Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1735 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1732, 1733, 1734, 1735, 1736, 1737, 1738 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Fortifikace

Předmět příspěvku: Fortifikace
Napsal: čtv čec 08, 2010 6:38 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 15355

muflon píše:Dnes se běžně prodávají dokonce tablety s množstvím 800mcgr., ty je nejspíš lépe buď vůbec nebrat nebo pokud, tak prekousnout napul, a brat jen jednou za nejaky ten den.....(brat to denne rozumne neni a pokud nekdo jeste k tomu konzumuje kupovane potraviny, ve kterych vubec nema prehled ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Můj boj s rakovinou

Předmět příspěvku: Můj boj s rakovinou
Napsal: čtv čec 08, 2010 6:27 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 133648

lipka píše:Dobrý den, včera jsem byla na výšlapu s převýšením z 300m na 1260m zhruba asi 25km.Šlo se mi kupodivu dobře,dobře se mi dýchalo a svaly na nohách mě výrazněji bolely až ke konci výstupu a asi v půli sestupu.Už jsem dlouho na takovém výšlapu nebyla.Křečové žíly taky v pohodě,žádné opuchání ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: stř čec 07, 2010 10:27 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

Sybilla píše:Dnes som si bola pre výsledok vyšetrenia stolice. Výsledok je veľmi stručný:Tuky pozit., Sval. vlákna negat., Škrob. zrná pozit. Gastroenterológ je na dovolenke, bude až po ďalšom týždni. Neviem teda ešte do akej miery je to vážne, lebo nie sú uvedené žiadne iné údaje. Iba takto stručne ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: stř čec 07, 2010 10:22 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

Honza12 píše:Vymývat konečník stačí studenou vodou nebo vodou s mýdlem? A ten jelení cvik to jsou kogelovy cviky? http://cs.wikipedia.org/wiki/Kegelovy_cviky Vymývat pouze studenou vodou a jelení cvik je něco jiného, jde o stažení zadku, zatažení konečníku vší silou do těla a držet. Zpočátku stačí n ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čec 07, 2010 10:18 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Lenka píše:Jediný irigátor, na který narážím a má nádobu, je takovýto: http://www.patro.cz/objects/1074797313.html Dle mého názoru je vyhovující, ale kovová nádobka je vždy lepší, zase se mnohem hůře shání.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čec 07, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

JanJan píše:Prosim, chcem sa poradit. Uz dlhsie roky som chory, a nakolko mi nic nezaberalo zacal som uzivat MMS. Skutocne po nejakom raze mi to pomohlo, zacal som byt taky ako ked som mal 20 rokov, cize velka zmena, uzival som ho cca 3 tyzdne, potom som prestal, no po mesiaci sa mi zase uvedene pot ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čec 07, 2010 10:07 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , dočetl jsem se , že vlaštovičník větší léčí všechny žlučníkové potíže včetně kamenů , podporuje činnost jater a jejich regeneraci atd. . Jaký je na to Váš názor ? To je sice pravda, ale jde o velice jedovatou bylinu, čili s tím velice opatrně a žádné hazardní experimenty bych v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř čec 07, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Pan Jarda píše (ve vlákně Ananas,papaya): Papayová semínka jsou vynikající protiparazitární prostředek a domorodci je ve větším množství používají k vyhánění různých parazitů, hlavně červů. Nevím, zda jste je samotná zkoušel rozkousat, ale jsou poměrně nechutná. V lednici se moc dlouho s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ananas, papaja

Předmět příspěvku: Ananas, papaja
Napsal: stř čec 07, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 63
Zobrazení: 108337

muflon píše:Opravdu zraly ananas se pry pozna tak, ze z listů uprostred ruzice, jde snadno jeden vytrhnout.... Opravdu zrala papaya se zjistuje hure... Zralost se pry pozna tak, ze JEMNYM tlakem prstu se da pomerne dobre kura promacknout a pruzne se vrati do puvodni roviny(nedelat tam zadne dulky!!- ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: stř čec 07, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Host píše:Zajímá mě jak je to s mixováním zeleniny pro přípravu jídla? Udělal jsem si například jako hlavní chod kaši, která vznikla krátkým cca 2 minutovým rozmixováním brokolice+květáku+brambor+česneku+olivového oleje atd. a na talíři jsem si to ozdobil cherry rajčaty. Neskonale mi to chutnalo a m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čec 07, 2010 9:45 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Host píše:Ještě mě zajímá jestli se dají za jídlo považovat i ovo/zel šťávy a dá se tabletové C brát po této tekuté stravě nebo je to lepší spíš po té klasické? Šťávy jídlo nejsou, tráví se prakticky okamžitě a vitamín C můžete brát kdykoliv, nicméně vhodnější je buď rozpuštěný ve šťávě, nebo po jíd ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čec 07, 2010 9:41 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Azul píše:Hezký den Jardo, minidotázek. Mohu do tobolek nacpat i práškový vitamín C_ ta kyselá voda už mi leze krkem. Nesežere mi to žaludek? A teď jsem si vzpoměla ještě manželovi začaly padat vlasy- vím že je to nedostatek minerálů ale už nedám dohromady kterých, prosím písněte.Děkuji. Azul To bud ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: stř čec 07, 2010 9:35 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

muflon píše:Dezinformace-o-potravinach-siri-i-odbornici http://www.dtest.cz/dezinformace-o-potr ... -odbornici cituji jen část: Propagace biopotravin Největší manipulace se odehrávají na poli propagace biopotravin a obecně potravin pro zdravý životní styl. Výhody biopotravin jsou obvykle výrazně nad ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř čec 07, 2010 9:30 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

muflon píše:Existuji nejake potraviny nebo ingredience ktere by jste nedoporucil brat zaroven s kefirem? Mne se velmi osvedcilo zapijet kefirem napr.snedeni cele palice cerstveho letniho cesneku(Globus nyni 1kg za cca 70-90kc)(nikoli sucheho bezne pres rok prodavaneho cesneku)......nebo kefir a pali ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čec 07, 2010 8:09 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Jasne, vlastne zabudol som, ze chloritan zdvihne pH vody pomerne vysoko uz par kvapkami, nieto este ked je ho tam 2,5%. Rozprasovac nema zas tak velky objem, odhadujem, ze za mesiac to vyplacam. Zatial som postriekal dno ananasov, na ktore sa uz nachytala zelena plesen, a po par hodinach p ...
Stránka 1735 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1732, 1733, 1734, 1735, 1736, 1737, 1738 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem