Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:25 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1764 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1761, 1762, 1763, 1764, 1765, 1766, 1767 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: úte čen 01, 2010 2:50 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

NOWOCAYN píše:Dobre pán Jarda, kúpim si len tú kyselinu . Mám ešte jednu otázku. Na obed som si dal jedlo, kde som dal aj čili papričky (kolieska)...bolo to super. Ale teraz mám kyslý dych... (mal som aj včera trochu...)... kyslí dych môžem mať aj vtedy, keď mám dispepsiu ? Či kyslí dych "vyvracia" ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Stránka www.zdravi-az.cz

Předmět příspěvku: Stránka www.zdravi-az.cz
Napsal: úte čen 01, 2010 2:06 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 36978

Petra píše:Dobrý den Jardo. Již dlouho potřebuji projevit uznání za všechny informace, které se díky Vám ke mě dostaly a tak si říkám, kdybych neměla od Vás doma ty nádherné židle, asi bych se o Vás vůbec nedozvěděla a skončila bych "bůh ví kde". Byla jsem za Vámi s krví v moči, kterou už nemám a i ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Proc se rakovina jmenuje rakovina

Předmět příspěvku: Proc se rakovina jmenuje rakovina
Napsal: úte čen 01, 2010 1:58 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 33953

marty píše:Rak býval kdysi nejsevernějším souhvězdím ve zvířetníku, takže v něm bylo Slunce v době slunovratu. Nejsevernější rovnoběžkou na Zemi, kdy Slunce v den letního slunovratu je v nadhlavníku, se dodnes nazývá obratník Raka, ačkoliv Slunce je v souhvězdí Blíženců. Staří Chaldejci toto souhvěz ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte čen 01, 2010 1:45 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Jaroslavx píše:Dobrý den, ještě jednou bych se rád vrátil ke svému zdravotnímu stavu. Zhruba před čtyřmi dny se mi začaly silně ozývat ledviny společně s bolestí hlavy (přičemž bolest ledvin je pro mě zcela nová zkušenost - ačkoliv tedy během doby očistné kůry se občas ozvaly). Protože se mi to do d ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: pon kvě 31, 2010 11:34 am 

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, čo si myslíte o podporení pankreatických enzýmov týmto výrobkom "Taychon Enzymkomplex" ( http://www.tachyonsupplement.eu/310-sk/enz.php ) ? Keď zaradím do stravy potravu podporujúcu HCL, tieto enzými, HCL (roztok - nariedený) a k tomu nejaké cvičenia na štítnu žla ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon kvě 31, 2010 11:29 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Jak dlouho by měla ta kefírová zrna zůstat v pochvě, aby se obnovily ty správné bakterie? Ideální je vždy přes noc a ráno vyndat, do večera je nechat zregenerovat v mléce a znovu aplikovat. Případně si udělejte dvě várky a střídejte je obden, což jim bude méně vadit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pon kvě 31, 2010 11:25 am 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

sad píše:Pane Jardo , nevadí , když přidávám kozí kefír do šťávy z mrkve a řepy / 1 l šťávy - 0,5 l kefíru / ? Jde sice o velice zvláštní kombinaci, ale zřejmě by to nijak vadit nemělo. Je otázka, co na to bude říkat vaše trávení. Šťáva se normálně téměř netráví a přechází rovnou do krve, ale kefír ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon kvě 31, 2010 11:22 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Ještě jste na anorganické vápenné úsady kromě grepové štávy doporučoval pití destilované vody. Jak a měl bych to kombinovat? Destilovaná voda jde používat krátkodobě, ale dlouhodobě není bez rizika, mnohem lepší jsou velké dávky hořčíku u toho riziko nehrozí maximálně se pokadít ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon kvě 31, 2010 11:16 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Marcel píše:Dobry den, Pijem kefir z domaceho kozieho mlieka. Kefir pijem rano az po rozcvicke a po predchadzajucom piti uriny, vody s citronom a stavy z jablka a mrkvy. Pijem ho az v objeme 0,5l. Nie je to vela? Kolko mozem vypit kefiru denne a kedy pocas dna? Vdaka, Marcel Já vás nechápu, vše zde ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon kvě 31, 2010 11:08 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Pavelka. píše:Dobře. A k tomu střevu. Když už ráno po průplachu epsomskou solí vycházela čistá voda znamenalo to že už bylo jinak čisté a dělat o několik dní později Sankhapraksalanu by bylo zbytečné? To je opravdu zbytečné, časový odstup minimálně týden, optimálně 14 dní.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned kvě 30, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

mohy píše:V súvislosti rakoviny a veľkých dávok vitamínu C ma napadla jedna vec. Veľké dávky vitamínu C celkom solídne zhadzujú pH do acidózy. Spomínali ste tu aj dávky svojich pacientov okolo 150000mg denne. Ako sa to potom prakticky rieši? Táto dávka sa zrejme rozkladá na viacej menších dávok treb ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Ricinovy olej na odstraneni hlen.povlaku strev

Napsal: ned kvě 30, 2010 9:05 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 9347

muflon píše:Nekde jsem cetl, ze cituji: "...dobre odstrániť hlienovú bariéru v tenkom a hrubom čreve pomocou ricínového oleja. Tento hlienový povlak zabraňuje vstrebávaniu živín. Ricínový olej dostaneš bežne v lekárňach. Ak máš okolo 70 kg, tak by si mohla brať tri lyžičky denne. na lačno, po jedle, ...

Napsal: ned kvě 30, 2010 8:56 pm 

NOWOCAYN píše:to Jarda : Takže pán Jarda, odporúčate aby som si zabezpečil kyselinu chlorovodíkovú ? Odkiaľ a v akom množstve by som ju mal užívať (približne) ? Inak, ja nemám nič spoločné s "plastickým" žrádlom, a aj tak mám málo HCL... Inak tie žalúdočné problémy z nedostatku HCL začali od užívani ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Moje pochybení

Předmět příspěvku: Moje pochybení
Napsal: ned kvě 30, 2010 3:38 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 21480

lipka píše:Dobrý den Jardo,má sestra mě navedla na Vaše stránky,musím přiznat ,že o všem,co jste zmínil ,má něco dosebe.Cítím,že jednotlivé postoje příjmám postupně.Je mi 41let a od vyučení pracuji ve školním stravování.A to se podepsalo na mém zdraví i postavě. Mám nadváhu a zlobí mě křečové žíly.O ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned kvě 30, 2010 3:23 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Tak jestli Vás dobře chápu, tak SP vyrobená z nepast. mléka z kefíru z tibetské houby je špatně? Jak tedy správně postupovat? Není špatně a zdravá nepochybně je, ale vhodnější je vyrábět si vysokotučný kefír, který má až 35 % tuku, čímž se docílí přesného postupu podle jeho autorky. Celý ...
Stránka 1764 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1761, 1762, 1763, 1764, 1765, 1766, 1767 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem