Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1727 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1724, 1725, 1726, 1727, 1728, 1729, 1730 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Sociální dopady chronických nemocí

Předmět příspěvku: Sociální dopady chronických nemocí
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 21776

Kometa píše:Jsem nemocná už 7 měsíců. Moje kamarádství to nijak negativně neovlivnilo a o partnera jsem taky přišla, ale nemoc na to měla jen částečný vliv. Ale dostala jsem se díky tomu do společnosti uplně jiných lidí, zažila několik dokonalých dní plných zábavy a radosti a našla jiného muže, se k ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:38 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Bananovnik píše:Dnes jsem sháněl v celém Litvínově a následně i v okresní mostecké nemocnici Epsomskou sůl a jen v jednom případě věděli o co jde, ale prý ji už asi 5 let nemají. Nemocnice to nebyla. Tím pádem zvažuji koupi přes internet, ale to mi přijde poněkud zbytečné. Dá se místo Epsomské soli ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:34 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Mat1 píše:Pravdaže. Vyznie to zrejme zvláštne ale mal som dojem, že ten cesnak je nejaký slabý alebo čo. Pochádzal z mojej záhrady a vizuálne bol vporiadku(krásne biely a štavnatý), no vobec neštípal, tak som pridával a pridával. Obvykle takéto množstvo nekonzumujem. Nejako sa mi zrejme zmenila chut ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

fdh píše:Tak mě dnes napadlo, jak jsem včera mluvili o ořechovém mléku, jako o nápoji po tréninku, že by obdobně mohl fungovat nápoj třeba 1-2 PL lněného oleje rozmícháném v podmáslí. Možná, že to nebude úplně tak dobrý jako to ořech.mléko, ale mohlo by to být zajímavé. Co Vy na to? Tak fungovat to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:23 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

muflon píše:Za jak dlouho je vhodne udelat pauzu od braní kasicky z ostropestrce, a na jak dlouho? Clen rodiny ma ztucnela jatra...tak to bude nejspis beh na dlouhou trat nebot jako diabetik 5x denne na inzulinu nemuze delat jaterni ocisu s epsomkou...(glauberkou) Může ji brát prakticky do té doby, ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: čtv čec 15, 2010 8:20 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:pan Jarda pise: Proti plynatosti - přírodní karminativa, používat můžete k přípravě nápojů fenykl, anýz a kmín, také se dají uvedená koření použít do jídel. Predpokladam ze jde o MLETY fenykl, anyz a kmin...Ten fenykl doufam se neda moc predavkovat...osvedcilo se nam davat do zeleninovyc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: stř čec 14, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

sad píše:Pane Jardo , teoretická otázka ... pokud jsou např. ve střevech breberky , je vhodné jíst čerstvé ovoce a pít šťávy ? Ovoce a zelenina může mít parazity a ty se pak ještě více přemnoží , nebo se pletu ? Jaký je Váš pohled na makrobiotiku , docela plno lidí se pomocí ní dostalo z vážných nem ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Poděkování

Předmět příspěvku: Poděkování
Napsal: stř čec 14, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 35
Zobrazení: 151663

Pavlína píše:Dobrý večer pane Jaroslave. Chtěla jsem Vám jen poděkovat za všechno co se zde člověk zajímavého dočte. Zdaleka jsem nepřečetla všechno, ale když se začtu nemohu se odtrhnout. Zajímají mě nové informace, souvislosti na cestě, kterou ukazují ty to stránky. Děkuji za uznání a pevně věřím, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očisty OD ÚSAD MINER.SOLÍ

Předmět příspěvku: Očisty OD ÚSAD MINER.SOLÍ
Napsal: stř čec 14, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 18931

muflon píše:Nevim zda ta rýžová kůra funguje zrovna na zbaveni se mineralnich usad soli v nasem tele??(jak pise nekdo na jinem foru...)- ale na co vse udajne ma pomahat viz dalsi prispevky.... Nedocet sem se v nekterych okazech ze by to bylo zrovna na odstraneni usad mineralu z tela...ale i kdyby to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: stř čec 14, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

muflon píše:Pan Jarda prodava ostropestr.kasicku?-jake mnozstvi je za kolik? Problemem vsak v techto horkych dnech by byla doprava kdy by rozhodne nebyla zachovana aspon teplota 20stupnu...(jak pisou na panen.oleji z ostropestrce) (mozno i pres SZ pokud to nechcete tady psat.) DOTAZ Jedem na dovolen ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: stř čec 14, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

fdh píše:Takže to de facto znamená, že se ve stravě za den objeví 50-100g semen a ořechů, které se stále obměňují. To činí odhadem 25-70g tuku. Zbytek se dožene sirnou patlanicí cca 100g či rostliným olejem třeba s podmálím - cca 100g. Rostlinný oleje střídat - nejlépa lněný, konopný, popřípadě oliv ...

Napsal: stř čec 14, 2010 8:57 pm 

fdh píše:A jaké množství koření se používá? Třeba do salátů, kolik pane Zajíček dáváte koření (kurkumy)? Ať máme představu. Dají se veškerá koření používat syrové do syrové stravy? (možná je tento dotaz opět infikován z návyku vařené stravy ) Kurkuma se dává tak, aby obarvila jídlo stejně, jako mají ...

Napsal: stř čec 14, 2010 8:26 pm 

fdh píše:Fytoestrogeny - přírodní estrogeny lze řešit pomocí lignanů, ne? Tudíž je vhodné lněné semínko a hotovo... A mimo to, by to asi dost pomohlo ženám, hlavně v přechodu, že? Ano lze, je to jedna z možností, ale například u lidí s nízkým tlakem nemusí být ideální.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: stř čec 14, 2010 4:17 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

milda píše:Nejsem vůbec zastánce masožroutství, ale napadlo mě, jak je to se "zdravou divočinou"? Zajíc, bažant se nechává nějaký čas pověšený, aby byl pak lepší k jídlu. Kvalita masa tím ale asi moc nestoupne...? Divočina je obecně nejkyselinotvornější maso vůbec a po takovéto gurmánské úpravě odle ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř čec 14, 2010 4:04 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Beladona píše:Zatím nemám problém se změnou stravy, ale denně myslím na pizzu, někdy se mi jen u té představy sbíhají sliny Dá se s tím něco dělat? Nebo si mám preventivě radši jednou za čas kousek dát? Tak zrovna pizzu bych já osobně asi nezkoušel, ale nějaké jiné nezdravé jídlo proč ne, není dobré ...
Stránka 1727 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1724, 1725, 1726, 1727, 1728, 1729, 1730 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem