Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1763 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1760, 1761, 1762, 1763, 1764, 1765, 1766 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Použití léku proti parazitům

Předmět příspěvku: Použití léku proti parazitům
Napsal: stř čen 02, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 59155

Pavel Veselý píše:Dobrý den pane Jardo! Jsem Váš velký fanda a nadšenec do zdravého způsobu života.Nedodržuji sice důsledně stravu podle Vašich stránek ale jsou pro mne velkou inspirací a vždy když mám nějaký problém tak u Vás najdu odpověď.Nechci Vám zde zatím popisovat co mě trápí,protože díky Vaš ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čen 02, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Maybes píše:Mohu se zeptat jaký berete Vit. B 12? Od Nature´s Bounty? Ano a konkrétně tuto variantu, http://www.hsport.cz/p350-vitamin-b12-500mcg.php, dodává se totiž i slabší, ale nedá se předávkovat, tak beru cca pětisetnásobek denní dávky. Mnoho lidí má naprosto minimální schopnost ho vstřebávat ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Melasa

Předmět příspěvku: Melasa
Napsal: stř čen 02, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 17259

Beladona píše:Už několikrát jsem tu narazila na zmínku o melase. Koupila jsem si ji a je moc dobrá. Můžete mi prosím říct, jaké má pozitivní účinky a jak jí nejlépe jíst (kdy, s čím)? Díky. Hlavní přínos je vysoký obsah železa a hořčíku, ale obsahuje i mnoho jiných důležitých látek. Nejvhodnější je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř čen 02, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Beladona píše:2 týdny jím striktně syrovou stravu přesně podle jídelníčku. První týden jsem se cítila skvěle, teď jsem docela unavená. Ale od začátku se mi špatně večer běhá, vůbec nemám sílu. Můtete mi prosím pane Jardo poradit, jestli mám vytrvat nebo přidat trošku rýže nebo jáhel? Jedná se o veli ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř čen 02, 2010 7:54 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

kepller píše:Dobrý deň, rád by som sa spýtal či je potrebné dopĺňať stravu o rôzne synteticky vyrobené vitamíny ako uvádzate C,E,B12,B6 ... a iné stopové prvky, keďže šťavy,zelenina,orechoviny,semiačka obsahujú uvedene stopové prvky, vitamíny a enzýmy. Bol by som veľmi rád , keby ste sa obšírnejšie ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Krevní testy

Předmět příspěvku: Krevní testy
Napsal: úte čen 01, 2010 8:27 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 62147

Host píše:Jardo v několika případech píšete, že si pacienta vyšetřujete, když Vás navštíví. Chtěl bych se zeptat jestli je v tom nějaký systém? Jestli třeba jdete "od hlavy k patě" podle nějakých svých prvních dojmů nebo jak to vlastně probíhá. Jde mi o to se dopídit, jestli bych zmákl nějakou "auto ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte čen 01, 2010 8:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Zampiony jsou v pohode ale hliva jde taky jist syrova? To aby si clovek pridal HCL protoze houby jsou hure stravitelne-a ty tvrdsi asi jeste vice nez zampiony.... Orechy-v praci kdyz mam dlouhou smenu tak nemam mixer....leda ze bych hodne kousal ty namocene orechy, anebo si nosit orech.m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kajanske korenie

Předmět příspěvku: Kajanske korenie
Napsal: úte čen 01, 2010 7:00 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 72620

Jaroslavx píše:Měl bych dotaz k používání sušených celých papriček: Postačí pro konzumaci v syrovém zeleninovém salátu jejich pokrájení na malé kousky, nebo je z hlediska vstřebávání v nich obsažených látek nutné je nějak rozdrtit na prášek? Díky za odpověď! Rozhodně je vhodnější je rozdrtit, ale op ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: úte čen 01, 2010 6:47 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

sad píše:Jaký by měl být cca. odstup od jídla - snídaně / po 30 min. beru semena ostrop. mariánského a po dalších 30 min. snídám / ? Jinak je to velice chutné a má to exotickou chut´ . Mrkvovou šťávu s malým množstvím kozího mléka doporučuje i N.Walkew ve své knize " Čerstvé ovoce a ... " . Těžko od ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista všeobecne - postupnosť ( čo sa orgánov týka )

Napsal: úte čen 01, 2010 5:07 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 19414

Pavelka. píše:Mohl byste popsat nějaký postup odstranění těch patogenních breberek a velkých parazitů? Čím měl člověk začít? To již není zase tak jednoduché, používají se celkem dost jedovaté byliny, což se nedá běžně psát, protože by se tím mohl někdo dostat do vážných problémů, či dokonce zabít, n ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte čen 01, 2010 4:58 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

ajrin píše:Pravda, v poledne jsem si 2 hoďky zdřímla, ale teď se chystám gruntovat. Nic to se mnou nedělá. Je mi dobře, žádné bolesti se nekonají. Rýži jsem snědla podle předpisu. Piju jen vodu a mátový čaj s trochou medu. Teď jsem se dočetla, že před jaterkou je dobré melounama pročistit ledviny. M ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte čen 01, 2010 4:13 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

ajrin píše:Ahojky JARDO A VŠICHNI SPOLUBOJOVNÍCI. Opět jsem zpět. Dneska jsem poprvé zvládla šanku. Z mého pohledu asi patřím mezi ty co si slanou vodu vychutnávají/né že by to bylo kdovíco/. Tedy předem se přiznávám a kaju, ale výplach žaludku se doposud nepovedl, a to ani se sodou. Trochu jsem dou ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte čen 01, 2010 3:09 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Bral jsem kapky Lichorerisnice v alkoholu 45% -ale nekde jsem cetl ze alkohol podporuje candidosu....? A jak je to s jedenim (syrovych) zampionu a varene hlivy ustricne, zakazovane jsou i susene orechy-pokud jsou namacene tak je mozno jist i vcelku pokud si nestihnu udelat orechove mleko ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Jazyk-Diagnostika a prevence dennim sledovanim jazyka

Napsal: úte čen 01, 2010 3:01 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 97969

NOWOCAYN píše:to Muflon : To s tým povlakom na jazyku v spojitosti s MMS.... to je to isté, akokeby mám na hlave lupiny (ktoré vznikli z nejakej vnútornej príčiny - nejaká nerovnováha, alebo choroba...), použijem Domestos, a už lupiny nemám... Vyriešilo to ale príčinu ? Nie. Áno, po umytí zubov s MM ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte čen 01, 2010 2:54 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Petra píše:Dobrý den Jardo, diagnoza "lupavý prst" - myslíte, že by se s tím dalo něco dělat bez operace? Díky http://www.tornero-ul.cz/lupavy-prst.php Dle mého názoru se na tento problém hodí stejné postupy jako na předchozí problém, čili kostival a Godzila. Mimo to bych přidal sirnou patlanici, kt ...
Stránka 1763 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1760, 1761, 1762, 1763, 1764, 1765, 1766 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem