Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1760 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1757, 1758, 1759, 1760, 1761, 1762, 1763 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: sob čen 05, 2010 7:56 am 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

Petra píše:Dobrý den Jardo, vy žádné plomby nemáte, ale možná, že někdo poradí. Už asi 14 dní si denně ráno čistím zuby MMS + lehce naředěným vodou (kartáčkem). Důkladně jsem je zrcátkem projela a docela jsem se lekla. Je možné, aby se nějak amalgám nebo bílé plomby pomocí MMS nějak rozpouštěly?Přij ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob čen 05, 2010 7:46 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Je mozne pripravit celodenni davku do mensiho obsahu (250 ml) a pokazdem uziti zapijet cistou vodou?Pak by k tomu byla idealni kojenecka lahev,ma uz rysky. To je dobrý nápad, ale nevím zda ta umělohmotná je vhodná na MMS a skleněná se zase celkem snadno rozbije. Nicméně třeba doma je asi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Melasa

Předmět příspěvku: Melasa
Napsal: sob čen 05, 2010 7:28 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 17259

Xion píše:Tak ako pise Jarda, takze mne to pripada najvhodnejsie vecer nalacno pred spanim si dat polievkovu lyzicu... striedat med a melasu, podla chuti. To je ale ideal, podla mna po nejakom zeleninovom salate, alebo vegetarianskom zeleninovom jedle bez obilovin, to zas tak kvasit nebude. Takze ja ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: sob čen 05, 2010 7:25 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:Nekde tady chvalite cervenou cibuli... Cesnek ani paliva paprika mi nevadi, ale snedl jsem spolu s kys.zelim a hlivou celou jednu cerstvou nakrajenou cervenou cibuli a mam pocit ze mi to vypalilo celou pusu vic nez ten cesnek nebo papriky. To prece musi likvidovat chutove bunky...Mate ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: sob čen 05, 2010 7:22 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

NOWOCAYN píše:Nikto sa k tomu nevyjadrí ? Zaujímavé.... nenarážam na to, že by sa na to mal vyjadriť pán Jarda - to som nepovedal. Ale že nikto nechce rozvíjať túto tému.... To nikto z vás neklíči ? Alebo - v čom je problém ? Sírnu patlaninu, "bíle jedy" atď, to viete rozoberať do nekonečna. Ale keď ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát čen 04, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Kometa píše:No, ono už se mi to moc nestěhuje, už je to spíš fakt o tom, co používám. Do skleničky jsem si plivla, žádnou hrůzu jsem tam neviděla. Ale už jsem zapoměla, jak to vypadalo, když jsem candidu objektivně měla. Tak si počkám, co mi naplive rodina, ať to porovnám (když jsem měla potíže s ka ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát čen 04, 2010 9:02 pm 

Beladona píše:Objevila jsem v obchodě tvaroh se šlehačkou s tučností 20%, ale má jen 3,7 g tuku na 100g výrobku. Teď jsem z toho zmatená, jestli ta minimální tučnost 10% se myslí procenta v sušině nebo v celém výrobku. Tak na tyto obchodní finesy se blbě hledají odpovědi, to se musíte informovat u d ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát čen 04, 2010 8:51 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Kometa píše:Meloun je ovoce nebo zelenina? Myslím, že botanicky zelenina, ale vzhledem k cukru bych ho konzumovala s ovocem, ne? Jsem teď konečně poladila svoje zelený šťávy. Rozmixuju s vodou a přecedím přes látku - hlavně je v tom vojtěška, jetel, pampelišky, nějaké kopřivy, jitrocel, žebříček a p ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát čen 04, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Beladona píše:Taky tuhle kombinaci často jím, ale když nad tím tak uvažuju, tak mi tam ty rajčata chuťově nesedí a vyzobu je jako první. A rajčata v ovocném salátu nebo při ovocném dni jsou v pořádku? Rajčata je nejlepší jíst samotná, nepasují prakticky do ničeho, vždy způsobují kvašení, ale samotná ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát čen 04, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Už mi bylo šest dní v kuse dobře. Koupil jsem kolo, trochu se přetáhl, snědl normální oběd v hospodě a jsem zpět. Už to neudělám, tohle za to nestojí (myslím nabuřtování, ne kolo). Akorát nejsem schopen zvednout pH do zelena, ať dělám, co dělám. Nechci to přehnat se sodou, předpokládám, ž ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pát čen 04, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Kometa píše:Oki, nastuduju to a zkusím. Aktuálně pro mě skoro větší problémy tvoří svaly - hlavně žvýkací, na vita je potřeba dobře kousat. Předevčírem večer jsem zkusmo byla na bowlingu, včera nic nebolelo, tak jsem si myslela, že je to ok... a dnes od probuzení zjišťuju, že není, zas mě bolí svaly ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ucpaná céva po neakutním prodělaném infarktu

Napsal: pát čen 04, 2010 7:28 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 24669

Jana píše:Dobrý den, doposud mi vždy vlasy rychle narostly, měla jsem je skoro celý život hodně dlouhé, ale teď se nějak zasekly...Dá se jejich růst obnovit ve 30 letech? Co se týče maštění, pomůže polévat je vývarem z kopřivy? Může být sušená (v zimě) nebo jedině čerstvá? Co pití kopřivy, pomůže na ...

Napsal: pát čen 04, 2010 10:14 am 

Kometa píše:Myslela jsem to jinak - použít MSM jako sirnou část SP. Užívala jsem ho nějakou dobu samotné a účinky jsem nepocítila. DMSO znám, jsem od koní

Napsal: pát čen 04, 2010 8:31 am 

Kometa píše:Nezkoušel jste někdo sirnou patlanici upatlat z MSM? To je čistá organická síra. Zkusila jsem to rozpustit ve vodě a přidat olej a nespojilo se to, ale třeba tomu jen něco chybí... http://www.celostnimedicina.cz/co-je-to ... klouby.htm S MSM žádné zkušenosti nemám, ale s DMSO ano. Dá se ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Použití léku proti parazitům

Předmět příspěvku: Použití léku proti parazitům
Napsal: pát čen 04, 2010 8:11 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 59155

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Velice děkuji za odpověď!Hrozně se mi ulevilo.Byl bych drzý kdybych chtěl nějaká konkrétní doporučení?Především co se týče bylinek,česneku a mms?To jsem bral podle návodu ale týden na 3x15 sem nevydržel tak dávám nyní 2x týdně 6 jako udržovačku.K těm slabším antihelmenti ...
Stránka 1760 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1757, 1758, 1759, 1760, 1761, 1762, 1763 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem