Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 173 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: sob kvě 02, 2020 2:51 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Yushihara píše:Já jsem to včera dostatečně jednoduše nevysvětlil a nezdůraznil, tak se o to teď pokusím. V tom totiž podle mě spočívá genialita a zároveň ďábelskost onoho plánu a souvislost mezi 5G, koronou a vakcínami. Icke to v tom videu vysvětluje a přijde mi to i celkem logické... Tedy příznaky ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: sob kvě 02, 2020 8:34 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

charlie77 píše:Zdravím Jardo. Ďakujem veľmi pekne za tvoju odpoveď. Pozrel som si stránku, ktorú si mi odporučil a chcel by som sa ešte opýtať, že pre ktorý program sa mám rozhodnúť. Analýza prvků z vlasů - zdravotní program, alebo Analýza prvků z vlasů - analytický program. Za odpoveď ďakujem. Ten ...

Napsal: sob kvě 02, 2020 7:26 am 

Yushihara píše:Omlouvám se, že to sem zase dávám. Ale už někdo víte kam se emigrovat? Já tady na vakcínu, čipy a 5G čekat fakt nehodlám... Věřím a doufám že to nepřijde, ale raději budu s klidem doufat a dělat něco proto aby to nenastalo odjinud... Tady se mi toho klidu moc nedostává, když tedy to c ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát kvě 01, 2020 6:42 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Andrea227 píše:Ahoj, chcem sa podakovat za bohate informacie na tejto stranke. Tiez by som sa chcela spytat Co to moze znamenat ked po kure som vecer citila svalove stahy pravdepodobne zlcnika? Nevsimla som si ze by zo mna vysli kamene pocas kury. Zacinam sa obavat Ci nemam zapchaty priechod? Stretl ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Opakující se nemoci

Předmět příspěvku: Opakující se nemoci
Napsal: pát kvě 01, 2020 6:37 pm 

Odpovědi: 26
Zobrazení: 47361

hana k píše:Vy prave potrebujete podporit HCL v zaludku. Vdaka jej nedostatku vznika plno problemov, palenie zahy, naduvanie, vredy... Zaludocna kyselina sluzi aj na nicenie mikrobov, ktore prijimame v strave. A ak jej ma clovek nedostatok mnozia sa v zaludku mikroby ktore narusuju steny zaludka a k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát kvě 01, 2020 6:33 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

charlie77 píše:Zdravím, chcel by som si spraviť vlasovú analýzu, ale neviem kam. Vie mi niekto poradiť, kde ju robia? Tu na fóre som sa dočítal že v Poľsku, vie mi niekto napísať presnú adresu. Najlepšie by bola firma s ktorou tu máte viacerí dobrú skúsenosť. Vopred ďakujem za odpoveď. Ta adresa zde ...

Napsal: pát kvě 01, 2020 6:27 pm 

ZDENINA píše:Prý ty testy na zjištění Covida jsou kontaminované .Jestli je na tom aspoň zbla pravdy,tak je to přímo ďábelský plán.Tupé ovce jdou na svou vlastní porážku při dobrovolném testování.Ve filmu Nákaza vstřikovali vakcínu do nosu.Trochu mi vrtalo hlavou,proč někde už odmítli testovat mladé ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát kvě 01, 2020 8:48 am 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

hana k píše:Děkuji jestli to dobře chápu tak při 70kg váhy bych měla mít 700mg hořčíku v dení dávce? To je 7g tedy 7 lžiček? Prášek se pije ve vodě? Ano, ale nepít najednou to by asi vyvolalo průjem je potřeba dávku rozložit do celého dne. Na lžičky se to odhadnout nedá, netuším jaké lžičky máte, al ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: pát kvě 01, 2020 8:44 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Rosta69 píše:Chystám se na výrobu lipozomálního vitamínu C.... Ps...není to nějaké blbost? vitamin C a v kvalitě GMO? https://www.namaximum.cz/kategorie/kloubni-vyziva/vitamin-c-v-prasku/ Tak tam je problém v tom že ne každý lecitin se dá dobře zpracovat na lipozom a já ty konkrétní lecitiny co uvád ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: čtv dub 30, 2020 7:22 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Rosta69 píše:Kterej lecitin bude lepší? https://www.namaximum.cz/kategorie/esencialni-tuky/lecithin-powder-lecitin-sojovy-92-praskovy/?parameters%5B2%5D=9&parameters%5B1%5D=34 https://fichema.cz/slunecnicovy-lecitin-e322/1419-lecitin-slunecnicovy-1-kg-8592861095032.html Děkuji Lecitiny se zásadně li ...

Napsal: čtv dub 30, 2020 7:15 pm 

hana k píše: Stav zanešení asi je značný záněty ( moč.cest gyn. dutin střídavě a špatné trávení i vylučování) v rámci očisty jsem i rapidně změnila jidelníček žádná bílá mouka, cukr,uzeniny a pomaličku se ten stav lepší jen bych to chtěla podpořit ale nepřehnat s těma bylinkama. Ještě bych ráda vědě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: stř dub 29, 2020 7:10 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

sparcoo píše:Potřebuji do své bylinné kúry mletý plod ostropestřce. Mohu celý plod bezprostředně před konzumací namlít v elektrickém kávomlýnku? Někdo tvrdí, že vadí kov při styku s bylinou. Děkuji Osobně bych hlavně z důvodu rychlosti zpracování použil ten kávomlýnek jak píše člen ash. Netvrdím že ...

Napsal: stř dub 29, 2020 7:04 pm 

hana k píše:Dobrý den Jardo. Líbí se mi příprava čajů ze studena tzv. macerace, po letech pití čajů vařených a získaných informací na tomto foru (moc se mi líbí ). Piji takto Rozchodnici a chtěla bych i Triphala prašek tuto směs na očistu jsem dosud neznala a velmi mě zaujala našla jsem ji až na sho ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř dub 29, 2020 6:55 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Janka píše:děkuji....jen ještě k tomu, jak píšete prubnout....mám tomu rozumět tak, že pokud jím nevhodné potraviny tak lidově řečeno prdím ?? . Či jsou ještě jiní ukazatelé nevhodných potravin?? Předem moc děkuji Tak určitě, musíte to chápat tak že pokud blbě krmíte svoje střevní bakterie pěstujete ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sauna

Předmět příspěvku: Sauna
Napsal: stř dub 29, 2020 6:42 pm 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 277442

Tony210 píše:Zdravím Zkoušel jste někdo měřit pH vyloučeného potu. Dalo by se to použít třeba jako měření moči nebo slin. Děkuji Tak to opravdu nevím, nikdy jsem nic takového nezkoušel ani nečetl, ale předpokládám že by mohlo být fungování obdobné i když s otazníkem protože tělo se potem přednostně ...
Stránka 173 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem