Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1766 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1763, 1764, 1765, 1766, 1767, 1768, 1769 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: sob kvě 29, 2010 10:27 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

gonzales01 píše:Tak jsem si asi poridil neco jako karpalni tunel , ruka za zapestim je napuchla a uz asi tyden to pekelne boli. Pokud je ruka v klidu tak to jde, ale jak se zacne namahat zapesti tak to zacne bolet a napuchat. Proti ostatnim vecem je to banalita, ale nevite nekdo jak si od toho pomoc ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob kvě 29, 2010 10:20 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Magda píše:Zdravím všechny čističe, tak jsem si také provedla očistu jater, proběhla relativně v pohodě, dle pokynů, jen v noci mi bylo lehce zle od žaludku, ale spíš to příkládám stresíku z toho, co nastane. Večer, po druhé dávce soli začal průjem, pak grep a olej, lehký spánek, ráno průjem až po č ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob kvě 29, 2010 10:17 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Teraz už viem že určite áno. Ešte ma zujala jedna vec, nastal masívny detox a v jednej chvíli som myslel, že skapem, no a po zhruba 1h sa niečo stalo, netiším čo a zrazu som pocítil masívny prílev energie, že sa mi tomu nechcelo verit tak ako mi bole zle tak mi bolo zrazu dobre. Signalizuje ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát kvě 28, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Inna píše:Ty sušené brusinky namočit ve vodě a rozmixovat? Ano, na chvilku namočit a jak se nasají, tak rozmixovat a vypít. Nemusí jich být hrnec, bohatě stačí jedna plná polévková lžíce brusinek a po nějaké době opakovat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: pát kvě 28, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

sad píše:Pane Jardo , kdy by se měl pít kozí kefír / optimální doba ... ráno nebo večer ... a množství / a jaký odstup od dalšího jídla či pití ? Kozí kefír nemůže zanášet játra a žlučník jako mléčný produkt ? Předem děkuji za odpověď . K tom u není určena konkrétní doba, já ho piji večer a většinou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát kvě 28, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

gonzales01 píše:Dobrý den Jardo, nějakou dobu s tím zvyšováním tučnosti šlehačkou taky experimentuju, trochu mi vadí, že je pak problém z toho oddělit tu houbu. Můžete prosím napsat jaký druh šlehačky považujete za vhodný? Zatím jsem pro SP používal pasterizovanou šlehačku s 33% tuku normálně z obch ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: pát kvě 28, 2010 8:31 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Magda píše:Dobrý den, výplach žaludku jsem zatím dělala jen jednou, ne zcela úspěšně, ale ráda bych vytrvala. Jen mne trápí jedna věc: během zvracení, respektive při reflexu na zvracení se asi výrazně zvýší tlak do hlavy a při několikerém opakování mi to pravděpodobně způsobí, že mi popraskají žilky ...

Napsal: pát kvě 28, 2010 8:27 pm 

Inna píše:Dobrý den Jardo. Mám akutní problém, nevím zda je způsoben kvasinkami. Pálí mne příšerně v močové trubici.Nejsem nastydlá. Cítím velikou únavu. bolí celé tělo, klouby. Prosím poraďte mi jak na to pálení. Celý den piju kefír a míchám jedlou sodu z vodou. Bolí mne ještě jakoby v celém podžeb ...

Napsal: pát kvě 28, 2010 8:22 pm 

zuzis píše:To já vydržím. Teda musím se přiznat, že jsem byla na rautu a tam jsem se pěkně nabuřtovala:) Nedalo se prostě odolat. Pak jsem tři hodiny nemohla spát, jak mne to dával žaludek vyžrat. Ale jednou to snad nevadí. Ale mms mi dává dost zabrat i na malých dávkách, tak jsem se prostě musela n ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: pát kvě 28, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

Petra píše:Dobrý den Jardo, nemáte nějakou fintu na klíšťata u psů. Včera jsem vyndala u fenky asi 40 klíšťat..Dosud jsem nechtěla používat nějakou chemii, ale asi nebude vyhnutí. Díky Tak asi vás zklamu, ale naši pesani nosí domů tolik klíšťat, že opravdu mnohdy nechápu, kde je stále berou. Ti dva ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Varenie - ako zdravo variť ?

Předmět příspěvku: Varenie - ako zdravo variť ?
Napsal: pát kvě 28, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 12862

mohy píše:1. Musím ťa opraviť, nie som vitarián a už vôbec nie zarytý. 2. Otvorená myseľ je dobrá, ale treba ju vedieť aj správne používať. 3. Tak ako pán Jarda Ti tu raz napísal, že tvoje telo na rozdiel od tvojej hlavy vie čo je pre neho dobré a tak Ti aj ja prajem, nech toho týrania tela je čo na ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: pát kvě 28, 2010 10:20 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

NOWOCAYN píše:NÁVRATOVKA : Veľmi zaujímavá vec sama o sebe.... Bolo by ideálne, keby sa rozobralo ako má približne vyzerať návratovka po 1, 3, 7, 15, 21.....atď...dňoch. Na internete som nenašiel žiadne postačujúce informácie o návratovkách, preto sa môžeme pustiť do diskusie sem, v tomto vlákne. Na ...

Napsal: pát kvě 28, 2010 10:10 am 

muflon píše:Dekuji.Vcera jsem asi neco prepiskl-jedl jsem hodne kys.zeli a moc fazolí(zasadotvorne) a Tepperweinku(pul hodiny pred jidlem), taky po kazdem jidle 2c.lz.HCL(3,5%) ve sklenici vody(asi malo vody sem pil,mozna sem dehydrovan prujmy...) ...asi 10x na WC prujmy(umazana misa-to neni dobre j ...

Napsal: pát kvě 28, 2010 9:31 am 

zuzis píše:Chtěla bych poděkovat panu Jardovi, že mi poradil. Proti candidě bojuji už dlouho. Ale po pár radách tu, jsem vše změnila a dostávají se výsledky. Jak je uvnitř to vím jen já, ale zvenčí to je už vidět. Úplně mi vymizelo akné. I když tedy mi nestačilo na potlačení candidy těch 14 dní, ale ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Dnešní premiéra šanky

Předmět příspěvku: Dnešní premiéra šanky
Napsal: pát kvě 28, 2010 9:27 am 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 44552

Naďulka píše:To bylo špatně pochopeno..několik let už také nesolím a v žádném případě nejím polévky z pytlíku (je diskutabilní to polévkami vůbec nazývat). Ale kdysi dávno před mnoha lety byly polévky mým nejoblíbenějším jídlem, a tak mi právě teplá slaná voda ty časy připomíná. To, jestli byly kdys ...
Stránka 1766 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1763, 1764, 1765, 1766, 1767, 1768, 1769 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem