Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:23 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1724 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1721, 1722, 1723, 1724, 1725, 1726, 1727 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: sob čec 17, 2010 9:46 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

gonzales01 píše:Hezky den Jardo, chtěl bych se zeptat jak skladujete vlašsské ořechy. Loni jsem měl větší zásoby nasbíraných, ale letos bohužel většinou kupuju vyloupané jádra v sáčku z obchodu. Sáček s ořechy po otevření dávám do ledničky. Je nějaký lepší způsob skladování? Vyloupané skladuji minim ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Očkování

Předmět příspěvku: Očkování
Napsal: sob čec 17, 2010 9:41 pm 

Odpovědi: 276
Zobrazení: 484693

Sikora píše:Pane Jardo!Chci se právě zeptat na tetan!Nejsem očkovaný už od roku 1995 a popravdě očkováním jakéhokoliv druhu nevěřím. Domnívám se správně pokud bych dostal tetanus tak se ho zlikvidovat buď očistama anebo MMS? Nedovedu úspěšnost takového léčení spolehlivě odhadnout a konkrétně v tomto ...

Napsal: sob čec 17, 2010 9:33 pm 

zuzis píše:Moje počínání vyplinulo z vašeho textu. Tak jsem si vzala ráno 4k mms a večer v den očkování 5k mms. Pak už ne. Teplota vyšplhala v noci na 38,9st. Tak jsem jedla zázvor a dnes jsem bez teploty, ale strašně se potím. Myslíte, že tam z toho očkování něco zbylo? Nebo bych měla jít na přeočk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob čec 17, 2010 10:11 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Kometa píše:To není z krve, ale z moče. Krev jsem si nechala testovat také a tam je vše ok - ale ono co jsem tak četla tak v krvi to většinou bývá ok, tělo se hodně snaží to vyrovnávat, problémy se často ukáží právě jen v moči. Já číst umím a vše, co je v moči, logicky vychází z krve, čili tam sice ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: sob čec 17, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

lipka píše:Dobrý den pane Jarku, koupila jsem si papírky na měření pH moči,jsem lehce rozčarována,jelikož mi prodali něco jiného.No nic tento výrobek dám otci,využije jej při své cukrovce.Dočetla jsem se,že máte možnost prodat kvalitnější výrobek za 350 Kč.Pokud je to možné,ráda bych jej od Vás koup ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Plísně,Toxicita potravin,Éčka,PREVENCE před škodliv.účinky

Napsal: sob čec 17, 2010 8:48 am 

Odpovědi: 99
Zobrazení: 236865

muflon píše:Tělesné orgány a také například mozek jsou přirozeně chráněny proti mykotoxínům prostřednictvím sliznice střevní a správné funkce jater. Špatná strava přispívá k naplnění jater toxíny a snižuje jimi počet přátelských bakterií ve střevu. To je charakteristické pro známou dysbiózu. A to vš ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Harmonizovana voda

Předmět příspěvku: Harmonizovana voda
Napsal: sob čec 17, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 54890

Sybilla píše:Kolegyňa prišla nadšená s magnetickou miešacou paličkou na vodu, bola by som zvedavá, či to má nejaký účinok, alebo je to zase len biznisový ofuk. http://www.prezdravie.eu/site/content/view/15/4/ Tak magnety na vodu určitě působí, zde bych rozpor nehledal, ale nemohou kromě informace, s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: sob čec 17, 2010 8:25 am 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

muflon píše:Ano, je toho moc na reseni, ale jak pisete - chapu, ze nektere veci jsou podstanejsi nez jine. Jako Parettovo pravidlo 20/80 kdy vyresenim těch několika málo podstatných věcí získáme 80% "výtěžnost"(efekt, výsledky...), oproti tomu kdybychom řešili moc věcí najednou(což se tříští a nejde ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: sob čec 17, 2010 8:12 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

muflon píše:Velmi dekuji za prakticky popis uzivani prasku z rozemleteho pelynku. Jeste jedna receptura (nemam vyzkouseno...): ....čo sa týka zlepšenia žalúdočných štiav a rozne choroby spojené z gastrom tak mám vyskúšanú tinktúru z vachty trojlistej.....pred každým jedlom 15-20 kvapiek...užíva sa 1 ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čec 17, 2010 8:03 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Pavel Veselý píše:Tak to jsou ty hrudky co se mi dělaj v puse!Já si to myslel že je to ta potvora.Pane Jardo včera mi přišel čaj lapacho a ta lichořeřišnice.Dá se to lapacho pít bez omezení?Je totiž velmi chutné,ale na stránkách kde jsem ho koupil píšou 4 lžičky do litru vody apít max 3 týdny.A ta l ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čec 17, 2010 7:58 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Slavek Krepelka pise: S tím plivacím testem je to ještě trochu na prd. On ukáže, jestli to máš v ústní dutině. To ještě neznamená, že je to systémové(*), i když tam je velká pravděpodobnost. Nicméně pokud to v puse je, je zase šance, že se to zahnízdí, obvykle přes mandle a zase je průšv ...

Napsal: pát čec 16, 2010 10:20 pm 

zuzis píše:Tak jsem se nechala přemluvit na očkování proti tetanu a nechala si to píchnout ve středu. Ale pro jistotu jsem brala před tím mms v menších dávkách co jsem zvládla a i po vpichu. Ale dnes mne to odrovnalo. Večer jsem si dala 5kapek mms a v 6ráno jsem zvracela, velké bolesti žaludku. Ted ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: pát čec 16, 2010 10:11 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Lenka píše:Mohu se zeptat, jaký máte názor na solária? Někde je hrozně propagují, jinde zase od toho zrazují... V oficiálních médiích se nejspíš nikdy nedozvíme nic, co by nám hrozně podpořilo zdraví. A právě tam zrazují od solárií, i od slunce. V různých zdrojích, kde se konspiračně teoretizuje , s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cévy a Kapiláry, Krvinky, Metabolismus-jak zlepšit

Napsal: pát čec 16, 2010 10:02 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 298454

muflon píše:Na základě knihy Michaela Peusera "Kapillaren bestimmen unser Schiksal" (Kapilary urcuji nas osud) cituji neco malo z jeho kompendia "kapilární teorie": Vysledky nejnovejsich vyzkumu v oblasti kapilar - Lidé kteri trpi nemocemi jejichz pricinami jsou: - zúžené kapiláry - nedostatek křemí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pát čec 16, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

katerina píše:Dobry den, velice dekuji za Vase stranky, popsane postupy a zasvecene rady. Rada bych se Vas zeptala, co muze byt pricinou krve ve stolici. Krev se objevila dnes, cerstva. Stolice se zda v poradku, mekke konzistence. Nemam zkusenost, ale rekla bych, ze jde o hemeroidy. Krome krve se ob ...
Stránka 1724 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1721, 1722, 1723, 1724, 1725, 1726, 1727 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem