Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:06 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1781 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1778, 1779, 1780, 1781, 1782, 1783, 1784 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vřed na dvanácterníku

Předmět příspěvku: Vřed na dvanácterníku
Napsal: úte kvě 18, 2010 6:22 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 30998

ajrin píše:Já asi taky mám vřed na žaludku, tedy dle přínaku a povrchního vyšetření lékaře.Vyšetření pomocí polykání hadičky jsem s ohledem na odpor k tomuto odmítla. Takže je to pouze prAVDĚPODOBNÉ.Ale toto se stalo asi před 7-8 lety. Potom jsem asi dva roky užívala ranisan při potížích a ke konci ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: úte kvě 18, 2010 6:17 am 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

haddock píše:ja se obavam, ze v mem pripade je to zila, byt jsem na vysetreni nikdy nebyl. mame to v rodine a nez jsem zmenil zivotospravu a stravovani, tak mne obcas trochu trapila, byt nijak vyrazne, ani bolestive. dnes rano byl papir po prvnim utreni cerveny a to celkem hodne. stolice byla pomern ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon kvě 17, 2010 10:17 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Beladona píše:Nemám samostatný mrazák, pouze ten malý nahoře v ledničce, kde je tepolota trošku vyšší. Vydrží mi tam taky aspoň půl roku? To záleží jaká je tam zima, pokud to zmrzne do stavu, kdy to bude alespoň tuhé jako vazelína, tak to vydrží docela dlouho a klidně to s trochou jiného oleje můžet ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon kvě 17, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Sybilla píše:Čítam v knihe pani Budwig, že k oleju je potrebné jesť kvalitnú bielkovinu. Živočíšne bielkoviny z mäsa vylúčila. Neviem, či dnešné tvarohy obsahujú kvalitnú bielkovinu, ale možno sa domnievať, že v tomto prípade Bio tvaroh je menším zlom. Ak nie je kvalitná bielkovina, má to celé opačn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon kvě 17, 2010 6:17 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Jindra píše:Jaroslave, teď jsem si všiml tohoto Vašeho příspěvku z konce března. Hned mne trochu zarazilo - má tedy tato věta znamenat, že si také sirnou patlaninu děláte takřka výhradně z kefíru? Zarazilo mne proto, že by to byla celkem podstatná informace, neboť kefír lze určitě považovat za mnohe ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: pon kvě 17, 2010 5:09 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Beladona píše:A co česneková pomazánka, do které ho rozemelu a nechám 1 den uležet? Má stejně dobré vlastnosti? Tu můžu jíst. Česnek obsahuje velice nestabilní účinné látky a oxidací se jeho pozitivní účinky celkem rychle vytrácejí. Potřeboval bych znát jak tu pomazánku vyrábíte, protože třeba v hod ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon kvě 17, 2010 5:06 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Jindra píše:Teda Beladona, to Vám závidím, ale samozřejmě přeju. Já jím SP už od začátku ledna, moc mi chutná, ale to je v mém případě bohužel jediný důvod, proč ji jím. Chutná mi. Že by to mělo nějaký efekt, to teda ne. Buďto mám ještě pořád šíleně zanesený střevo, který tudíž nedokáže řádně extrah ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 17, 2010 5:00 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

mohy píše:Ospravedlňujem sa, nebol som si istý či B6 alebo B12, mal som zafixované že B12, tak to teda opravím aj v predchádzajúcom príspevku, nech to niekoho nezavádza. Dovolím si ešte pár riadkov k tomu filmu. Jeho názov je Food Matters, možno ho už niekto z Vás videl, pre mňa je to osobne novinka ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon kvě 17, 2010 4:49 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

luisa píše:Dobrý den chtěla jsem se Vás prosím zeptat,asi tyden mne chytali záchvaty žlučníku,dalo se to vydržet s prášky proti bolesti ale nakonec jsem stejně musela na pohotovost kde mi našli žlučové kameny.Nechali si mně v nemocnici 3dny na pozorování a taky jsem dostala nějaké kapačky a řekli že ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon kvě 17, 2010 4:32 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Beladona píše:Mám přesně tu samou zkušenost. Vodu i heřmánkový čaj tělo rychle a velmi prudce vyloučilo, ale ta urina mu nějak nevadí. Navíc nevyloučím všechnu, ale zbytek si tam ještě dlouho probublává. To ničemu nevadí, spotřebovaná část nálevu velice zlepšuje hormonální rovnováhu a vyvolává mnoho ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: pon kvě 17, 2010 4:29 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, dočítal som sa, že aj tabletky riasy "chorella" môžu spôsobovať žalúdočné nevoľnosti, ako prejav toho, že sa uvoľňované toxíny nestihli rýchlo vylúčiť ( dva litre vody denne asi nestačí... ) + to, že 12 tabletiek denne je asi málo, takže ťažké kovy sa z organizmu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: pon kvě 17, 2010 4:23 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

Marcela píše:Děkuji za odpověď, ještě mám doplňující otázky. Pokud s očistou žaludku začnu ihned a budu jej provádět obden. Koncem týdne provedu očistu jater s přecházející očistou střev a budu postupně popíjet sťávu z červené řepy, kdy mohu očekávat pocit zlepšení? Abychom se ujistili, že tato cest ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: pon kvě 17, 2010 4:17 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

haddock píše:s cervenou repou se zrejme opravdu musi opatrne. ja si vcera udelal koktejl z cca 3 dilu mrkvove stavy, 1 dilu okurkove stavy a 1 dilu stavy z cervene repy. bylo toho nakonec tak 0,6 l, s tim, ze stavy z repy bylo vic nez 1 dl. a dnes rano krev z konecniku. hodne mne to vydesilo, ale zr ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Epsomská sůl

Předmět příspěvku: Epsomská sůl
Napsal: pon kvě 17, 2010 4:09 pm 

Odpovědi: 150
Zobrazení: 301754

Kubajz píše:Měl bych otázečku, Chci dělat očistu jater, a tak jsem se začal shánět po epsomské soli, u nás ve všech lékárnách bohužel neměli (ukazoval jsem jim i vzoreček i latinský název ) a tak jsem koukal na odkaz který zde byl zmíněný, a v ceníku jsem našel tyto ... akorát nevím jaký je mezi nim ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pon kvě 17, 2010 8:29 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Azul píše:Máte pravdu dneska tam byla potvora candida. Dál už se zařídím podle rad na fóru Candidoza a chlamydioza. jen bych ještě měla dotaz jaké jsou vaše zkušenosti s užitím živé-alkalické vody v boji s touhle potvůrkou.Během tohoto týdne by mi měla přijít mašinka . Díky Azul. Ona umí žít ve vyso ...
Stránka 1781 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1778, 1779, 1780, 1781, 1782, 1783, 1784 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem