Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:36 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1784 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1787 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob kvě 15, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Jaroslavx píše:Měl bych malý dotaz ke kokosovému tuku. Dočetl jsem se zde v diskuzi, že doporučujete na kvasinky cca 2-4 polévkové lžíce denně. Chtěl jsem se zeptat, kdy je ideální tento tuk jíst (na lačno / před jídlem / po jídle) a případně nevylučuje-li se jeho konzumace s nějakými druhy potravin ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: sob kvě 15, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

Denny píše:To by mě zajímaly poznatky tvé ženy, ohledně této aplikace. Ale nápad to není špatný Moje žena to neovládá, zatím jsem to nepotřeboval, třeba na to ještě dojde.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: "Neustála" hnačka ( prújem )

Předmět příspěvku: "Neustála" hnačka ( prújem )
Napsal: sob kvě 15, 2010 7:48 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11123

NOWOCAYN píše:to Jarda : Kúpal som sa v himalájskej soli, nie v morskej či kuchynskej. Mám ešte jednu otázku : Posledné dni si často grgnem ( asi ) žalúdočnú šťavu... to sa mi predtým stávalo možno dva krát do roka... čo to konkrétne signalizuje ? Neviem si to vysvetliť - neprejedám sa, pijem až dve ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob kvě 15, 2010 9:55 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

oldieska píše:Dobrá, děkuji za Vaše doporučení a budu se tím řídit. Právě proto,že ta třetí očista byla už téměř bez kamenů,oproti těm dvěma předchozím, které naopak byly hojné, jsem napsala skoro nic samozřejmě,že vím,že ani ten písek není v pořádku a chci to dočistit. Takže mám pokračovat po těch ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát kvě 14, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

muflon píše:Ne kazdy rad klystyry..... ...tak dotaz na ocistu strev kupovanou vlakninou.... JAKOU formou do tela dostat dost VLAKNINY??? Ja myslim ze dukladne omyti ovoce tu nejhorsi chemii smeje a vlakninu do sebe by clovek taky mel dostat jakoukoli formou...a pokud spolehate na vlakninu z obilovin ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: pát kvě 14, 2010 9:16 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Azul píše:Hezký den, chtěla jsem se zeptat...už dva roky mě trápí bolesti v pravém boku. Žlučník to nebude, nereaguje to na jídlo, objevilo se to dva měsíce po porodu spolu mžitkami spojenými s výpadkem zorného pole trvale asi půl roku jsem viděla lidem jenom levou půlku obličeje.Taky jsem měla každ ...

Napsal: pát kvě 14, 2010 9:10 pm 

MICHALA píše:Moc děkuji, ozvu se tedy příští týden a ještě k tomu hořčíku, dá se také sehnat v chelátové vazbě a kolik ho mám dávat, nevím, jestli je vhodné zkoušet to na babičce vzhledem k věku až do průjmu? Michala Také vám mohu poslat chlorit hořečnatý, který je k tomu účelu vhodný a dávkovat se ...

Napsal: pát kvě 14, 2010 9:06 pm 

muflon píše:Ten chrest jsem slysel ze pouze uvareny...nebo je vhodnejsi syrovy?? Dekuji Vařený je vhodnější, ono to každému v syrovém stavu nechutná, je to chuťově jako takové měkčí dřevo.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát kvě 14, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

dajana píše:Dobrý večer, všechny vás tu zdravím, tyhle stránky čtu už dlouho a konečně jsem se odhodlala se zaregistrovat . Panu Jardovi moc děkuji nejen za stránky, ale i za velmi cenné rady (mluvili jsme spolu ve středu večer). Říkal jste, abych napsala, jak dopadla jaterka, takže: proběhla úplně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát kvě 14, 2010 8:48 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

MICHALA píše:Děkuji, předpokládám, že patlanici mohu taky ponechat. Je vhodné rozdělit dávkování takto : ráno společně s patlanicí vitamín C a 2 lžíce melasy se sodou ( nebo se bude vit. C tlouci s tou sodou v melase ?), k obědu pangamin dle doporučeného dávkování a večer s kefírem opět vitamín C a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: pát kvě 14, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Díky za radu, kopřivový čaj zkusíme. Klystýry se mu zatím dělat nechce, pije mou urinu, což ale asi na toto nestačí. Je to jeho volba, snad časem. díky Michala To s tou urinou je pro tento případ kontraproduktivní, protože to vytahuje bordel z tkání a pokud není čisté střevo, tak ho to ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát kvě 14, 2010 8:34 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Salix píše:Jsem překvapen a dnes dopoledne jsem vám musel éterem děkovat, Jardo. Bylo mi na umření, dělat šanku v amplitudě nemoci nebyl dobrý nápad. Ale dal jsem si ráno čerstvou šťávu z okurky, řepy a mrkve a energie se dostavila skoro okamžitě. Pak jsem jedl vařenou červenou čočku s jáhly, cibulí ...

Napsal: pát kvě 14, 2010 8:09 pm 

Denny píše:Ahoj, no to by mě tedy zajímalo jak se to dělá? Navlíkneš si na prostředníček gumový prst, namázneš olejem a zasuneš hluboko do konečníku. Pohmatem najdeš prostatu a tu relativně dost hrubě promasíruješ, což vytlačí sajrajty do močáku a při močení odejdou. Není to zase nic tak složitého a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pát kvě 14, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

lynx píše:A co sirná patlanice? Ta by nemohla pomoci? Asi také mohla, ale bude to dlouhodobé a muselo by se to stejně masírovat, samo od sebe se to asi neodstraní.

Napsal: pát kvě 14, 2010 7:47 pm 

MICHALA píše:Děkuji, takže koupím v lékárně chlorid draselný a hořčík ( v chelátové vazbě, kolik na den ?) rozmíchám ve vodě a pít v průběhu dne (asi mimo jídlo). Na každé ráno připravím patlanici, pak bude jíst ovoce, oběd (asi, co si babička připraví), zelenina a večer kupovaný plnotučný kefír. Al ...
Stránka 1784 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1781, 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1787 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem