Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1755 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1752, 1753, 1754, 1755, 1756, 1757, 1758 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čen 10, 2010 10:46 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Beladona píše:Bohužel si nemůžu dovolit snídat v práci česnek Když si dám ráno ovocnou snídani bez oleje posypanou kokosem, za hodinu domácí kefír a česnek až večer doma, bude to ok? Tak tam dejte alespoň kokosový olej a skořici, nebo jiné fungicidní rostliny, jíst to odděleně valný smysl nemá, fint ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: čtv čen 10, 2010 10:42 am 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Beladona píše:Žvýkám semínka... ta chuť mi nevadí, ale mám pocit, že si vylámu zuby Nedaly by se semínka namočit? Můžu ty velké kusy šlupek vyhazovat, nebo jsou taky léčivé? Právě ty slupky obsahují léčivou látku a pokud s tím máte problém, tak si vyrobte kašičku s olejem, což jsem zde již také popi ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 10, 2010 10:32 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

NOWOCAYN píše:to muflon : obvolal som 15 lekárni v mojom meste, a nikde mi nevedia poskytnúť kyselinu chlorovodíkovú (HCL).... Kde ju môžem zohnať ? to Jarda : pán Jarda, vy odkiaľ odoberáte HCL ? Na telefon určitě nezaberou, to budete muset oběhnout a zkusit je přesvědčit, že nejste nějaký magor, k ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 10, 2010 10:22 am 

muflon píše:To s tim Egyptem jste mne velmi prekvapil. Kde vzali HCL na experimenty, a hlavne to asi nezkouseli nitrozilne... ? Myslite ze bych v ty dny kdy beru HCL nemusel brat vubec Cecko? Aby v tom telo melo jasno a nebylo zavaleny vsim moznym najednou..... Mozna by stalo za to strucne nastinit ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tukové bulky

Předmět příspěvku: Tukové bulky
Napsal: čtv čen 10, 2010 10:09 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 84015

ajrin píše:Potřebovala bych vědět co na tukové bulky, poraďte někdo. Hledala jsem, ale takové téma jsem nenašla. Tak snad nevadí, že jsem dala nové téma, když tak mě přehoďte. Jakýkoliv útvar, který do těla nepatří, se tvoří z přebytku metabolických odpadů a je to vlastně smetiště, které si tělo vyt ...

Napsal: stř čen 09, 2010 9:33 pm 

muflon píše:Sam vite jak velky byznys je farmac.prumysl, z HCL by nikdo moc nezbohatl, podobne jako z MMS. MMS je take znamo velmi dlouho a Jim Humble to pouze zpopularizoval(a takto pojmenoval), ale uvedl ve znamost to co jiz pred nim zkouseli i jini v 1pol.20st. Jinak Vas naprosto chapu co se tyka ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř čen 09, 2010 8:24 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

ajrin píše:Mám doma docela čerstvě green star a ten by to měl umět, ale ještě jsem to nezkoušela. Ty pokrutiny píšete vyhodit, ale lněné semínko je dobré před přidáním do sirné patlanice rozemlít, nejsou to vlastne ty pokrutiny? Nevím zda to dokáže, semínko je velice tvrdé a může vám přístroj i znič ...

Napsal: stř čen 09, 2010 8:18 pm 

muflon píše:http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1631 Zde je mozno stahnout cesky a anglicky dokument o HCL terapii. Sokuje mne zvlaste dedukce na zaklade vyzkumu a experimentu s terapii pomoci HCL, ze pry je uplne nanic nejen postupy doktoru(rentgeny, atd), ale i remineralizace , brani vita ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř čen 09, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

ajrin píše:jelikož je tady absolutní nesmysl sehnat dobrý lněný olej, je řešení prostě lněná semínka vylisovat, přebytečný olej zamrazit pro příší použití? Co s tím zbytkem z vylisování? Jestli jsem to pochopila, tak první várku použít do SP a zbytek taky zamrazit pro příští použití. Je možné sirnou ...

Napsal: stř čen 09, 2010 7:51 pm 

Sybilla píše:skús o ostropestreci a účinkoch pozrieť sem:

Napsal: stř čen 09, 2010 7:50 pm 

zuzis píše:Bude to mít nějaký účinek, když si listy z ostropestře budu dávat do salátů? Nebo se jedí jenom ta semena Tak na to odpověď neznám, ale je možné, že účinné látky obsahuje celá rostlina, ale já mám vyzkoušené pouze semínko a olej.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř čen 09, 2010 7:47 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

zuzis píše:Lze domácí kefír, po scedení od houbiček, nějakou dobu skladovat v ledničce? Nebo se musí co nejdříve vypít? Skladovat se dá i několik dní, ale je stále kyselejší a více staví, čili pro někoho je vhodnější a pro jiného ne.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: stř čen 09, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

Kometa píše:Kvůli hydrokolonu mi bylo nařízeno 2 dny předem jíst kašovitá, lehce stravitelná jídla. Řeším to především ovocnými pyré (to bych zrovna asi neměla), zeleninovými šťávami, kefírem a banány. Ale je to dost monotonní a mám po tom brzy hlad. Chtěla bych se proto zeptat, jak si zdravotně sto ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čen 09, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Kolik bych tedy přibližně měla vypít? Do 14 hodin jsem vypila 2 litry džusu a asi 1,5 vody. Odpoledne už ta voda do mě moc nelezla, ale tak 1,5 litru to mohlo být. Ale je pravda, že jsem po té soli měla mnohem větší průjem než minule a mohla jsem se hodně odvodnit. To je divné, té teku ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čen 09, 2010 7:28 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

ajrin píše:Musím konstatovat, že jaterní očista není až taková tragédie jak to na první pohled vypadá. Voda s empskou solí snesitelné, grep a olej taktéž. Jelikož očistu nedoprovázely nijaké velké problémy /sem tam menší bolest hlavy a v noci lehká nevolnost/, tak snad se povedla. Poslechla jsem Jar ...
Stránka 1755 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1752, 1753, 1754, 1755, 1756, 1757, 1758 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem