Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:49 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1771 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1768, 1769, 1770, 1771, 1772, 1773, 1774 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte kvě 25, 2010 9:45 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Ked eliminujem kandidu výpalchom s MMS a potom tam dám uhlie a potom ryžu+cesnak,cibula,šalát,štavy tak nenanmnožím ju zase tou ryžou? Ničím iným ju nekmbinujem iba tým hore uvedeným. Ďakujem Kandida se může namnožit kdykoliv a to velice rychle, přičemž k tomu nutně ani nepotřebuje zrovna k ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte kvě 25, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Jarda7 píše:Dobrá den pane Zajíčku, prosím o radu, mívám tlaky v oblasti nad pupkem většinou po jídle, někdy i když se delší dobu nenajím. Většinou se jedná o tlaky, někdy pociťuji píchání, pálení. V poslední době se mi tyto symptomy přesouvají blíže k levému žebru a někdy i do zad. Také se mi stává ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: úte kvě 25, 2010 8:24 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Pavelka. píše:Jasně. To byla reakce na Xionův recept. A on tam měl nahoře ještě poznámku o himálájské soli. Moje chyba. Jinak pro jistotu je to tak že různé dávkování himálájské soli nebo i např při směsi na remineralizaci (eps, hima, jedl s) dochází k různým reakcím? Při množství 90 ml remineraliza ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte kvě 25, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Miroslav píše:Držal som v sebe ten toxický sajrajt 4 dni a teda sa asi nejaka časť vstrebala do krvi... začali sa mi objavovať vyrážky, cítim sa ako prekyslený, ráno blbá chuť v ústach a už dva dni ma bolí zub. Chcem sa opýtať, či môže byť bolesť zuba výsledok tej intoxikácie a či ten zub môžem neja ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: úte kvě 25, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

NOWOCAYN píše:Dnes som si robil výplach žalúdku ( 26 hodín od zahájenia hladovky, dalej už počas tejto hladovky výplach neurobím ). Prijal som 1,3 litra čistej vlažnej vody, no vyvrátil som len 1,1 litra.... Ale - asi posledné dva či tri deci mali horko-kyslú chuť.... už to bola bud žlč, alebo žalúd ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: úte kvě 25, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

ajrin píše:Dnes jsem si provedla první výplach žaludku. Spíše neprovedla. Přesně podle pokynů jsem vypila teplou vodu z vodovodu. Pěkně hnusná, takže už během pití mě natahovalo. Vyvolat zvracecí efekt nebyl až takový problém, ale kromě pár slin nic.Je možné, že mám prověšený žaludek a té vody potře ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte kvě 25, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

dajana píše:Dobrý den, potvrzuji zkušenosti ostatních uživatelů s urinoklystýry, jsou opravdu mnohem účinnější, jenže u mě bohužel až moc . Včera ráno jsem si aplikovala urinoklystýr se lžičkou sody potřetí (předtím týden voda, týden koloid - bez potíží, 2 dny MMS s reakcí) a odpoledne mi začala pod ...

Napsal: úte kvě 25, 2010 7:39 pm 

Pavelka. píše:Ještě k irigátoru. Mohly by být potíže při používání litrové nádoby, typu napuštění litru do střeva, po doplňění nádoby napuštění dalšího litru i přes nutkání nějaké kaly vyloučit? Aby se po prvním napuštění nenashromáždily kaly k výstupu a po vpuštění další tekutiny se pak tlakem nepo ...

Napsal: úte kvě 25, 2010 7:28 pm 

kafuka píše:Kokosový olej mám objednaný, tak snad už v sobotu na něj najedu. Je nějaká doporučená denní dávka, například lžíce 1xdenně? Je kokosové mléko stejně vhodné nebo se to týká pouze oleje? V tom jogurtu je nějaké BB536 (Bifidobacterium longum), je bez příchuti, takže by snad měl být v pohodě ...

Napsal: úte kvě 25, 2010 6:45 pm 

ajrin píše:Moje zkušenosti s urino klystýry. jsou skutečně účinnější než voda a řekla bych i že šetrnější. Jenže můj problém je, že většinou je nedokážu dost dlouho udržet. A tak časté opakování jsem až do včerejška nezvládla z pracovních důvodů. Včera jsem po noční najela na systém, dokud to jde. D ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte kvě 25, 2010 9:42 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pri urinovom pôste vraj organizmus rýchlejšie prechádza na endogennú stravu ( telo spotrebúva vlastné zásoby ), takže možno už po dvoch dňoch to začne telo robiť. Tak či tak, 3 dni je minimum pod ktoré nepôjdem aj keby z neba žaby padali, ak sa mi podarí, tak budem hladovať ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte kvě 25, 2010 9:36 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Včera mi kolega přinesl koloidní stříbro a hned jsem si dala lžičku. Večer jsem cítila nadýmání a udělala jsem si klystýr. Vyšly ze mne další kameny, ale narozdíl od těch zelených mazlavých byly žluto-hnědé a tvrdé. Bylo jich asi tak 2x tolik než na fotce. Jsou to prosím taky jaterní? ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 25, 2010 9:33 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Petra píše:Dobrý den Jardo. Bylo by možné do ranní šťávy rozmíchat hořčík a zároveň s tím zapít zinek? Jedná se o přechodnou dobu, kdy pracovní doba je celý den mimo..Díky Zinek se tam míchat nedá, ten musíte vzít nalačno a zapít vodou. U toho hořčíku si jistý nejsem, ale domnívám se, že to by nijak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 25, 2010 9:30 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Maybes píše:Má se hořčík brát najednou, nebo rozdělit do celého, nebo je to jedno? Najednou to je docela problém, protože hořečnaté sole jsou projímavé a patrně s tím budete mít potíže. Rozhodně je vhodnější si tu sůl rozpustit do plné lahve vody a popíjet ji celý den.

Napsal: úte kvě 25, 2010 8:22 am 

kafuka píše:Tak jsem nastudovala co jsem mohla, ale mam z toho v hlave pekny gulas. V ruznych navodech se uvadeji ruzne potraviny, ktere se doporucuji jist. Treba nevim, zda mohu jist brambory, pripadne celozrnou ryzi, fazole a jak je to s jogurtem. Urcite bych do sebe mela dostat hodne lactobacilu, ...
Stránka 1771 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1768, 1769, 1770, 1771, 1772, 1773, 1774 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem