Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1744 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1741, 1742, 1743, 1744, 1745, 1746, 1747 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon čen 21, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Ne, já prostě mms používat asi fakt nemůžu. Udělala jsem si nový aktivátor, dala 7kapek. Celý den mne bolí žaludek a je mi dost špatně od žaludku. Když se pokusím něco dát do žaludku, je to ještě horší. Stačí když se podívám na láhev s vodou, tak je mi šoufl. Ještě ted to stále cítím a už ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon čen 21, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Pavelka. píše:Ráno vyšlo už po ranní stolici při klizmatu zřejmě 3x víc tuhých kalů než obyčejně. Mohlo by to mít spojitost s větším množstvím snědených jablek den před tím? Ano, jablka výrazně zlepšují defekaci a upravují peristaltiku střeva.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon čen 21, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Pavelka. píše:Tak další pokus. Několik dní jsem jedl kysané zelí, stolice se zdála v pořádku. Ráno klizma, po vypití 1,5 l vody čekání, cvičení, voda neprocházela, další klizma, prošlo menší množství vody s kaly, pak další pití, ale voda neprocházela. Tak nucený odchod vody vrchem. Pak čaj, se zpožd ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Jak zdravě přibrat

Předmět příspěvku: Jak zdravě přibrat
Napsal: pon čen 21, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 120
Zobrazení: 315401

lamilp píše:Dobrý den, mám asi zcela opačný problém než většina lidí. Potřebuju nějakým způsobem (pokud možno zdravým pro tělo) nabrat hmotu. Cvičím ale narust svalové hmoty oproti přatelum z fitcentra kteří do sebe vali plno masa vajec a protejnu deně žádný. Je mi 23 let měřím 189cm a vážím 73 kg. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pon čen 21, 2010 7:27 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

nika262 píše:Ok, mam este par otazok, po precitani diskusie, som zistila, ze ovocie sa moze, ale len rano na lacny zaludok spolu s fungicidnymi rastlinami, spravne? Moze sa len povolene ovocie alebo je to jedno? Dalej, robim malemu stavu cviklu s mrkvou, mozem mu ju nadalej davat rano, alebo aj poca ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Strava po operaci rakoviny prsu.

Předmět příspěvku: Strava po operaci rakoviny prsu.
Napsal: pon čen 21, 2010 7:00 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 26608

Maybes píše:Mně se zdá dost nepravděpodobné co píše Veromirka, že se jí udělaly hluboké vrásky po konzumaci lněného oleje, můžete se k tomu vyjádřit, Jardo? Díky Já si myslím totéž a patrně vrásky nesouvisí s tím olejem, naprostá většina lidí si naopak pochvaluje veliké zlepšení pokožky po jeho apli ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon čen 21, 2010 4:13 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Mám za sebou 3. očistu a zase mi bylo špatně. Probudila jsem se ve 3 hodiny v noci a bylo mi špatně od žaludku a pořád jsem cítila ten olej. Později v 7 hodin se mi podařilo strčit si prst do krku a vyzvracela jsem zeleno-žlutou tekutinu, nejspíš žluč. Ulevilo se mi, ale skoro jsem do ...

Napsal: pon čen 21, 2010 10:14 am 

zuzis píše:Používám sice stejné kapátko, ale vždy ho opláchnu než ho dám do aktivátoru. A nemůže vyvolávat právě tohle ta bolest žaludku a nechut k jídlu? Zkoušela jsem si dnes ráno udělat test s kys.chlorovodíkovou. Tedy dala jsem lžičku sody do půliltru vody a vypila. Asi po dvaceti vteřinách jsem ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon čen 21, 2010 8:06 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Lenka píše:Kdy je prosím další vhodný den na jaterní očistu? Jakým způsobem lze vyčistit malé děti? Třeba jim aplikovat něco šíleně mastného? Ale když to bude hnusné, tak mi to jíst nebudou... Vždy dva dna před černým měsícem, koukněte do kalendáře kdy to je, ale jinak se dá dělat kdykoliv. Tak urči ...

Napsal: ned čen 20, 2010 10:52 pm 

zuzis píše:Když připravím roztok kyseliny citronové (aktivátor) k použití mms, tak druhý den uchovaný v ledničce smrdí jako chemikálie něco jako savo. Je to ok? Nebo tento roztok má být bez zápachu? Jak dlouho vydrží tento aktivátor v ledničce? Já ho raději připravuji tak jen malinko, abych ho do pá ...

Napsal: ned čen 20, 2010 10:47 pm 

zuzis píše:Nechuť k jídlu může také způsobit příliš vysoká dávka mms pro tělo? Když zvýším (už při 7kapkách), tak mne pobolívá žaludek a nemohu se na jídlo ani podívat. Nebo za to může nedostatek kyseliny chlorovodíkové? Dá se tato kyselina jinak sehnat než z lékárny? Bydlím v zapadákově a v našich ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned čen 20, 2010 10:11 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Pavel Veselý píše:No 3x denně a někdy i víckrát to bych splňoval,tvarování taky ale spontánní ne,musím tlačit takže bych asi měl přidat kefír nebo víc lněného semínka-zatím si dávám tak lžičku denně,melu ho na mlýnku na koření.A zítra jdu koupit balonkový klistýr.Ten hořčík samotný nebo musí být zac ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Jednohubky pro dobré trávení

Předmět příspěvku: Jednohubky pro dobré trávení
Napsal: ned čen 20, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 22376

NOWOCAYN píše:"kulička hroznového vína" ? To akože ten plod sa volá "hroznové víno" ? Ano, ten obrácený klobouček je červené víno, slovensky tuším hrozno a je sice dobré, ale není nutné. Vy si tam dejte pouze ananas a papayu a klidně se to dá udělat do misky na kostičky jako ovocný salát.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čen 20, 2010 12:19 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : lenže tu ide o to, pán Jarda, že ananás a papája sú ovocie - nie sú zlučiteľné s inými potravinami... Navyše tiež nie sú lacné, a obsahujú príliš veľa sacharidov pre môj metabolický typ, myslím, žeby mi dobre nerobili - navyše by som si chcel dať enzýmy pred každým jedlom ( ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čen 20, 2010 10:17 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, aký máte názor na enzýmy bromelain, betaín a papain v tabletkách (nejaké veľmi kvalitné) ? Keď sa môže brať C-čko, B-komplex... tak si myslím, že rastlinné prírodné enzýmy by nemali byť škodlivé (nakoľko to nie sú pankreatické enzýmy, ale dostal by som ich do tela ...
Stránka 1744 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1741, 1742, 1743, 1744, 1745, 1746, 1747 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem