Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:32 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1737 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1734, 1735, 1736, 1737, 1738, 1739, 1740 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Můj boj s rakovinou

Předmět příspěvku: Můj boj s rakovinou
Napsal: pon čec 05, 2010 9:34 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 133648

lipka píše:Dobrý večer, děkuji za Vaši podporu a pozitivní přístup.Takovou zásobu ovoce a zeleniny jsem snad doma ještě neměla Ráno se chystám opět na očistu střev.Psal jste,že ji mám provádět pravidelně.V mém případě,jak často? Co 14dní? A co očista jater a ledvin? Někdy jsem trochu na rozpacích,co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned čec 04, 2010 11:08 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Mikeš píše:Mám otázku ohledně tvarohu. Jak jej lze nejlépe vyrobit? Lze pomocí houby nebo stačí jen mléko nechat zkysnout v teple? Zatím mám zkušenosti jen s klasickým návodem ( naočkovat smetanovou kulturou a pak srazit kapkou syřidla), ale to syřidlo se mi moc nezamlouvá....Používám nepast. kozí m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned čec 04, 2010 10:57 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Sikora píše:Je možné udělůat kefír z mléka, kt. zkyslo (2 dny bylo v teplo po dojení) ?neškodí to nějak jednak houbě a následně střevu? Dle mého názoru tím nemáte co zkazit a určitě to můžete vyzkoušet. Houbě, ani tělu by výsledný produkt nijak škodit neměl.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob čec 03, 2010 7:12 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Sara píše:Mam za sebou 3 sankapraksalany, vice ci mene uspesne ( na konci prochazi cista voda a hermanek), vzdy ale komplikovane doprovazenym zvracenim po vypiti velkeho mnozstvi slane vody. Zajimave ale je, ze ta nejhnusnejsi superslana vypita jako prvni projde, ta druha taky jakz taz pita po caste ...

Napsal: sob čec 03, 2010 2:57 pm 

Sara píše:Dobry den pane Zajicku, vcera jsem se poprve pokusila o jaterni ocistu.Presne podle navodu jsem vypila davky soli, chodila na WC a v 22:00 vcera vecer vypila grep s olejem. Zalehla jsem na prohrivanou decku a protoze jsem spac, jeste pred uplynutim 20 minut jsem usnula. Vzbudila jsem se as ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob čec 03, 2010 10:25 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Monty píše:S vaším názorem samozřejmě souhlasím. Před těma dvěma měsíci, co jsem si udělal první Prakšu, jsem absolutně změnil jídelníček. Z tohoto hlediska mám naprosto čisté svědomí. Cítil jsem se skvěle, zmizely únavy, malátnost, pleť se srovnala...po čase se ale opět objevil můj vnější indikátor ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Můj boj s rakovinou

Předmět příspěvku: Můj boj s rakovinou
Napsal: sob čec 03, 2010 8:07 am 

Odpovědi: 56
Zobrazení: 133648

lipka píše:Dobrý večer pane Jaroslave, ani nevím,jak začít.V únoru jsem byla na běžné roční prohlídce na gyne.Lékař mě prohlédl,bral stěry,řekl,že je vše v pořádku.Před 14 dny mi volala zdravotní sestra,že mám přijít na kontrolní stěr,že výsledky byky jiné,než obvykle.Bylo mi řečeno,protože jsem se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob čec 03, 2010 7:45 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Lenka píše:Tak mají nárazový mlýnek, mlýnek s nerezovým nožem, s tříštivým nožem, s nožem dvoukřídlým/dvoučepelovým, dále s mlecími kameny... Jaké jsou v tom rozdíly? Nejlepší je tedy tříštivý nůž? Co to vlastně znamená? Co takhle ty kameny, vzhledem k chemickým reakcím mezi potravinou a mlecím zaří ...

Napsal: sob čec 03, 2010 6:48 am 

Monty píše:Ani netušíte, jak moc jsem byl naštvaný, když mi doktoři řekli svůj verdikt. Pořád jsem se snažil zjistit, zda-li je to nutné a jestli by nešlo ještě počkat. Dialog vždycky skončil na tom, že bych mohl umřít, když nebudou rychle jednat. Je mi jasné, že i když mi vyšetřující mudrc sdělil, ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Chlamydie

Předmět příspěvku: Chlamydie
Napsal: pát čec 02, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 16020

Lulul píše:Dobrý den, na Vaše stránky jsem narazila zhruba před dvěma měsíci. O zdravou výživu jsem se zajímala vždy a vždy mě zajímalo co se děje s potravou kterou sníme a pak..... Ale pořád jsem si připadala málo informovaná a "nespokojená". Tento rok jsem se začala zajímat trochu o biochemii a ch ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: pát čec 02, 2010 7:54 pm 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Sybilla píše:Ponúkajú iba tieto, mohlo by to byť ? Kyselina chlorovodíková 35% p.a Kyselina chlorovodíková bez As 35-38% p.a. http://www.ites.sk/files/docs/produkty/ ... ent_98.pdf Výrobek s označením p.a. je dostatečně čistý, ale pokud chcete mít naprostou jistotu, tak použijte tu čistou verzi, ovš ...

Napsal: pát čec 02, 2010 7:35 pm 

Monty píše:Dobrý den pane Jardo. Již tři roky mě trápí spousta "běžných" a také spousta poněkud záhadných problémů, se kterými si nedokázala "moderní" medicína poradit. Před časem jsem se tedy rozhodl, že se vydám jinou cestou a byla to určitě správná volba. V průběhu předchozích dvou měsíců jsem si ...

Napsal: pát čec 02, 2010 7:19 pm 

Sybilla píše:Aj po čisto ovocnom jedle? Nebude 2 tbl. 3x denne moc? Aj po kefíre, čo nerátam za jedlo a pijem ho večer? Mám už doporučenie na gastro, ale majú 2 týždne dovolenky, takže dovtedy nechcem čakať a chcem už teraz niečo podniknúť, lebo sa obávam, že cesta tam, čo sa týka nejakej liečby, bu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát čec 02, 2010 7:11 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Lenka píše:Prosím vás, nemůžu to tu najít, co si mám pořídit na drcení lněného semínka - mlýnek na mák ? (zároveň by mi to mlelo mák, což super). Nebo kafemlýnek? Nebo existuje ještě něco jiného? V mixéru mi to prostě nejde a nejde - na to musí být asi jen nějaký malinký mixérek ne? Jen mi vrtá hlav ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čec 02, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sybilla píše:Takýto zinok by asi nebol vstrebateľný? http://www.centralchem.sk/?IDe=41008 Tak to vás zklamu tento produkt opravdu vhodný není, jde patrně o práškový kov a je tedy prakticky nevstřebatelný, musíte používat sole zinku a ideální jsou u většiny prvků chloridy, případně citráty. Naprosto ...
Stránka 1737 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1734, 1735, 1736, 1737, 1738, 1739, 1740 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem