Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:37 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1730 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1727, 1728, 1729, 1730, 1731, 1732, 1733 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Rakovina močového měchýře

Předmět příspěvku: Rakovina močového měchýře
Napsal: úte čec 13, 2010 8:35 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 19505

AlikAlik píše:Pane Jardo, můj manžel měl tumor na močovém měchýři, který mu odstranili zároveň i s prostatou a místo močového měchýře mu vytvořili nový, tzv. náhradní z tenkého střeva, ale má silnou inkontinenci. S tímto stavem se nemůže vyrovnat a trápí se. V Praze v nemocnici byl operován robotick ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Borelioza

Předmět příspěvku: Borelioza
Napsal: úte čec 13, 2010 8:24 am 

Odpovědi: 47
Zobrazení: 100960

AlikAlik píše:Dobrý den pane Jardo,chtěla bych se zeptat, když je chleba a pečivo nezdravé, co doporučujete třeba ráno k snídani? Nebo jak se díváte na knekebrot, mě docela pomohl posílit imunitu, má vitamíny skupiny B, měla jsem neustále streptokoka v krku, záněty nosohltanu, 4x do roka antibiotika ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Herpes

Předmět příspěvku: Herpes
Napsal: úte čec 13, 2010 8:09 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 158952

Bananovnik píše:Dobrý den pane Zajíček, dnešní medicína o Herpesu říká, že ho má v sobě většina populace a jen někomu se projeví a když ho člověk dostane, tak ho z těla nedostane. Prý je to dedičné. Babička i maminka projev Herpesu často mívá na své pokožce. Mám je už od mala. Občas jsem měl období, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pon čec 12, 2010 10:15 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:I ja to robim, ako Jarda, semienka zasadne nasucho, aby sa dobre rozomleli. Myslim, ze v oleji bude ich mixaz tazsia, a navyse, kvoli zvysenemu odporu, ktory olej sposobuje, sa bude zmes aj rychlejsie zahrievat. Inak tu kasicku uskladnujem v ladnicke. Jarda, myslite, ze take 2 tyzdne v lad ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pon čec 12, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

Sybilla píše:Na podporu vlastnej tvorby HCL som ešte našla : saturejku a pelyněk/palinu - s tou však opatrne, predávkovanie môže spôsobiť problémy. Tak s pelyňkem velmi opatrně, obsahuje tujon, což je nervový jed a mnoho pijáků absintu po něm slušně zblblo. Předávkování tujonem se projevuje jako tře ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Moje pochybení

Předmět příspěvku: Moje pochybení
Napsal: pon čec 12, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 21480

lipka píše:Dobrý den pane Jaroslave, asi tak 14 dní pozoruji zhoršení zraku,mé vidění je nějaké rozostřené.Na očistu jater se chystám,jen co mi příjde epsomská sůl,co mám objednanou.Mám teď dovolenou a mám tím pádem čas pročítat tyto stránky.Co kde vyčtu a je to i pro mě,vše si píšu.Mimo jiné jsem d ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Aromaterapia

Předmět příspěvku: Aromaterapia
Napsal: pon čec 12, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 26898

Mat1 píše:Má táto metóda nejaké pozitívne účinky na zdravie? Ja osobne zbožnujem parfémy, no to zrejeme s touto metódou nemá súvis, no je fakt, že aromaterapia by v tomto ohlade pre mna nepredstavovala príťaž. Ďakujem Tak z hlediska vlivu na psychiku člověka jde o jednoznačně prospěšnou metodu, ovše ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Fáze měsíce

Předmět příspěvku: Fáze měsíce
Napsal: pon čec 12, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10552

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Zajímalo by mne jak náš život ovlivňují měsíční fáze.Někde jste mi psal že nemá smysl se odkyselovat když je fáze měsíce taková že je tělo přirozeně kyselé jinde píšete kdy dělat očistu jater kvuli fázi měsíce.Nemohl by jste alespoň částečně nastínit tyto vztahy těla a m ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zánět dásní

Předmět příspěvku: Zánět dásní
Napsal: pon čec 12, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 60
Zobrazení: 121385

Beladona píše:Léta trpím na záněty dásní, vždy se mi udělá vzadu u posledních stoliček abces. Zubař se tomu vždy divil, protože mám prý dokonalou zubní hygienu a nejspíš to souvisí se záněty v těle. Dneska už tuším, že za tím je kvasinka. Od soboty mám zase oteklou dáseň. Doufám, že je to součást či ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 12, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Petra píše:Jak popisuje Pavel ty hrudky v krku. Já to mám celá léta. S přechodem částečně na vitastravu méně. Dosud jsem to připisovala k mým děravým mandlím, které mi kdysi v dětství vyžraly angíny, a k zachytávání jídla v nich. Tak nevím...Každopádně není to nic moc.. Tak si vytestujte kvasinky a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čec 12, 2010 8:13 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Pavel Veselý píše:Ještě jsem se zde dočetl že je možné kombinovat ovoce a česnek.Podle plivacího testu mám stále kandidu,ale nechci se teď v létě vzdát ovoce tak mě napadlo že bych k němu ten česnek přikusoval.Dnes jsem měl k snídani jablko,hroznové víno opláchnuté v mms,2 lžíce kokosové drti a kost ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: pon čec 12, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

Beladona píše:Užívám koloidní stříbro, velkou lžíci denně, a chystám se na MMS2. Musím udělat měsíční pauzu, než se stříbro dostane z těla, nebo stačí kratší doba? Nějaký krátký odstup určitě vhodný je, ale není nezbytně nutný, pouze musíte počítat s tím, že klasické MMS bude zpočátku likvidovat spí ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: pon čec 12, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Beladona píše:Včera jsem provedla takovou poloviční očistu ledvin. Snědla jsem 3 kg melounu na sluníčku na terase, i když občas jsem musela do stínu. Hlavní účinek byl ten, že jsem dostala pořádný průjem a močí toho moc neodešlo. Přesto jsem dostala hrozně energie a v tom vedru jsem uklidila komplet ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon čec 12, 2010 7:43 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Host píše:Mixuju olej ze Znojma s tvarohem dokud není vše důkladne propojeno. Skladuju v lednici a je to tuhá pasta. Pokud jsem ale nechal SP stát delší dobu při pokojové teplote nebo teď ve vedrech, tak se olej má tendenci z mixu úplne vyseparovat, tak me zajímá jestli je to bežné? To ano, směs se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pon čec 12, 2010 8:31 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

muflon píše:V Termomixu(fy Vorwerk) jsem pouzil nasledujici postup: 500g ostropestrce, 350ml panen.ostropestr.oleje, mixovano semeno primo v oleji na kasicku cca 5x po 3min na funkci prerusovane mixovani s odsavanim vznikleho tepla vetrakem v mixeru... Po kazdych 3min mixovani jsem mixer vypnul a ne ...
Stránka 1730 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1727, 1728, 1729, 1730, 1731, 1732, 1733 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem