Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1773 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1770, 1771, 1772, 1773, 1774, 1775, 1776 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: pon kvě 24, 2010 7:41 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás, během mailování s kamarádem jsem zjistil, že má jít na operaci kyčelního kloubu a já osobně nevěřím, že je to nezbytné, ale možná už je opravdu pozdě. Kamarád měl boreliózu a píše mi: "...jsem uz totiz pres mesic zase na neschopence, tentokrat kvuli kycelnimu kloubu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vzduch

Předmět příspěvku: Vzduch
Napsal: pon kvě 24, 2010 7:37 pm 

Odpovědi: 170
Zobrazení: 362009

Beladona píše:Můžete mi prosím poradit, jak moc jsou škodlivé vonné tyčinky? Někdy mám pocit, že se mi po nich hůř dýchá. A co aromalampy, když používám kvalitní oleje Salus? Sice to voní, ale také škodí, čili já osobně to vidím jako naprosto nesmyslné počínání a zrovna bych to nedoporučoval. On je ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon kvě 24, 2010 9:56 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Tak jsem provedla očistu jater. Všechno probíhalo přesně podle návodu. Jen v noci jsem byla pořád napůl vzhůru, možná z obavy, protože bydlím sama. Ráno kamínky odcházely od 7 - 11 hod, nakonec už to bylo spíš zelené bahínko. Čekala jsem jich trošku víc, vzhledem k zažívacích a kožním ...

Napsal: pon kvě 24, 2010 9:54 am 

soleilka píše:Dobrý den, chci se zeptat kolik v přepočtu na gramy znamená •60 ml Epsomské soli? Děkuji. Je to zhruba stejný počet gramů, ale s tím se zabývat nemusíte, je to tam pouze k vyvolání průjmu a pokadíte se tak, jako tak, čili trochu více, nebo méně nedělá zase takový rozdíl.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 24, 2010 8:17 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Ja beru Cecko s cerstvym rajcetem nebo kiwi. Ostatni clenove rodiny vsak by radeji brali s jemne nastrouhanym jablickem s mrkvi...Nahradi to potrebu bioflavonoidu? A stacily by treba 2 polevkove lzice? Pokud by si Cecko sypali misto do vody rovnou do takoveho mrkvo-jablecneho salatu, cim ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: pon kvě 24, 2010 8:11 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

NOWOCAYN píše:Zo zvedavosti som "hodil" do googlu slovné spojenie : "bio morčacie".... Našlo len detskú výživu s bio morčacím mäsom + bio morčacie medajlóniky pre psy.... čo to má znamenať ? ... A produkcia pre bežných ľudí typu "bio morčacie prsia" a podobne neexistuje v sieťach potravín ? Žalostné ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: pon kvě 24, 2010 8:08 am 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, a kde môžem nájsť také tabuľky ? Googlujem, a nič... Ďakujem pekne za tip. To já takto z hlavy netuším, sám bych je musel hledat, ale pokud cokoliv potřebuji najít, tak to není problém, čili mě udivuje, že by jste nic nenašel. Existuje veliké množství všelijakých ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: PETROLEUM D5 - lekárenský petrolej a TERPENTÝN

Napsal: pon kvě 24, 2010 7:53 am 

Odpovědi: 166
Zobrazení: 320378

NOWOCAYN píše:U nás ( Slovensko, Česko ) ho zohnať veľmi ťažko ( v predaji nie, akurát keď ho niekto dovezie z Poľska či Nemecka... )... Používa sa na liečenie organizmu. Dokáže vyliečiť aj rakovinu. Pracuje na princípe kôň+jazdec ( petrolej je kôň, surovina je jazdec ). V praxi sa používa aj na dop ...

Napsal: pon kvě 24, 2010 7:42 am 

barunkaMM píše:Díky za reakci. Nečekala jsem, že by toho vyšlo na první pokus tolik a tak velké rozměry, takže mě to trochu vzalo. Dnes jsem našla na netu podobné načervenalé “kameny“ jako ty moje fazole, prý nejsou z cholesterolu, ale z bilirubinu a kalciových solí. Takže i fazole jsou vyskytujícím ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned kvě 23, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

dajana píše:Tak jsem dneska přidala sodu a nepálilo, takže to budu nějaký čas praktikovat takhle. Hubnutím to nebude, už 20 let mám BMI 20,8, takže se o hubnutí nesnažím, i když je pravda, že po přechodu na čistě syrovou stravu jsem se dostala na BMI 19,2, ale určitě se časem vrátím na původní, moje ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: ned kvě 23, 2010 9:44 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

NOWOCAYN píše:Súhlasím s pánom Jardou, že ani fermentované sójové výrobky nie sú ideálne... možno tak omáčka - tá áno. Ale načo platiť nekresťanské peniaze za Tempeh či Natto a podobné veci ? Nedáva to zmysel... keď si vyrátaš na koľko korún ťa víde 20g bielkovín z toho produktu, tak sa ti zatočí hl ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned kvě 23, 2010 9:31 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Tak já to zkusím. Ale to asi spíš žaludek si udělal nechuť k mms. Mne ta chuť nevadí. Nadechnu se a nic necítím. A MMS2 je v tabletkách. Tam necítím nic. Ale něčemu ještě nerozumím. Jak Když si dám MMS1 dávku na den do té lahve, tak tam dám stejnou dávku a upíjet, ale jak to mám udělat, k ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: ned kvě 23, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

kafuka píše:A co takhle natto? Jedná se o fermentované sójové boby. Vzhledem k té fermentaci by mi natto přišlo vhodné k občasné konzumaci. Je tedy pravda, že ne všichni ho kvůli typickému zápachu snesou sníst . http://dadala.hyperlinx.cz/soja/sojr0005.html http://www.gaia21.net/natto/natto.htm Sója ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: ned kvě 23, 2010 8:47 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

kafuka píše:Tak je změna znát, udělám svíčku, namasíruji břicho, chvíli se pohybuji a už to chce ven. Jinak s očistou žaludku stále žádný pokrok, stále vyzvrátím jen nepatrné množství. Zkoušela jsem různé polohy, ve stoje, na kolenou..., dokonce už jsem jednu husu připravila o brk, ale zatím nic. As ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: POVOLANIE - choroby z povolania

Předmět příspěvku: POVOLANIE - choroby z povolania
Napsal: ned kvě 23, 2010 8:28 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 6977

NOWOCAYN píše:Pán Jarda, mám otázku. Čo je podľa Vás lepšie ? Byť 10 hodín 4 dni v týždni v predajni s elektrom ( veľká predajňa ), alebo radšej v predajni s matracmi a záhradným nábytkom ? Totiž si môžem vybrať... A ja som skôr za predajňu s matracmi a kancelárskym nábytkom. Prečo ? Lebo tie výpary ...
Stránka 1773 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1770, 1771, 1772, 1773, 1774, 1775, 1776 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem