Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:56 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1734 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1731, 1732, 1733, 1734, 1735, 1736, 1737 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čec 08, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Co rikate na tohle?: Jayo napsal(a): Ja sa skor priklanam k teorii o kandide dr. Grahama. Kandida nieje problem cukrov, ale tukov. Preto sa kandidy nikdo nemoze zbavit, a stale sa vracia, pretoze ma v krvi velke mnozstvo tuku, ktore robi krv lepivu. Kandida nieje parazit v pravom slova z ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv čec 08, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Darina píše:Dobrý den, jestli jsem správně pochopila, tak máte kontakt na prodejce MMS v Brně?Jestli ano, tak bych Vás poprosila o zaslání.Mám si to vyzvednout osobně?Děkuji. Odpověď máte v soukromé správě.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: čtv čec 08, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

jakub píše:Přijde mi zajímavé tvrzení o tom, že pití kratší dobu před jídlem i po něm výrazně narušuje trávení. Jak se to dá vysvětlit na úrovni orgánů? Ptám se kvůli tomu, že velmi často mám po jídle intenzivní pocit žízně a nevím, jestli by bylo rozumné jej zcela ignorovat... Ředíte žaludeční šťáv ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Tepolota vody pro běžnou konzumaci

Předmět příspěvku: Tepolota vody pro běžnou konzumaci
Napsal: čtv čec 08, 2010 8:22 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 80044

jakub píše:Dobrý den, není mi jasné, proč doporučujete pití vody po rozmražení ještě v době, kdy v ní plave led. Sám zde na fóru tvrdíte, že: "Vlastnosti vody po zmrazení se změní až ohřátím nad 50 °C, jinak se při rozmrazování nic nemění." Proto nevidím důvod pít vodu ledovou. Jak říkáte, naši před ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv čec 08, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Mám za sebou 4. očistu. Tentokrát jsem se připravila ještě lépe, večer po 2. epsomce jsem si udělala klystýr, ráno to samé. Nebylo mi vyloženě na zvracení jako minule, ale dobře taky ne. Udělala jsem si preventivně výplach žaludku a kupodivu jsem vyzvracela mnohem víc vody, než jsem vy ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv čec 08, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

Pavelka. píše:Je tedy nějaká očista štítné žlázy a nadledvinek? A co podporuje jejich správnou činnost? Očista v pravém slova smyslu ne, ale správné krmení potřebnými látkami, což představuje hořčík, jód a selen. Jejich vhodné zdroje jsou zde mnohokrát zmiňovány.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: čtv čec 08, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Zajimave citaty z fora u pramene: Hmm... napsal(a): Celá živá príroda funguje na simbioze a nie na ,,vyhladzovaní" tak prečo by mal byť človek výnimkou ? Palo: Takže tasemnice způsobující bolehlavy, nedostatek B vitamínu, z toho háklivost na komáry a klíšťata, z toho zvýšenou možnost nac ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čec 08, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Lenka píše:Chtěla bych se pozeptat, jaký kdo používá mixér/robot na patlaninu. Předpokládám, že nějaký velký, jinak to vytéká ven všema stranama. S nožem nebo s metličkama. Uzavíratelná nádoba... A podle toho se také odvíjí délka mixování...? Právě jsem učinila první pokus v malinkém mixérku - všude ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv čec 08, 2010 7:46 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Host píše:Dají se tyto semínka vojtěšky http://zkracene.cz/lfdo pomlet (jako třeba mák nebo ořechy) a používat jako přísada do salátů nebo mají smysl jen pro klíčení? Určitě se takto používat dají, ale klíčená jsou rozhodně chuťově lepší a co se týká nutričních hodnot, jde také o velký rozdíl.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv čec 08, 2010 7:39 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

jakub píše:Jelikož nejsem na stravování žádný odborník a nevyznám se v něm, bylo by snadné udělat z nevědomosti nějakou chybu a v dobré víře si uškodit. Pokud přestanu konzumovat všechny produkty, ve kterých jsou obsaženy bílé jedy, ale nemám nastudováno, které látky a v jakém množství můj organismu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: čtv čec 08, 2010 7:30 pm 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

muflon píše:Až na vrchlik..= chapu dobre ze nelisujete omyte zelene listy ananasu...? Ta rada lisovat ananas s kurou je v pravy cas, ja sem kuru okrajoval, ale jako u papaye bude nejspis prave v kure nejvic enzymu... Jeste k papaye- v jinem vlakne doporucujete, ze lze pit: "..trochu šťávy z papáji, ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: čtv čec 08, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Pavelka. píše:Má chlorid hořečnatý na jazyku pálivou a pak silně hořkou chuť. Jeho konzistence se podobá mokrému sněhu? Pro jistotu. A jak bych ho měl vzhledem k potřebě odstranit kalcifikaci těch ramenních kloubů dávkovat? Podobně jak jste popisoval, začít kávovou lžičku do 0,5 l studené vody pít r ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: čtv čec 08, 2010 10:11 am 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

muflon píše:Tak to je zajimave. Myslite ze by podobny postup mel platit i pro nezraly ananas, nebo u ananasu je vhodnejsi pockat az zacne trochu vonět a žloutnout? Je jasne ze zraly ananas je nejchutnejsi, ale zase obsahuje dost cukru což na candidozu nebude to prave orechove...-zvlaste ta nejcastej ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chlamydie

Předmět příspěvku: Chlamydie
Napsal: čtv čec 08, 2010 9:53 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 16020

Lulul píše:Děkuju Vám moc za odpověď,zatim se snažim vše řešit stravou,neni to u me problem,mam stesti,ze mi fungicidni potraviny chutnaji,a syrova strava jako takova taky.. jakmile bude nejaky cas,rada se k vam objednam.. dokoupim kokosovy tuk,a čaje.. jeste bych se rada zeptala,podle ceho poznam,z ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Skvrny v obličeji

Předmět příspěvku: Skvrny v obličeji
Napsal: čtv čec 08, 2010 7:29 am 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 57736

Kometa píše:Zjišťuji, že se mi na obličeji tvoří malé, ale velmi tmavé tečky. Objednala jsem se pro jistotu nakožní, jestli to neni něco nebezpečného, ale zatím si myslím, že se mi asi tvoří tmavé pihy. Z čeho to může být? Letos jsem se nespálila, napřed jsem se mazala opal.krémem, teď už jsem navyk ...
Stránka 1734 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1731, 1732, 1733, 1734, 1735, 1736, 1737 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem