Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:05 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1761 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1758, 1759, 1760, 1761, 1762, 1763, 1764 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát čen 04, 2010 7:32 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

ditac píše:Existuje nejaka alternativa pro kefirky.Mohla bych za timto ucelem pouzit i pilulku nebo ta musi projit zazivanim,aby splnila svuj ucel?Pracuji na lodi a "pestovat" si zde nic nemuzu.Dekuji Určitě ano, běžně se dají koupit čípky přímo k tomuto určené a v případě nouze není problém vložit ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pát čen 04, 2010 7:26 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Kometa píše:Ráda bych si tu přihřála svojí polívčičku. V půlce ledna tohoto roku mě začaly bolet kyčle. O týden později se přidala kolena, za další týden část páteře...a tak to šlo dál a dál, až se nakonec rozbolely všechny. Bolest byla výrazně stěhovavá s tím, že když jsem kloub používala, rozbolel ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: čtv čen 03, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

Kometa píše:Tenhle druh cyst je v medicíně docela dobře znám - vzniká nedostatkem FSH - folikuly stimulujícího hormonu. Takže vajíčko správně nedozrává, obal nepraskne- tedy nedojde k ovulaci, neodlepí se od vaječníku a neputuje vejcovodem do dělohy. Doktoři říkají, že je uvnitř jen voda (narozdíl o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 03, 2010 8:50 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Beladona píše:Nemám možnost si sehnat čerstvé mléko, ale v obchodě se prodává čerstvé pouze polotučné, plnotučné je jen trvanlivé. Jaké je tedy lepší? Rozhodně je vhodnější plnotučné mléko a jmenuje se Selské mléko, má 3,5% tuku, což bohatě vyhovuje.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čen 03, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Magda píše:No, ono to sotva teče, je to spíše jako puding, ale možná by se to nemělo hnout vůbec a dávám do toho moc vody. Zkusím také ubrat semínek (možná jsem jich dříve opravdu dávala méně) a zkusím variantu s česnekem. Nízký tlak mám normálně, tak to by mě nepřekvapilo, že je mi blbě od tlaku, a ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv čen 03, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

muflon píše:"Pokud nejsi připraven změnit svůj život, není ti pomoci" Hippokrates (460-377 př.Kr.) http://www.odkyseleni.cz/priznaky.php http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Ne ... seleni.htm http://www.phzazrak.cz/priznaky.php http://www.diacom.sk/zaujimavosti_alkal ... ovinu.html http://faktaozdra ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv čen 03, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše: Takže počítám správně, začít v 19 hodin a olej s grepem ve 23 hodin? Ano, počítáte správně, tak dodržíte čas podle orgánových hodin.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Skutečně zdravá voda - zdroj

Předmět příspěvku: Skutečně zdravá voda - zdroj
Napsal: čtv čen 03, 2010 8:33 pm 

Odpovědi: 152
Zobrazení: 330547

Pavelka. píše:Z vodovodu vytéká destrukturalizovaná voda nebo s mřížkou? Mřížku likviduje vysoká teplota a některé další postupy, které vodárny běžně nepoužívají, čili bych si dovolil tvrdit, že jde o vodu strukturalizovanou. Nicméně pokud chcete mít jistotu, tak do vody naházejte větší množství kos ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv čen 03, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Dáša píše:Děkuji za Vaše názory. Ráda bych se ještě zeptala, kde čerpáte přísun zeleniny a ovoce? Využíváte pouze své vlastní zdroje nebo ekofarmy? Nyní je prý většina pod vodou a úroda je kvůli dešti špatná. Jedná se mi o to, aby tato strava byla pro organismus přínosem a ne dalším chemickým jedem. ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv čen 03, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Pokusil jsem se shrnout v tomto vlakne ziskane zkusenosti a udelat urcity prehled, a jelikoz je soucasti boje s candidou i jedna ze silnych zbrani - MMS, tak jsem tento prehled uvedl na foru u pramene ktere se MMS podrobne zabyva:

Napsal: čtv čen 03, 2010 6:47 pm 

Kometa píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali nemáte nějaký tip jak na srovnání hromonů v těle. Na přelomu roku jsem po šesti letech vysadila hormonální antikoncepci a od té doby se mi na vaječníkách tvoří cysty. Jsou to takzvané funkční cysty, kdy se kvuli nedostatku nějakého hormonu vajíčko ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: čtv čen 03, 2010 4:46 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

muflon píše:Popisu jak to delam-pokud je neco nevhodne nebo lepe delat jinak budu rad za upozorneni. Jake mnozstvi 3,5%HCL by jste denne doporucil pro pravidelne dlouhodobejsi brani? Muzu pokud nemam zadne problemy pri brani HCL brat i nadale s kazdym jidlem 1c.lz.3,5%HCL ? Pokud bych vyjimecne jedn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: čtv čen 03, 2010 4:31 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

Marcela píše:Dobrý den, navazuji na naši konzultaci ze dne 17.5. Od 18.5 jsem prováděla výplach žaludku denně. 3x denně 1,5 dcl šťávy z řepy a v noci ze soboty na neděli provedla očistu jater. Dotazy: výplach žaludku - nevím zda provádím správně, chybí v umývadle asi 1 cm. - je třeba vypít celý litr ...

Napsal: čtv čen 03, 2010 8:51 am 

Alena2 píše:Děkuji Vám za Vaši radu. Takže dle Vámi uvedeného postupu ty polypy, či co to tam objevili, zmizí? A klystýry a spol. se považuje za samozřejmost, nebo jste to neuvedl záměrně? Napadá mě, že by mě ty uvolněné toxiny zakyselily, takže to stav neřeší rychle? To by se ale přece vyrovnalo ok ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř čen 02, 2010 10:33 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Magda píše:Dobrý večer, Jardo, měla bych dotaz týkající se trávení SP. Dělám si ji dle vašeho návodu cca 1x týdně, do nedávna vše v pořádku, chutnala mi. Dělám si ji na sladko, s medem, a ovocem (dříve mražené maliny a borůvky, ted čerstvé jahody). Poslední dvě várky ale nemohu strávit. Ihned po vyp ...
Stránka 1761 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1758, 1759, 1760, 1761, 1762, 1763, 1764 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem