Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1769 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1766, 1767, 1768, 1769, 1770, 1771, 1772 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitiligo-ztrata pigmentu

Předmět příspěvku: Vitiligo-ztrata pigmentu
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:52 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 63076

honzaB píše:Tak mi dejte nějaké tipy toho čištění, pokud máte nějaké zkušenosti. Jsem v tomto směru takřka amatér. Trpím tím déle než 10 let a veškeré pokusy léčby a návštěvy lékařů nepřinesly žádný uspokojivý výsledek. Nemám žádné problémy se štítnou žlázou, cukrovkou netrpím, rozbory krve a stolic ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista všeobecne - postupnosť ( čo sa orgánov týka )

Napsal: stř kvě 26, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 19414

NOWOCAYN píše:Mám otázku : V akej postupnosti by si človek mal robiť očisty (resp. detoxikácie) ? Ktorý vnútorný orgán by mal nasledovať ako prvý, a ktorý ako posledný ( ak sa to takto vôbec dá povedať ) ? Samozrejme, druhy očíst si každý vyberie sám podľa toho, čo mu bude najviac vyhovovať (zo všem ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř kvě 26, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Děkuji mnohokrát za rychlou odpověď. To jsem se právě chtěla zeptat, zda to nemohly zvýšit tuky ve stravě. Jde mi totiž o to, že jsem dlouho na stravě téměř bez tuků - jen ovoce, zelenina, občas nějaké avokádo. Ale to jsem zjistila nebylo ideální, tak jsem začala zařazovat tuky - sirnou pa ...

Napsal: stř kvě 26, 2010 8:20 pm 

Mat píše:Napadla ma ešte jedna vec v súvislosti so stresom. Rovnako škodlivý je zrejme aj pozitívny stre alebo nie? Ďakujem Dotaz zcela nechápu, co myslíte pojmem pozitivní stres. Veliká radost z čehokoliv asi žádné potíže nevyvolává, ale mohu se mýlit.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:18 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

NOWOCAYN píše:to Jarda : áno, dám si pozor na návratovku . A navyše som sa rozhodol, že zajtra o cca 10:30 ( alebo neskôr o pár hodín - ako sa mi bude chcieť, totiž sa do toho netlačím z hladu... ) ukončím pôst. 3 dni totiž podľa mňa ako prvá skúsenosť s pôstom stačí. Rozhodol som sa tak hlavne z dô ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Vim že ze stravy se doporucuji proti stresum banany,jidla obsahujici becka(ale jaka kdyz celozrne obiloviny nejim...). Na pamet se zase doporucuji napr.vlasske orechy a orechy obecne(proto nazev"studentska smes"...). Take piti gingko caje nebo gingko jsem slysel ze lze list podrtit najem ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

muflon píše:Na jinem foru jsem se docetl ze cituju: "Moč nieje najspolahlivejšým indikátorom prekyslenia organizmu (pH u neho ,,pláva" s pocitmi ako je stres , žial , radosť atď) , spolahlivejšie údaje sú z čerstvéj kvapky krvy." Je pravda ze kdyz mam den plny stresu tak to ma velky vliv na ph moci. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř kvě 26, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Maybes píše:Zdravím, Jardo, co říkáte na názory J. Cingroše? Cituji: Dlouhodobé užívání vit. C ve vysokých dávkách zatěžuje ledviny a dochází k návyku. Vše uměle vyrobené je zbytečné a dokonce škodlivé, protože tomu chybí životní síla. Pokud se předávkujete umělými vitaminy, jejich nadbytek se stane ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř kvě 26, 2010 7:13 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Když dělávám SP, zvažuji tu plnotučnost... pí Budwig tehdá pracovala s tvarohem o tučnosti min. 10 %, tady zas koukám, že Xion tučnost taky "dohání", Jarda zase dělá SP ze speciál kefíru o tučnosti cca 35 %... Jardo je dobré tedy nad tučností uvažovat? Je to takhle lepší? Dělám totiž SP ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř kvě 26, 2010 7:08 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jindra píše:Zajímavé, zajímavé. Jardo pěkně prosím popíšete toto navykání/odvykání trochu podrobněji někdy i tady na fóru? Prosííím Nyní to je v časopise Recepty prima nápadů, ale není to nic složitého, prostě dáte třeba 210 ml mléka a 40 ml šlehačky, další den scedíte a dáte 170 ml mléka a 80 ml šl ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř kvě 26, 2010 5:18 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Mat píše:Toto som dnes našiel a zujíma ma váš názor. http://zdravie.pravda.sk/zazracne-filtr ... vyziva_p05 Zujímavé je že sa tam nzminujú o nasycovaní vody minerálmi z Himalájskej soli, o demineralizácii tela a tým pádom vzniku deficitu minerálov "normálnou stravou". Ďakujem Co já na to, to tady st ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: stř kvě 26, 2010 5:07 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

ajrin píše:Dnes jsem to zkoušela znova, tu vodu jsem si dala vlažnější a vypila na ex první půl litr a ten druhý hned po něm, ale né na ex. Prostě jsem si nalila do pusy co se tam vešlo a polkla, asi na čtyřikrát. Jenže teď mě ani nenatahovalo. Takže zase nic. Raději než umyvadlo jsem použila kbelík ...

Napsal: stř kvě 26, 2010 5:03 pm 

Inka píše:Byla jsem na kontrole krve a zjistili mi zvýšené jaterní testy. Užívala jsem před nějakou dobou MMS a také bylinné přípravy proti parazitům. Je možné, že jsou játra přetížena v důsledku detoxu? Děkuji. Ano, to je možné a rozhodně bych doporučil je buď vyčistit, nebo aplikovat ostropestřec ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 26, 2010 4:59 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ajrin píše:Psychicky se na to připravím a příští týden na to najedu. Tento týden už nestíhám. Jen si zatím neumím představit jak vypiju v tom krátkén horizontu tolik vody. Vodu můžete pít podstatně pomaleji, než je popisováno, ale čím rychleji ji do sebe dostanete, tím rychleji se vyčistíte, čili zá ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř kvě 26, 2010 4:56 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

NOWOCAYN píše:No tak..... už prešlo 50 hodín od začatia môjho "urinového pôstu" doprevádzaného klystírmi ( urinové, z himalájskej soli či sódy bikarbóny ), pitím uriny ( inak by to predsa nebol urinový pôst... ), kúpeľoch v zmesi himalájskej soli so sódou bikarbónou, a potieraním tela urinou dva krá ...
Stránka 1769 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1766, 1767, 1768, 1769, 1770, 1771, 1772 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem