15. 6. 2010 | Nemoci a strava | žádný komentář Ray Peat (převzato ze stránek autora s jeho svolením) Vysvětlivky Imunodeficit (oslabení imunitního sys ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kokosový olej

Předmět příspěvku: Kokosový olej
Napsal: stř čec 21, 2010 9:24 pm 

Odpovědi: 180
Zobrazení: 316485

fdh píše:Zajímavý článek o kokosovém oleji. Zde je odkaz na originální text: http://pravekadieta.cz/2010/06/. Kokosový olej 6. 6. 2010 | Nemoci a strava | žádný komentář Ray Peat (převzato ze stránek autora s jeho svolením) Již dříve jsem hovořil o mnohých toxických efektech nenasycených olejů, a ča ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: stř čec 21, 2010 9:15 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

muflon píše:Máte nějaké info které druhy aloe pěstované běžně doma se dají použít? -možná i všechny druhy(samozřejmě některé budou mít lepší účinky...). Šlo by po omytí (bez jakéhokoli odstraňování vrchního tuhého povrchu listu, prostě přidávat kousek listu aloe, nakrájený běžně jako cibule, do liso ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř čec 21, 2010 8:54 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Beladona píše:Sehnala jsem HCl 37% (kvalita: čistá HCl 36,46%) 1 litr za 100,- v obchůdku Alchema, kde prodává skutečný alchymista . Úplně se té koncentrované kyseliny bojím Už jsem zapomněla i takové základy, jestli se nesmí lít kyselina do vody nebo naopak. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe ji ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř čec 21, 2010 8:31 pm 

Beladona píše:Bylo to tak 3-5 minut a teda razantní bohužel nebylo. Teď zpětně vidím, že když před pár lety začaly moje problémy, mohl to být nedostatek HCl. Když jsem byla ve stresu, přestalo mi fungovat trávení a 2-3 dni jsem měla pocit, jako kdybych snědla kamení a to mi leželo v žaludku. Zatím j ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř čec 21, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:A co při monodietě za jídla, tak aby to člověka zasytilo a měl dost energie... Mám s tím asi trochu problém... Nejde jíst jen tak něco... Pak taky člověk najednou nemá energii, zvlášť když dělá na stavbě.... Co navrhujete, jaký potraviny? Mimo to mi přijde, že obiloviny jsou vhodnější k obě ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: stř čec 21, 2010 7:31 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

muflon píše:Děkuji...Ten peroxid se nekape do trochu vody? Takže jde o neředěný peroxid normálně co se prodává v lékárně na rány... Pro zájemce o další možnosti využití peroxidu(asi jen pro odvazlivce-nevim pane Jardo jak se koukate na vnitrni pouziti...?) viz forum u pramene: http://www.upramene.cz ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čec 21, 2010 7:16 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

fdh píše:Má smysl dělat klystýry, kdy po dokončení ještě vychází zkalená voda nebo je potřeba dotáhnout to do konce v podobě, kdy vytéká pouze čistá voda i kdyby to mělo být třeba deset klystýrů najednou? Klystýrem se nikdy k vytékání čisté vody nedostanete, protože se do tlustého střeva stále posou ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čec 21, 2010 4:30 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Sara píše:Dobry den, tak konecne mohu ohlasit vysledky testu, o ktere jste me zadal pri nasem telefonickem rozhovoru. Vsechny jsem opakovala nekolikrat. Prumer dennich teplot (v ustech ) 36,6-36,7ºC, test na candidu je positivni pouze pokud pouziji uplne prvni ranni slinu bez toho, abych se predtim ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kontraindikace k očistným kůrám

Předmět příspěvku: Kontraindikace k očistným kůrám
Napsal: stř čec 21, 2010 4:17 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 25393

muflon píše:Jasne, asi sem se spatne vyjadril, myslel jsem hydrocolon 1x za pul roku.... Ten postoj pro a proti je rozumny...vždy je to o miskách vah...a každý člověk musí zjišťovat a sám usoudit zda miska vah ještě je VÍC na straně "PRO" nebo už na straně "PROTI".... Je nějaký postup jak dosáhnout ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: stř čec 21, 2010 4:10 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Pavelka. píše:Dobře. Díky. Ten čaj je z čerstvých kopřiv, jak ho připravit a užívat? Vy neumíte udělat čaj? Prostě vezmete hrst kopřiv zalijete je vařící vodou a necháte vyluhovat. Po vychladnutí si tím umyjete vlasy, toť vše. Můžete ho dělat i z kořínků, což je účinnější, ale to vyžaduje nějakou do ...

Napsal: stř čec 21, 2010 10:25 am 

muflon píše:Pokud se člověku obnoví prirozena tvorba HCL, je logicke ze by jakekoli velke prisuny dodavani HCL nemuseli byt prospesne ale vyvolat to o cem dnes lekari porad mluví-nadprodukci HCL...(zajímavé že o nedostatku HCL se prakticky nemluví, přestože všude jsou informace že stresy a stárnutím ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kontraindikace k očistným kůrám

Předmět příspěvku: Kontraindikace k očistným kůrám
Napsal: stř čec 21, 2010 9:12 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 25393

muflon píše:raughboy pise: hydrocolon nerob....zlikviduje ti to mikrofloru a telu trvá 40 dní kým si osadí novú...a to pri dobrých podmienkách takže na 40 dní otvoríš dvere všetkým možným chorobám..a nedaj bože že máš nejakú čoi len slabú perforáciu čreva.... ---- PS: Že by to bylo až tak nebezpečné ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř čec 21, 2010 8:53 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Sybilla píše:Po tom cesnaku si skús dať kefír, nebudeš smrdkať sebe ani okoliu. Ja cesnak tiež jem večer, pretože väčšinu dňa som v práci a tam predsa len by cesnak nebol najvhodnejší. Také pomáhá sníst trochu petrželové natě, nebo kousek petržele.
Stránka 1720 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1717, 1718, 1719, 1720, 1721, 1722, 1723 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem