Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 175 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř dub 22, 2020 8:31 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Veru tak, najhorsie je, ze makove maskrty, kolace, strudle, makove gulicky, buchty, zaviny, moravske kolace atd, oblubuju hlavne deti, a tie su prave na tie chemicke latky co su v technickom maku najcitlivejsie. Teraz si predstavte tie veganky, co robia vsetky mozne druhy orechovych mliek, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Koloidní stříbro

Předmět příspěvku: Koloidní stříbro
Napsal: stř dub 22, 2020 8:14 am 

Odpovědi: 229
Zobrazení: 402044

chorobaSK píše:Dobry vecer, co hovorite na tento stroj ? https://www.silvermedic.cz/ Narazam na post od XION uzivatela, ktory pisal ze komercne dostupne generatory su nepouzitelne tj niesu ucinne. vysvetli mi to niekto ako to teda naozaj v realite s tym koloidnym striebrom je ? Citace:Na ten deodora ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Bolotovovuv balzám

Předmět příspěvku: Bolotovovuv balzám
Napsal: stř dub 22, 2020 7:58 am 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 89009

chorobaSK píše:Dobry vecer, pozeral som uvedeného chlapika, precital jeho knizku : Zdravý člověk v nezdravém světě (Boris Bolotov) Ake mate skusenosti s jeho radami ? vlastne vsetko vylucuje co sa tu pise ohladne soli, prekyslenia, ocist a podobne. Dakujem za nazor. Tak Bolotov je minimálně v Rusku ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: EARTHING/GROUNDING/UZEMŇOVANIE - máte skúsenosti ???

Napsal: stř dub 22, 2020 7:49 am 

Odpovědi: 270
Zobrazení: 263819

Jednorazovy_Nick píše:Izbove kvetiny sa daju uzemnovat zapojenim uzemnujucej tyce kablom na uzemnivaci kolik tak, ze tyc sa zapichne do zeminy, alebo do vody (ak su kvety vo vaze).... MOZEM SA TAKTO UZEMNOVAT POCAS KUPELA ? Kablikom a uzemnovacou tycou nebude prechadzat ZIADEN prud, kedze budu napoj ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Darování plazmy a krve

Předmět příspěvku: Darování plazmy a krve
Napsal: stř dub 22, 2020 7:42 am 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 19692

rzsoulad píše:Zdravím všechny, už rok dvakrát do měsíce daruji plazmu, prosím, jak velký dopad to může mít na zdraví ??? Popř.,kdybych chodil jen jednou měsíčně dar.krev? Děkuji za odpověď. Normy pro plazmu neznám, ale pokud jde o oficiální zařízení pak předpokládám striktně dodržuje rozpětí odběrů ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon dub 20, 2020 9:39 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Pozor na mak, ktory kupujete. Do niektorych zmesi maku primiesavaju technicky mak. Cesky mak je na tom celkom dobre, bohuzial, vacsina sa vyvaza a dovaza sa hnus z EU (technicky mak), ktory tam primiesavaju. https://www.vitalia.cz/clanky/mak-v-cr- ... s-morfinu/ https://www.vitalia.cz/clan ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned dub 19, 2020 1:51 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Menma21 píše:Dobrý deň, dakujem vam obom za super rady cenním si to. Ten žlčník fakt cítim, možno aj to je dôvod prečo mi ketogenka moc nepomáha alebo som na nej viac unavený. Teraz jedávam aj sacharidy aj ovocie aj pečivo aj výrobky z muky a energie mam kusok viac, no na druhej strane psychika je n ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: ned dub 19, 2020 12:57 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Tamariška píše:A čo tie stovky mrtvych každý deň a preplnené nemocnice v Británii, USA, Španielsku, Francúzsku, Rusku? To tiež nie je pravda, alebo zomierali v takom množstve každý rok, len nám o tom nebolo referované? A na čo vlastne teraz tí ľudia tak hromadne umierajú? Všimněte si že ty oběti jso ...

Napsal: ned dub 19, 2020 12:44 pm 

Pavelka píše:Jak odstraňovat oční maz v době koronaviru? Jako postaršímu (80) se mi hlavně po ránu pod spodními víčky hromadí oční maz ve tvaru jakési tenké nudličky. Běžně jsem ho odstraňoval odtáhnutím spodního víčka a malíčkem druhé ruky jsem ho "vyšprtnul" Za mládí se mi maz nahromadil v koutcíc ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: sob dub 18, 2020 3:31 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Lucas19 píše:Diagnostikovali mi Abakterialni chronicky zanet. Jaky mate nazor na koloidni stribro popripde vobenzyn? Je to jako na houpacce uz jsem bezradny, dekuju Tak jak koloidní, nebo ještě lépe nano stříbro a enzymy určitě mohou pomoci, ale základ je většinou ve střevě a odtud se problém šíří d ...

Napsal: sob dub 18, 2020 10:58 am 

Daryl píše:jeden z mála, co se nebojí říct pravdu, tleskám pane senátore prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc., bývalý ředitel Masarykova onkologického ústavu v Brně https://www.facebook.com/vincent.kruton ... 415765605/ Tak on má pravdu hlavně v tom že nyní problém není a srovnává bohužel nesrovnatelné. O ...

Napsal: sob dub 18, 2020 9:36 am 

Menma21 píše: ...... Ešte pan jarda na záver by som sa rad spýtal, na rozpustenie pripadných kamenov je dobre chanca piedra a horčík užívať alebo sa da aj niečo viac ? Vičistím týmto aj pripade kamene v močových cestach ? Ta očista pečene asi pripadne kamene obličkove asi neodstrani či? Tak jak píše ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Čínská metoda rýže na pročištění tlustého střeva

Napsal: pát dub 17, 2020 6:55 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 16545

VitekH píše:Zdravim. Bohužel jsem nenašel vhodné téma, kdyžtak prosím přesuňte. Rád bych se zeptal, jelikož mám "jakoby díru" v břiše a automaticky vypuzuji klystýr, rozhodl jsem se použít metodu 5 hrnků rýže a 6tý den konzumovat ten první. Rád bych se zeptal však, zítra je onen šestý den a rýže ve ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pát dub 17, 2020 6:37 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Mojzo píše:Zinek dávám 25mg ráno víceméně každý den, maso včetně červeného jím taky a hořčík v doplňku dávám 400-600mg denně (malát a bisglycinát). "Papírově" bych měl mít všechno bez chyby, zle mi je ale pořád Hořčík se doporučuje dávat 10 mg na kilo váhy a den tedy doporučená denní dávka pro metrá ...

Napsal: čtv dub 16, 2020 9:06 pm 

Menma21 píše:Dobrý deň rád by som sa spýtal, hladom pečene a žlčníku, hlavne teda ten žlčník. Nedávno som skončil 21. dnový pôst teraz mam asi 6 den čo už jem stravu.. ide mi o to že jem mrkvu, jablka aj banány. V minulosti som si našiel nejake zvyšky potravy vždy v stolici ale teraz je stolica cela ...
Stránka 175 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem