Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1722 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1719, 1720, 1721, 1722, 1723, 1724, 1725 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 19, 2010 8:43 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:Takže by šlo třeba udělat nálev lněného oleje a do toho vymačkat třeba jeden stroužek česneku? Jak dávkovat česnek a jak škodí střevu jako takovému? Do oleje nevím, ale asi by to také nějak šlo, normálně se cca tři stroužky rozmačkají, zalijí teplou vodou a nechají vyluhovat přes noc. Ráno ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 19, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Musel jsem se smát(ale smutným bezmocným smíchem), kdyz jsme cela rodina sli na pravidelnou 2-rocni preventivní prohlidku k obvodnimu lekari..... - kdyz jsem zjistili postoj lekaru ke kvasinkovym infekcim...(na kterou jsme si udelali levny domaci test samovysetrenim a chteli si to nechat ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon čec 19, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251&start=0 viewforum.php?f=21 KCl (a maji tam i siran draselny): http://pmdd.mrp-cz.com/chlorid-draselny ... -koupit-25 (nutno zadat počet gramů, takze misto 1kg musite zadat 1000g(resp pridat k zakladnimu nastaveni ktere je 1g, jeste tři nu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pon čec 19, 2010 8:30 pm 

Beladona píše:Ten betain HCl, dá se použít i tenhle pro rybičky? http://www.nikl.cz/p196-betain-hcl.php Pro rybičky ano, ale pro vás ne, je potřeba používat varianty určené pro lidi, což se u nás blbě shání a osobně bych vám doporučil spíše tu HCl, kterou seženete snadněji a je skoro zadarmo.

Napsal: pon čec 19, 2010 8:27 pm 

muflon píše:Spolu s ostatnimi opatrenimi popsanymi v tomto vlakne, je k podpore a opetovnemu nahozeni vlastni tvorby HCL v těle(pokud jiz neni pozde...), vhodne (VELMI OPATRNE a POUCENE!!!) uzivat čaj a prášek z namletého pelynku(pozor na to jaky druh-existuje jich cca 280 a je nebezpeci jedovatosti ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pon čec 19, 2010 8:22 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

muflon píše:Můžete mi poslat nějaký odkaz na tu nať od Grešíka(možná máte tip kde je jistější ČERSTVOST(!!!)

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pon čec 19, 2010 8:15 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Kometa píše:Chtěla jsem zkusit tu mikroskopii temného pole, ale tento týden mají dovolenou a pak, pokud se mi dramaticky nezhorší zdravotní stav, bych ráda jela na 2 týdny na dovolenou. Koupání v moři by mi teoreticky taky mohlo v nějak prospět, ne? Tak ale nevím, jak tyhle věci zjišťovat a ověřovat ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: pon čec 19, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

Kometa píše:KDE KDE KDE ??? Edit: Miluju Google Takže tady: http://www.darkfield.cz/ a tady: http://www.bodydetox.cz/index.php?clanek=62 Nemáte někdo zkušenosti? Jak na vás působí ten druhý odkaz? Je to levnější a pro mě jako pro pražáka výrazně líp situovaný. A za pětikilčo bych to možná i vyzkouše ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: pon čec 19, 2010 2:34 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

zuzis píše:No budu se hlídat. Mám totiž velkou zahradu a zeleninu a ovoce užívám v tomto období jen odtamtud. Takže se hrabu v hlíně dost často. No snad tam z toho očkování něco zbylo. A pokud vím, tak na očkování se má chodit za 10 až 15 let. Tak to zkusím za těch 10let, jestli mi ji někdo dá. Řeši ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pon čec 19, 2010 10:35 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Pavelka. píše:Doporučil byste podobně jako aplikaci rozprašovačem na kůži, omývat si chloridem hořečnatým i hlavu a vlasy jako prevenci před vypadáváním, remineralizace apod? Případně jak často? Na vlasy je lepší čaj z kopřiv a pro lidi bez předsudků je ideální vlastní urina.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pon čec 19, 2010 10:21 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

muflon píše:Ta receptura co pouzivate je vlastne doplneny zpusob uzivani Dr.Clark, kdy tim pouzivanim dlouhodobe 1x tydne jde o PREVENTIVNI neustalou antiparazitickou kuru(a podporujici traveni atd)... Jestlize se tedy uziva jen 1x tydne, tak tim je minimalizovano nejake vedlejsi skodlive ucinky kum ...

Napsal: pon čec 19, 2010 10:05 am 

Kometa píše:Pane Jardo, můžou být kloubní problémy způsobené plísněmi, aniž by se to projevovalo jinak? Pořád pátrám po příčině svých problémů, týden piju hořčík a zatím žádná změna k lepšímu. Ale teď při pročítání tématu o krvi jsem si vzpoměla, že cca 6 týdnů před začátkem mých potíží jsem nejenom ...

Napsal: pon čec 19, 2010 10:01 am 

Kometa píše:Chtěla bych se zeptat, zdali jste se s něčím takovým setkal: Od ledna mě bolely klouby, začalo to kyčlema a postupně se přidávaly další a další, až mě bolely skoro všechny. V dubnu se zlepšila únava (možná vliv přechodu na více méně vitariánství) a pak se i zlepšovaly bolesti. Myslela js ...

Napsal: pon čec 19, 2010 9:54 am 

Kometa píše:Když se tu probírá víno, přidám svůj dotaz - je kromě zmiňovaného kvalitního červeného vína ještě nějaký zdravotně prospěšný alkohol? Co třeba kvasnicové pivo? Nějaký bylinný likér nebo alespoň burčák? Když si jde člověk posedět s přáteli, tak zdali je veškerý alkohol stejně špatný nebo ...

Napsal: pon čec 19, 2010 9:49 am 

muflon píše:Mozna to vsichni neví(nebo ví a kašlou na to)...: Pít by se mělo v určitých odstupech od jídla, aby se nenarušilo trávení a vstřebávání látek z potravy(neředit HCL a travici enzymy v zaludku). VODA Proto za optimální se dá považovat pití ne dříve než pulhodinu před jídlem, a pak až po ho ...
Stránka 1722 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1719, 1720, 1721, 1722, 1723, 1724, 1725 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem