Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:10 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1732 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1729, 1730, 1731, 1732, 1733, 1734, 1735 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob čec 10, 2010 10:11 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Mat1 píše:Čo znamená ked po vypití cca 3l tekutin po jedle, 1h po jedle v 30. min intervaloch po 0,5l/voda mi príde po druhom litri príšerne zle, normálne cítim ako keby mi obsah žalúdka prešiel rovno do čreva a cítim tam po stlační hrubého čreva v pravom boku špliechanie. Napadlo ma či to náhodou n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: sob čec 10, 2010 10:07 pm 

muflon píše:Komentar k citaci z http://detox.uforum.sk/topic/99/hcl-zal ... ysetrenie/: "...ked si pridavas kyseliny(pozn.mluvime zde bud o roztoku HCL nebo kapslich BetainHCL), po niekolkych hodinach si musis pridat aj zasady, inac si postupne okyslis telo a zacnes stracat mineraly". Dodavani miner ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: sob čec 10, 2010 9:42 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Sybilla píše:Stále mi vŕta hlavou, ako je možné, že si moja slinivka odskočila na dovolenku. Zatiaľ pevne dúfam, že je to len dočasné. Keď mi pred 2,5-mi rokmi našli v krvi zvýšené pečeňové hodnoty, cukor, tuky, cholesterol, avšak nič dramatického nad normál, (to kolegovia mali ďaleko horšie) rozhod ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob čec 10, 2010 9:36 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Pavel Veselý píše:Zdravím pane! Tak s přítelkyní baštíme kokosové máslo ve velkém a účinky jsou už asi zřejmě znát protože u obou zmizela únava a nálada je taky lepší.Zmizely mi i bolesti břicha ale je možné že je to tím hřebíčkem jak jste mi poradil.Plivací test jsme radši zatím ještě neopakovali a ...

Napsal: sob čec 10, 2010 9:32 pm 

muflon píše:Co má společného HCL a střeva a Candidoza?...zdanlive nic...(HCL pokud to nekdo vi pouzivame(nejen!!!) na traveni v zaludku. viz take vlakno o Nedostatku HCL a souvislostech s nemocemi:

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: sob čec 10, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Host píše:Můžou denní dávky 5-15 gramů vitamínu C způsobit větší krvácivost dásní? Němělo by tomu být spíš naopak? Nebo jde o nedostatek nějakých jiných minerálů? Zdá se mi že jsou poslední dobou při konzumaci tvrdší stravy lehce poranitelné a snadno krvácí... Vitamín C opravdu spíše problémy zubů ř ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob čec 10, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat1 píše:Platí to aj pri aplikácii formou klystíru, ked dám 1-2kvapky do uriny a robievam urino-klystír cca 90 dní? Dávam tam MMS na likvidáciu prip. sjrajtov v urine. Je táto forma aplikácie z dlhodobého hladiska nevhodná? Ďakujem Není, klidně ji takto můžete provádět.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob čec 10, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Kometa píše:Vadí ten hodně tmavý cukr něčemu? Nebo melasa? Mě se líbí, jak je to rychlé, hodim lžičku, zamíchám a je to. Na slazení ovocem bych musela furt vytahovat mixér (taky bych si ho teda musela koupit, tyčovej ani nemám). Viděla jsem v Globusu za docela směšný peníz kozí pasterizovanou syrová ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob čec 10, 2010 8:31 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Kometa píše:Koukla jsem do cedníku a taky mi to udělala. Zkusím ji tedy nechávat pracovat na chodbě, tam snad bude chladněji. V těhle vedrech máme v bytě až 30 stupňů a to je holt moc pro nás pro všechny co tu žijeme. btw.zkusila jsem si dnes dát do kefíru cukr Muscovado (od firmy Nový věk, opravdu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob čec 10, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

pael píše:Dobrý den, dnes jsem objevil Vaše stránky a jsem nadšený . Měl bych na Vás dotaz. Asi před 3 měsíci jsem začal mít problémy se stolicí, jak jsem četl v jiném vašem příspěvku, začala jakoby lepit, čili jsem musel používat štětku po vykonání potřeby. Zařadil jsem tedy více vlákniny, ale již ...

Napsal: sob čec 10, 2010 7:59 am 

muflon píše:Ano, prave tuto kombinaci bych rad zkusil. Nejsem chemik a ani matika neni mou silnou strankou, proto spise polopaticky: na sklenici vody (strelim od boku) by mohlo stacit ctvrt lzicky siranu draselneho(ten take muzete sehnat a poslat na dobirku?) a pak by slo pridat treba pul lzicky chl ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: sob čec 10, 2010 7:39 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Exisistuje nejaké komplexnejšie a relevantné vyšetrenie pečene? Aj napriek opakovanému sonu sa mi nechce verit, že je vporiadku. Jednducho to tak bojužial necítim. Ďakujem Ta zde vás bohužel zklamu, žádná moderní medicínská metoda neuvažuje s energetikou daného orgánu a řeší pouze mechanick ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Výpočet a úprava BMI

Předmět příspěvku: Výpočet a úprava BMI
Napsal: pát čec 09, 2010 9:36 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 126068

zuzis píše:Co tím myslíte zkoumat žaludeční kyseliny? Trochu si prostudujte příslušné vlákno o HCl a předpokládám, že vše bude jasné.

Napsal: pát čec 09, 2010 9:22 pm 

zuzis píše:Při boji s candidou, mohu použít i vlašské ořechy, když je tak na 30minut namočím do vody s aktivovaným mms a pak je opláchnu? Takto by patrně žádný problém nastat neměl, MMS zlikviduje veškeré plísně a jejich zárodky, nicméně nezničí obsažené kyseliny, ale nějaké množství kyselin stejně ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Výpočet a úprava BMI

Předmět příspěvku: Výpočet a úprava BMI
Napsal: pát čec 09, 2010 9:19 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 126068

zuzis píše:Jak moc je důležitá správnost bmi? Myslím tím tabulka s čísly, která se všude uvádí už spousty let. Jestli už se ty tabulky třeba neměli taky upravit k dnešní době. Např. já mám bmi 18,26. Což je podle tabulky podváha. Při zdravém jídelníčku jsem zhubla 5kilo za tři měsíce. A zdá se mi 45 ...
Stránka 1732 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1729, 1730, 1731, 1732, 1733, 1734, 1735 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem