Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:44 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1767 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1764, 1765, 1766, 1767, 1768, 1769, 1770 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát kvě 28, 2010 9:19 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:No tiež sa mi nechce verit, že by sa mi to podarilo. Ale ako jemožné, že som to tak pocitoval,v žalúdku v ústach, po odgrgnutí? Ten plyn sa tam dostal až z čreva alebo čo? Inak má to brilantné čistiace účinky. Netuším, ale asi je možné, že se skutečně chlordioxid dostal až do tenkého střeva ...

Napsal: pát kvě 28, 2010 9:15 am 

zuzis píše:Děkuji za jednoduchou odpověď. A opravdu tato látka není tělu nebezpečná a škodlivá? Když je to za málo peněz a tak prospěšné, tak se mi tomu nějak pořád nechce věřit, že by jediné negativní věc tam nebyla. Co třeba játra, ledviny, neškodí to tomu? Že jsem Čech se asi nezapřu:) A zkoušel ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pát kvě 28, 2010 9:07 am 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

muflon píše:Je prosim mozno brat nalacno spolecne tyto latky?: magnesium chlorid +DM odkyselujici(zasaditou) smes(nebo Tepperweinovu) +jeste zaroven s 1caj.lzickou solanky z himalaj.soli kterou doporucujete taky brat nalacno(rano)... Dekuji PS: ta solanka himalaj.soli ma zasadity charakter? Nenarusu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Dnešní premiéra šanky

Předmět příspěvku: Dnešní premiéra šanky
Napsal: čtv kvě 27, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 44552

Naďulka píše:Já jsem se slanou vodou nemělu kupodivu žádný problém. Což bylo dalším důvodem se divit. Pila jsem to po půl litrech a jakmile jsem v puse ucítila vlažnou slanou vodu, tak jsem si asociovala výborné polévky, které mám ráda. Brokolicovou, pórkovou, hrachovku, mrkvovou....věřte či ne, obč ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:Tak dnes sem docela vydeseny z plivaciho testu-temer ihned klesaji sliny ve vlaknech dolu...Takze uz asi nema smysl to overovat dalsi dny.... Vysvetlovalo by to mj.dlouhodobe vycerpani a unavu, plynatost a ranni nevolnost zaludku kterou zahnal jen hroznovy cukr...(prestal jsem s nim-prec ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:49 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

Irena píše:Dobrý den, Mám na Vás prosbu ohledně zdravotního stavu, s kterým si již nevím rady.. Začátkem roku 2008 mě začaly poletovat před okem /více levým/ různé pavučinky, někdy i jakoby tečky zespoda oka a hlavně při pohybu oka, které jsem dříve určitě nerozpoznávala. Na oční kontrole v únoru té ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Dnešní premiéra šanky

Předmět příspěvku: Dnešní premiéra šanky
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:25 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 44552

Kubajz píše:Hodím sem průběh své první šanky, provedené před týdnem (z vitafora..) Tak právě jsem dokončil svou první šankhaprakšálanu a proběhla výborně Ráno co jsem vstal tak jsem vypil litr čisté vody na zavodnění organismu. Po té jsem si dal klystýr s 2 litry uriny. No potom jsem si dal horkou s ...

Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:17 pm 

Mat píše:Neviem,ale mám dojem ako keby som dostal to MMS pri klystýre až do žalúdku. Normálne to cítim po napustení do čreva aj v ústach a zvykne sa mi odgrgnút a cítim v ústach tú hnusnú pachut rovnako ako pri orálnej aplikácii. Je možné, že by som to dostal až do žalúdku, alebo aspon velmi daleko ...

Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:12 pm 

zuzis píše:Pane Jardo, mohla bych se Vás zeptat, vy jako "přírodní léčitel" a člověk, který důvěřuje a podporuje přírodu, proč užíváte a doporučujete chemickou látku MMS? To s přírodou nemá nic společného, nebo snad ano? Prominte moji drzou otázku, jen mne to nějak hlodá a po mému mnoha letému zkouš ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Magda píše:Jardo, co myslíte tím velice mírným množstvím? Jakým množstvím 1% koncentrace mám začít a jak rychle navyšovat? Po kapkách, lžičkách? Děkuji a zdravím. Magda Již jsem zde požadovanou informaci někde psal, použijete původní kyselinu o koncentraci 3,5 % a zředíte na cca 1%, pak vezmete 1 cm ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv kvě 27, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Pavelka. píše:Tak druhé kolo skončeno. Po klizmatu ráno naskočil sifon tak se jablečná štáva zřejmě přiliš dlouho v těle neohřála. Stejně jako voda odpoledne. Něco se udržet dalo. Z 5 citronů (víc jich nebylo) jsem vymačkal 100 ml štávy, výsledná směs s olejem 220 ml. Ráno pak sůl, vyšlo tak 100 men ...

Napsal: čtv kvě 27, 2010 7:42 pm 

NOWOCAYN píše:Pán Jarda, mám otázku. Keď si budem o (asi) dva týždne robiť "očistu jater", odporúčate vypiť od rána do 14-tej hodiny aspoň liter čerstvej jablkovej šťavy. Ja ale nemám odšťavovač (momentálne), tak sa chcem opýtať, či by som mohol vypiť ten liter do 15-tich minút od vylisovania šťavy ...

Napsal: čtv kvě 27, 2010 7:28 pm 

luisa píše:Moooc ti děkuji Sybilko..dala si mi novou naději...tedka se kaju ,protože jsem si vzpomnělaže jsem si ráno daa meltu..rano v ten den očisty..myslela jsem si že si nastřádám ještě více žluči z jater ale jestli to neni náhodou tak že ta melta uvolnuje žluž ze žlučníku..z toho jsem paf..jina ...

Napsal: čtv kvě 27, 2010 7:14 pm 

Inka píše:Dobrý den, mám zvýšené jaterní testy. Ráda bych se zeptala, zda mohu pokračovat v konzumaci sirné patlaniny, domácího kefíru, občasných semen - sezam, slunečnice? Či je nutné něco z toho vyřadit? Děkuji moc. V rozumných dávkách by nemělo nic z uvedeného vadit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv kvě 27, 2010 7:02 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

kafuka píše:Chci se zeptat, tibetskou houbu bohužel neseženu, ale mám možnost koupit sušenou kefírovou kulturu (ne tibetskou). Mléko přímo od výrobce také pravděpodobně nezajistím, natož kozí. Bude kefír z koupeného kravského mléka a sušené kultury také prospěšný, nebo to nemá cenu Někteří dodavatel ...
Stránka 1767 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1764, 1765, 1766, 1767, 1768, 1769, 1770 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem