Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 174 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Sauna

Předmět příspěvku: Sauna
Napsal: pon dub 27, 2020 6:29 am 

Odpovědi: 160
Zobrazení: 277442

Tony210 píše:Zdravím, Jak je na tom červená infra sauna , radiovitalitou,? Nabíjí nebo spíše vybíjí? Děkuji Tuto informaci jsem nikde nezaznamenal, ale předpokládám že nabíjí.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Darování plazmy a krve

Předmět příspěvku: Darování plazmy a krve
Napsal: ned dub 26, 2020 10:08 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 19692

ZDENINA píše:Občasné darování krve je velmi prospěšné pro osoby s vyšším obsahem železa v krvi.Jeho nadbytek není moc dobrý a prý zkracuje život.Ale nepřehánět!!!. To je pravda, nakonec ne nadarmo dříve fungovalo pouštění žilou, našim předkům toho moc neuniklo byl vyvinut špičkový pozorovací talent ...

Napsal: ned dub 26, 2020 6:46 am 

ZDENINA píše:Myslím si,že časté darování krve a plazmy je riziko.Při dlouhodobém a pravidelném odběru krve,si

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nejedení rozmražené potravy

Předmět příspěvku: Nejedení rozmražené potravy
Napsal: sob dub 25, 2020 6:30 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 10501

Zdeňka33 píše:Máte na mysli, prosím, pouze stoprocentní živočišné tuky? Předpokládám, že např. másla atd. budou už po druhém zmražení žluknout. Děkuji. Tak jistě, když píši tuk myslím tuk, ne máslo které je tukem pouze z 80% případně i méně a obsahuje i bílkoviny tedy to se opravdu kazit může i kdy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: sob dub 25, 2020 6:12 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Mojzo píše:Pane Jardo, ještě jsem se chtěl zeptat. Jsem teď s endiaronem u dávkování 3-3-3 (dávám to při jídle), je mi na zvracení, jsem unavený a takový malátný. Jelikož jsem nedělal nic jinak, tak předpokládám, že to je z toho endiaronu. Je to normální? Mám užívat probiotika ve formě např. kysanéh ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Plíseň na malinách

Předmět příspěvku: Plíseň na malinách
Napsal: pát dub 24, 2020 7:17 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 9123

VitekH píše:Zdravim, kupuju maliny v kauflandu. Některé mají na sobě toto, tak se ptám ,je to plíseň a pokud ano, stačí to vykrojit? Někde jsem četl, že by se "vodnaté potraviny" neměly vůbec jíst, když je nakažen i kousek plísní, tak se ptám. Díky nebo je to maličkost a je to jedno. Já na tom nic z ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pát dub 24, 2020 7:09 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

OtaS píše:Zdravím, tak dnes v půstu pokračuji, i když začínám mít pochybnosti, že to zvládnu. Přes noc jsem skoro nespal, kvůli bolestem hlavy. Od posledního postu jsem 3x zvracel, a to tmavě zelenou tekutinu, myslím, že je to žluč, ale podle toho, co jsem našel, je žluč žlutá a hořká, tak to přesně ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 23, 2020 9:03 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Menma21 píše:Ďakujem za odpovede, takže som sa rozhodol pre nejaky takýto postup - od 1.5.2020 by som chcel začat pôst 7 dni a vždy po pôste 7 dni mat oddych, a takto to obmienať pokiaľ sa nebudem citit dobre alebo budem mat volu v tom pokračovať. Myslím si že po 21 dnoch hladovky je pre mna 7 dni n ...

Napsal: čtv dub 23, 2020 8:15 pm 

OtaS píše:Omlouvám se, psal jsem příspěvek v rychlosti a nedopsal podrobnosti. Klystýr aplikuji denně, zhruba 2 litry heřmánkového čaje s trochou jablečného octu. Piju pouze odmraženou vodu podle vašeho návodu. Doporučil byste přidat ještě jeden klystýr? I když musím říct, že se to o trošku zlepšilo ...

Napsal: čtv dub 23, 2020 8:01 pm 

OtaS píše:Dobrý den, jedu poprvé 7 denní půst, teď den třetí. Veškeré příznaky pročišťování do mě uhodily vší mírou. Bolest hlavy, malátnost, slabší pocity na zvracení, ledové ruce. Nechci to vzdávat, ale už je to celý den a rád bych nějaké ujištění, že do zítřka přejde. Nic se mi nechce, jen ležím ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: VYPÍNANIE EL. POISTIEK - DOBRÉ PRE ZDRAVIE ???

Napsal: čtv dub 23, 2020 7:36 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 12901

Jednorazovy_Nick píše:Nekomfortné to absolútne nie je, je to záležitosť piatich sekúnd kým ho zapnem/vypnem, a to rátam vybehnutie z obývačky na chodbu, otvorenie krytu (pol sekundy) a vypnutie/zapnutie. Ak budem vypínať istič 1-2x denne, nevidím problém.... Radšej nech sa pokazí o 5 rokov s tým, že ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cévní problémy

Předmět příspěvku: Cévní problémy
Napsal: čtv dub 23, 2020 12:58 pm 

Odpovědi: 46
Zobrazení: 81690

bodhisutfa píše:toto je velice zajímavé téma, a měl bych k němu dotaz: které potraviny, nebo druhy potravin, nejvíce škodí cévnímu systému? tipoval bych smažené potraviny a cukrovinky, jako jsou různé oplatky. Může být? Takové svinstvo škodí určitě, ale obecně cokoliv co zvyšuje zánět, tedy i někter ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: VYPÍNANIE EL. POISTIEK - DOBRÉ PRE ZDRAVIE ???

Napsal: čtv dub 23, 2020 12:52 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 12901

Jednorazovy_Nick píše:Ahojte. Zaujíma ma jedna vec... Mám multimeter, ktorý mimo iné meria aj jednosmernú elektrický prúd. Pomocou neho som si overoval funkčnosť uzemňovacieho náramku na lýtko, uzemňovacej podložky... Čo ale riešim teraz ? To, že som zistil, že elektrické napätie môjho tela v byte ( ...

Napsal: čtv dub 23, 2020 6:30 am 

rzsoulad píše:Děkuji za odpověď p.Zajíčku. No, důvod proč se ptám je, že nevím, jestli za to mohou odběry. Řekl bych, že se mi ve větším rozsahu objevily křečové žíly. Přisuzuji to roztoku, který je náhradou za plazmu, kdoví jak to syntetické složení působí. Jinak cítím, že 2-3 dny se tělo srovnává. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř dub 22, 2020 10:52 am 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Obsidián píše:Ahoj, tablety byly po 50 mg. Myslím, že jsem brala 2 ráno a 1 odpoledne. Jedno balení (AC od značky Thorne) jsem tedy brala 3 tbl denně a poslední týden snížila na 1 tabletu. Druhé balení jsem brala 2 tbl denně. Nevím, jestli jsem někde ve fóru už psala, jak na mě zapůsobil ten progest ...
Stránka 174 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem