Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1731 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1728, 1729, 1730, 1731, 1732, 1733, 1734 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon čec 12, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Lenka píše:Tak mám za sebou svůj první klystýr (před rokem dvakrát a nyní nedávno hydrokolonterapie). Vůbec jsem nevěděla, jak to bude probíhat. Takže moje poznatky: Nasbírala jsem si asi 2 litry moči od rána. Ohřála jsem první litr a napustila. Tam, kde je kohoutek, to někde protékalo, to tak má bý ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čec 11, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Dnes se mi stalo něco na co se chci již dlouho zeptat a na co mi nedokázal odpovědět doktor.Občas se mi stává že se mi v krku objeví divná nažloutlá hmota o velikosti od 3mm až do velikosti menší třešně,vzhledem připomínající žvýkačku,při rozetření mezi prsty připomíná s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned čec 11, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

marek píše:Dobry den jmenuji se marek 31 let nakej rok se potykam s kandidou kdyz jsem konecne prisel cozpusobuje me zdravotni problemi bolesti vseho mozneho plus unava jako prase zacal jsem dodrzovat protikvasinkovou dietu tu drzim 6mesicu ale nejak se to nezlepsuje o dijete toho vymdocela dost co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned čec 11, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

fdh píše:Tudíž jakékoliv musli a vločky v jakékoliv podobě vyškrtnout z jídelníčku? Jáhly a pohanka se teda dají a stačí je namočit? Tak u toho přemýšlejte a nemusíte se ptát, když cokoliv rozdrtíte, jak se asi zachovají přítomné tuky? Patrně vám dojde, že žluknou a kde tedy máte zdravou potravinu t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: ned čec 11, 2010 9:22 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

fdh píše:Včera 10:59 „Když si ptáci mohou vybrat, dávají přednost běžné stravě,“ shrnula bioložka Ailsa McKenzieová z univerzity v Newcastlu, která s kolegou Markem Witthinghamem dva roky sledovala stravovací návyky ptactva. Nad biopšenicí ohrnuli ptáci zobáky Bioprodukty jsou výkřikem stravovací mó ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned čec 11, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

zuzis píše:Tak jsem v pátek zase dělala očistu jater. Ale tentokrát bylo zase úplně vše jinak. Vyšly ze mne asi 10 kamínků, ale o velikostí větších než desetikoruna. Až jsem na to zírala. Ale mám jeden velký problém. Po vypití oleje s grepem asi po půl hodině u mne nastali záškuby dolních končetin a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned čec 11, 2010 8:57 pm 

fdh píše:Lze z toho usuzovat, že tedy rozdíl mezi kefírem a tvarohem je obsah syrovátky a že tudíž syrovátka má vliv na zácpu? To je otázka, mě nevadí ani kefír, čili to nedovedu posoudit, ale můžete mít pravdu.

Napsal: ned čec 11, 2010 8:55 pm 

fdh píše:Má nějaký smysl používat třeba pohanku či jáhly popřípadě třeba jáhlové vločky. Zmizí nám zásadní problém - lepek... Celé zrno ano, vločky ne, ty jsou vždy nějak škodlivé.

Napsal: ned čec 11, 2010 8:47 pm 

fdh píše:Zjistil jsem, že opravdu obiloviny vzhledem k lepku nebudou úplně ideální potravinou. Uvidíme jak čas ukáže. Ale většina lidí říká, že jsou obilniny základní potravinou pro člověka a ukazují na to i různé knihy s vývojem rostlin a člověka. No, každopádně je přechod potřeba udělat méně razan ...

Napsal: ned čec 11, 2010 8:39 pm 

fdh píše:Jaký jste si zvolil postup na udělání tvarohu z kefíru? Když ten kefír nechám dýl a pak ho spojím v sirnou patlanici nebude působit zácpu? Kefír nalijete do cedníku na plátýnko a necháte vytéci syrovátku, pak plátno vyndáte, svážete do uzlíčku a necháte vykapat do požadované hustoty, případ ...

Napsal: ned čec 11, 2010 8:35 pm 

fdh píše:To je zajímavé, poněvadž já jsem četl její dietní jídelníček a tam je k snídani musli a k večeři obilná kaše. Což mi trochu nehraje... Obilí je obecně nevhodná potravina, která překyseluje a může se tedy používat pouze ve stavu nouze, nebo jako součást přesně stanovených diet, ale jako běžn ...

Napsal: ned čec 11, 2010 8:30 pm 

fdh píše:Tak to mě potom napadá, že by určitě šlo vyzkoušet sirnou patlanici mazat na chleba. Budu teď řešit cukrovku a jiné potíže se svou babičkou a jednak chci najet postupně na změnu jídelníčku a taky je otázkou času, který mi ukáže nakolik je se změnou jídelníčku u starého člověka možné hnout. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: ned čec 11, 2010 9:03 am 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Sybilla píše:Vždy som mala rada poriadne ostré jedlá. Prestala som úplne ostriť práve pred tými 2,5 rokmi, keď som sa dala na úpravu tých zvýšených pečeňových testov. Včera ráno som si pridala po dlhej dobe do ovocného šalátu s patlanicou kajenské korenie, lebo nič iné ostré nemám a moja duša plesal ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned čec 11, 2010 6:29 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

muflon píše:Mysleli jsme ze promyvani vodou nebude vubec nutne, ale dostali jsme od sousedky trochu degenrovanych kefirek kterym davala polotucne mleko.... Na prvni pohled vypadaly zrna dobre, ale brzy byl kefir jakoby srazeny a hrudkovaty. Jiny clen rodiny tedy promyl v prevarene vode pokojove tepl ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Skvrny v obličeji

Předmět příspěvku: Skvrny v obličeji
Napsal: sob čec 10, 2010 10:20 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 57736

Lenka píše:Já a mé dvě děti 2 a 4 roky se snažíme stravovat zdravě, hodně ovoce, zeleniny, nepřekombinováváme, skoro vůbec nevaříme, atd... Samozřejmě máme nějaké resty z minulosti, než jsme tento zdravější režim nastolili. Dnes jsme byli na slunku, už poněkolikáté. Nikdy děti ani sebe nemažu. Nikdy ...
Stránka 1731 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1728, 1729, 1730, 1731, 1732, 1733, 1734 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem