Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1733 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1730, 1731, 1732, 1733, 1734, 1735, 1736 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čec 09, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

zuzis píše:Je možné, že změnou jídelníčku se změní i můj vztah ke sluníčku? Vždy jsem měla problémy s pobytem na slunci. Vždy jsem se po chvíli spálila, aniž bych se opalolavala. Přisuzovala jsem to k mé pihovaté pleti. Loni, co jsem začala v zimě pít pravidelně každý den mrkev, tak to bylo lepší. A ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čec 09, 2010 8:56 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , bylo by vhodné zítra nahřát játra na sluníčku ? Sice asi neohřejete pouze játra, ale sluníčko tomu nijak škodit nemůže a večer bych rozhodně zahříval od cca 19 hodin játra normálně. Čím více je nahřejete, tím více se zpravidla daří vyloučit, čili teplo rozhodně doporučuji na sa ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát čec 09, 2010 8:52 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Fanda123 píše:Dobry den, mel bych prosim dotaz - je MMS vhodne uzivat u osoby s impentovanym STENT ? Je to asi kovove perko na vice otevreni tepny, zily v srdci ci u srdce. Dekuji Dle mého názoru by to nemělo mít žádný vliv a užívání MMS tuto pomůcku předpokládám nijak neovlivní.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pát čec 09, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Sybilla píše:Strávila som niekoľko hodín na nete študovaním rôznych stravovacích odporúčaní na porúchanú slinivku. Všade sa zhodne tvrdí, že slinivke neprospieva okrem mnohého iného, nič surové alebo len veľmi málo v surovom stave. Neviem nakoľko je porúchaná tá moja, pretože mňa nič nebolí (okrem p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pát čec 09, 2010 7:08 pm 

Sybilla píše:Neviem či vložiť sem to bude úplne presne, dám to snáď ešte aj do parazitov v inom vlákne. http://www.vegastrava.sk/parazity/ Neviem ako iných, ale mňa to poriadne postrašilo. Jak vidíte parazitů je slušný výběr a naprostá většina z nás si nějaké nájemníky v sobě živí, což nám zrovna ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát čec 09, 2010 2:43 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Mikeš píše:Chtěl bych se zeptat uživatelů kefírové houby, zda nemáte nekdo zkušenost - nějak se mi přestala dařit výroba kefíru. Dřív byl krásně krémový a chutově výborný, ted se mi zdá, že není tak dobrý a je dost kyselý a hlavně řídký. Navíc je na sítku poznat, že se děje i něco s houbou - vyrůsta ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pát čec 09, 2010 1:32 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Ked sa premeni na taky vlhky lepivy sneh, ma to nejaky vplyv na kvalitu, mozem ho kludne nechat tak a pouzivat ho nadalej? Pokud nabere vodu, tak se kvalita nijak nesnižuje, akorát se s ním špatně pracuje. Když se vlhkost stane příliš vysokou, je vhodnější přidat trochu vody, vyrobit husto ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čec 09, 2010 11:07 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, mám jednu otázku. Včera mi došiel Betain HCL (Lamberts). Dal som si pred jedlom jednu tabletku, ale jedlo mi potom dobre nesadlo (brucho ma nebolelo, ale nesadlo dobre). Pred večerou som si dal druhú tabletku Betain HCL, a do hrdla sa mi trošičku hrnula (ale žiadn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čec 09, 2010 10:47 am 

muflon píše:O dulezitosti malych a castych davek homeopatickeho HCL pise Dr.Guy cituji: "Mohu být kritizován, že dávkování je příliš nízké, ale [b]máme co do činění s jemnou rovnováhou pH. Malé dávky často opakované jsou lepší než občasné a masivní. Ústní dávka je 3 až 20 kapek dobře zředěných, 3x a ...

Napsal: pát čec 09, 2010 10:36 am 

muflon píše:Všechny kyseliny v těle kromě HCl jsou jenom produkty metabolismu. (laicky řečeno-kyselina solná(HCL) je jedina zdravá kyselina která má v těle být protože si ji zdrave tělo samo tvori, ostatni kyseliny jsou jen odpadni produkty metabolickych premen...). Citace z dokumentu Dr.Guye(http:/ ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čec 09, 2010 9:53 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

surikata píše:Dneska mám dělat očistu a stejně jako minule,den předtím mi bylo blbě.Bolení hlavy a navíc jsem ještě zvracela a nespala skoro celou noc.Přisuzuji to "alergii" na jablečnou šťávu,první čtyři kůry jsem se ji přepila,včera jsem měla jen tři sklenice a měla bych jí pít ještě dneska dopole ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čec 08, 2010 9:59 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Lenka píše:My právěže máme jen jakéhosi robota s metličkama, a ta miska se otáčí, je to na řidší těsta, na šlehačku, na sníh a tak. Může toto stačit? A nádoba nejde něčím zakrýt při míchání, tak mám obavy, že řídký jogurt s olejem jen budou cákat všude okolo, a že to nemísí tak důkladně. Tedy je tam ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Skvrny v obličeji

Předmět příspěvku: Skvrny v obličeji
Napsal: čtv čec 08, 2010 9:56 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 57736

Kometa píše:Dočetla jsem se, že to taky mohou způsobovat hormony. Předchozích 6 let jsem brala HA, takže toto je po dlouhé době léto, kdy jsem bez hormonální antikoncepce. Říká se, že ona to způsobuje, že vysoké množství hormonů podporuje vznik pih. Ale co když mám hormonů víc bez HA než na HA? Při ...

Napsal: čtv čec 08, 2010 9:52 pm 

Sybilla píše:Dá sa činnosť slinivky plne obnoviť? Čínska medicína hovorí, že množstvo enzýmov je dané pre celý život a keď sa vyčerpajú, tak sa viac netvoria – veľmi ľudovo povedané. Ak budem brať pankreolan, nezlenivie slinivka úplne a doživotne? Aké asi množstvo tukov by mohlo byť „opatrne“? Koleg ...

Napsal: čtv čec 08, 2010 9:31 pm 

muflon píše:Podle pana Jardy PARADOXNE vnejsi dodavani HCL trvale nezvysuje ph organismu...dokonce NAOPAK jej stabilizuje a v dlouhodobe perspektive ZVYSUJE...lze overit (opatrne!) a merit si ph. Musi byt samozrejme ODSTUPY (aspon 1hodina by mela stacit) teto kyseliny(HCL) od veskerych zasad-tj. od ...
Stránka 1733 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1730, 1731, 1732, 1733, 1734, 1735, 1736 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem