Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:58 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1750 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1747, 1748, 1749, 1750, 1751, 1752, 1753 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte čen 15, 2010 9:57 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

laco píše:zdravim, je to takto OK? 250ml lanovy olej 500g bryndze ( z obchodu od firmy brystyr, ktora to zacala rozvazat konecne,,na 99% myslim ze je nepasterizovana ) 4 lyzice lanoveho semena pomleteho v mlynceku na mak vodu na premiesanie podla potreby do hustoty torty na ochutenie chcem dat cesna ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte čen 15, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

gonzales01 píše:Dá se houba aplikovat nějak do střeva i jinou metodou než pitím kefíru s houbou, s cílem znicit kvasinky? Vyzkoušené to nemám, ale podle mého názoru musí fungovat stejná aplikace jako u žen do pochvy. Prostě pár kousků zasunout co nejhlouběji do konečníku a mělo by to mít podobný efe ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratácia cez pokožku & sprchovanie a kúpanie sa

Napsal: úte čen 15, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 77142

Kometa píše:Tělesné aroma mi stále vrtá hlavou a to srovnání sebe a (nyní už) expřítele. Vždy jsem jedla výrazně zdravěji než on, než poznal mě tak skoro nevěděl, co je to zelenina. Když jsme spolu chodili, trošku jsem ho na ní a na ovoce naučila, ale pořád jedl hodně masa (v podstatě denně, někdy i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: úte čen 15, 2010 9:09 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

Kometa píše:Budu trošku za nevěřícího Tomáše, nějak se mi to nezdá. Před čtyřmi roky jsem měla hodně náročné období- noční brigády, přes den škola, dobrovolnictví, stres. Spala jsem často jen 2 hodiny denně a to ještě pokaždé v jinou dobu. To se pochopitelně podepsalo na mém zdraví, přestala jsem me ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratácia cez pokožku & sprchovanie a kúpanie sa

Napsal: úte čen 15, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 77142

NOWOCAYN píše:Na stránke badatel.sk sa píše....."Ženy, ktoré pijú päť alebo viac pohárov obyčajnej vody z vodovodu denne, majú vysokú potratovosť a prejavujú sa vedľajšie účinky chlóru používaného na čistenie vody. Avšak nielen to, že pijeme znečistenú alebo chlórovanú vodu, má nepriaznivý vplyv na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte čen 15, 2010 8:18 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, čo hovoríte na druh vitamínu C s názvom "askorbát vápanetý" ? Je pH neutrálny, a vraj ho stačí menšie množstvo. Potom by ani cenovo nebol taký drahý, kebyže stačí denne 2g askorbátu vápenatého... badatel.sk ponúka ten vitamín z dovozu (Lamberts). Čo si o tom myslí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte čen 15, 2010 8:07 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

muflon píše:Nazor z jineho fora(laik): ten nápad z pojídáním těch houbicek za syrova je zajímavej.....čistě teoreticky by to mohlo cestou střevama (pokud to nezneškodní dřív žaludeční kyseliny) spapat spoustu škodlivých věcí a případně se tam usídlit a vyrábět zdravý prospěšný věci přímo ve střevech ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pon čen 14, 2010 9:50 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

muflon píše:Po jidle? -jinde pisete 20min.pred jidlem(ale asi tesne po jidle je to mozna vhodnejsi- v dobe kdy jsou v cinnosti travici enzymy, aby se vstrebalo co nejvic sylimarinu.... Pokud seminko podrtim v mixeru NASUCHO, kolik oleje na jaky pomer podrceneho seminka spolu smichat-je to nejspis je ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: pon čen 14, 2010 9:40 pm 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

Sybilla píše:Koľko asi je "rozumné" množstvo tuku? Tie "iba" 3-omega, osobitne v pilulách, alebo ako? Aj ľanový olej obsahuje okrem 3-omega aj ďalšie esenciálne mastné kyseliny. Rozumné množství je tak dvě polévkové lžíce a maximum tak čtyři polévkové lžíce. Zbytek jsem blbě formuloval a myšleno nen ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pon čen 14, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Mam za to ze nejhorsi je pepr cerny, ale ten cerveny nebo zeleny ci bily, ama pry byt "zdravejsi"......(v malem mnozstvi). Je jeste nejake jine koreni ktere by jste pro zachovani zdravi moc nedoporucoval? Tusim ze jsem kdysi nekde cetl ze treba libeček by se mel jen ve velmi malem mnozst ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Melasa

Předmět příspěvku: Melasa
Napsal: pon čen 14, 2010 8:24 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 17259

Host píše:Napadá mě oblíbená kombinace: rozemleté raw kakaové boby s rozinkami, zakápnuté medem a v tom by se i ta polévková lžíce melasy mohla ztratit... Před sportem ideální To asi není špatný nápad, protože uvedená kombinace je plná minerálů, výsledný produkt patrně bude zásaditý a energetická ho ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pon čen 14, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Inka píše:Chystám se koupit odšťavnovač. Uvažuji o Hurom Slow Juicer, nebo jsem četla dobré reference i na Omega 8006. Cena je přibližně stejná. Ráda bych štavila jak ovoce, zeleninu, kořenovou zeleninu (řepa, mrkev), zelené listy, tak ořechy hlavně na výrobu ořechového mléka. Potřebovala bych příst ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pon čen 14, 2010 8:17 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

kafuka píše:Tak jsem zkusila néti urinou, čerstvě načepovanou a musím říct, že vše proběhlo úplně v pohodě. Doposud jsem tuto techniku prováděla vodou se solí, o urině jsem se dočetla na stránkách až dnes a rozhodla se ihned vyzkoušet. Opravdu se není třeba ničeho obávat a pokud se Vám to z nějakého ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Prosba o pomoc-Rakovina

Předmět příspěvku: Prosba o pomoc-Rakovina
Napsal: pon čen 14, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 142
Zobrazení: 181499

vevava píše:Dobrý den, matce kamarádky byl právě diagnostikován karcinom slinivky břišní. Má velikost cca 3 cm. Paní je rozhodnutá nepodstoupit klasickou léčbu a pátrá po alternativě. Mohl byste, prosím poradit, jakým směrem se ubírat? Byla by vhodná návštěva u vás? Moc děkuji za odpověď, pokud bude ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon čen 14, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Taky by mně zajímalo, jak to je s apendixem, taky ho nemám, taky netrávím úplně bezvadně Je pravda, že odstranění apendixu je naprostý nesmysl a lidé opravdu mají po celý život problémy. Ono to tam není od našeho konstruktéra zamontované pouze z cvičných důvodů, jak nám lékaři s oblibou t ...
Stránka 1750 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1747, 1748, 1749, 1750, 1751, 1752, 1753 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem