Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:04 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1776 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1773, 1774, 1775, 1776, 1777, 1778, 1779 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: pát kvě 21, 2010 11:51 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

NOWOCAYN píše:to Jarda : Dobre, tak to budem robiť každý deň, aspoň týžden, najlepšie ešte dlhšie. A tú očistu nosných dutín som myslel tak, že pri výplachu žalúdka ide to všetko aj cez nos... Ústa si človek vypláchne dokonale ( najmä, keď si umyje zuby ), ale ako s nosnými dutinami, keď nimi prejde ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát kvě 21, 2010 11:46 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Beladona píše:Asi jsem kápla přesně na to, co potřebuju. Tělo si o ní vyloženě říká, protože už odpoledne v práci se těším na to, jak přijdu domů a dám si sirnou patlaninu Dělám si ji s medem a rozinkami a to je teda lahůdka. Měla jsem přes veškerou péči tak suché ruce, že když jsem si šáhla na obli ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát kvě 21, 2010 11:43 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Inka píše:Dobrý den, začala jsem konzumovat sírnou patlaninu, připravím vždy zde doporučovanou dávku 250g dom. kozího kefíru, 100g oleje a 4 lžíce semínka, tuto dávku rozdělím do 3 dnů. Jím to ráno nebo v poledne s ovocem. Ale vždy po snědění mě přepadně šílená únava, tak že nemohu ani pořádně praco ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát kvě 21, 2010 11:39 am 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

ajrin píše:Takže příklad, jestliže chci 1/2 l čaje, uvařím 2dcl a 3 dcl dodám v kostkách ledu. Je to O.K. nebo je třeba rozdíl ještě zvětšit? To ani nemusí být tak velký poměr, bohatě stačí stejným dílem, nebo dokonce může být ledu i méně, velice to záleží na teplotě vody do které ten led házíte a v ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát kvě 21, 2010 11:36 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Salix píše:Tak mi přišel Hurom (Oscar 930 Pro). A jsem spokojen. Výtěžnost obrovská a rychlost nevídaná. Fakt, myslím, že nic tak rychle a pohodlně neodšťavňuje. Celé mrkve, jablka a podobné si bere sám, jediné, čemu je potřeba trošku pomoci dolů, je zelí a tráva. Svou přítelkyni jsem přesvědčil o s ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pát kvě 21, 2010 11:34 am 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

ajrin píše:Reverzní osmozu řeším, ale ještě si nejsem jistá. Pokud chci hned teď začít, tak mi blbnutí se zmražováním až tak hrozné nepřipadá. RO je jak jsem zjistila ke koupi i v Irsku, ale předpokládám, že se ta voda protahuje přes filtr a asi to funguje stejně jako ostatní filtry a zanáší se. Na ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pát kvě 21, 2010 11:28 am 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

ajrin píše:Jardo já se vás naotravuju, ale potřebuji si to ujasnit. Co se stane, když to neuhlídám a zmrazím vodu úplně. Je řešení nechat ji částečně rozmrznout a tu 1/4 ulít? Je na závadu vyšší minerální základ? Nebo raději himalájskou solí nedoplňovat. Dokud nemám himalájskou sůl, je dobré pít tak ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát kvě 21, 2010 11:19 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Azul píše:Hezký den Jardo, tak chci nahlásit že Vaše diagnoza i když pouze po internetu byla přesná. Píšu si s jednou známou z Fóra , co měla ty samé příznaky- bolesti v přravém podžebří, nereagující na jídlo, co neodešly po očistách jater.A ta mi den poté co jste mi napsdal že jde asi o Candidu nap ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát kvě 21, 2010 11:11 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, môžem namiesto kokosového tuku použiť na kandidu ( ako jednu z vecí - ak tú kandidu mám ) kokosovú múčku ( či plátky, dôkladne požúvané "kokosové chipsy" tepelne neupravené ) ? To totiž zasýti viac ako kokosový tuk, a teraz nemám na ten tuk peniaze... Ešte niečo : ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: pát kvě 21, 2010 11:07 am 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

Danniah píše:Děkuji za odpověď, jsem ráda, že v základu dělám vše správně. Ještě otázka na ujištění: udělám tedy správně, pokud dítěti nebudu dávat různé Pribináčky, balené dětské sýry atp.? Jsem přesvědčená, že ano, ale ráda poznám váš náhled na mléčné výrobky ve vztahu k dítěti. Otázka: kde bych m ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát kvě 21, 2010 10:59 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Beladona píše:Dávám si pod kolena sedák na židli a je to mnohem lepší. Včera jsem vyzkoušela inovaci a místo té nudy jsem se šla vysprchovat. Třeba to zvýší účinnost, když se tělo prohřeje. Jakýkoliv pohyb je vhodnější, než statické polohy, čili napustit a cokoliv dělat, ideální je chodit do schodů ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 10:57 am 

kafuka píše:Tak jsem tu s prvními dojmy. Výplach žaludku zatím nic moc, nehty sice ostříhané, ale mám pocit, že i tak jsem si to v krku pěkně podráždila. Výsledkem je, že jsem hydratovala organismus skoro litrem hnusné vody. Při pití té vody mi bylo na zvracení několikrát, ale když jsem to pak chtěl ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 10:51 am 

ajrin píše:Jak už jsem někde napsala, žiji v Irsku a tady je to všechno nějaké těžší. Mléko jenom pasterizované a homogenizované. Akorát zkouším přes jednu kamarádku, která má ovčí farmu, sehnat kozí mléko, když né možná zkusím to ovčí. Ještě jsem ho neochutnala, tak nevím. Kefírové kultury přes eba ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 10:47 am 

NOWOCAYN píše:Dnes som si robil výplach žalúdku. Postup : Vstal som, vypil strednú prúd svojho ranného moču, počkal 30 minút..... potom sa napil 1 litra vlažnej vody ( s 1 lyžičkou himalájskej soli ), a minútu na to som začal vykonávať výplach žalúdka zvracaním. Celkovo som si vyvolal reflex "dáveni ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 10:42 am 

NOWOCAYN píše:Otázka číslo 2 : Možno mám helicobacter piroli ( je to dosť pravdepodobné ). Vraj sa prenáša (aj) fekálnymi baktériami. Čo sme to potom za ľudia, keď nás vedia nakaziť nejaké fekálne baktérie ? A keby sme konzumovali sem-tam výkaly, ako zvieratá ? Zahynuli by sme ? Je to postavené na h ...
Stránka 1776 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1773, 1774, 1775, 1776, 1777, 1778, 1779 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem