Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1785 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1787, 1788 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát kvě 14, 2010 7:39 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

MICHALA píše:Dobrý den, mému synovi při 13 leté prohlídce zjistili mírný nedostatek železa. Je v pubertě, rychle roste a tuto zimu měl sice lehkou, ale téměř nepřetržitou rýmu, byl pobledlý a řekla bych nepřiměřeně unavený. Jinak ale nemarodil. Má stabilně i přes sportování mírnou nadváhu ( taková t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: pát kvě 14, 2010 7:25 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Díky, asi opravdu nepoznám, co to způsobilo, snědl každý den jeden dortík. Nyní již opět dobrý jídelníček, ekzém zatím stále přetrvává, ale nezhoršuje se. Zkusím dát do patlanice více oleje a potírat ekzém urinou nebo stříbrem - mám kupované od firmy Pharma ? Michala Jak je něco na kůži ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát kvě 14, 2010 7:19 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Denny píše:Tak mám po včerejšku již sedmou jaterku za sebou. Hned na začátku musím potvrdit, že vliv měsíce přece jen při této očistě hraje roli. Jak už jsem psal, všechny předešlé jsem prováděl pokaždé za jiných měsíčních fází. Vyzkoušel jsem před, za i po úplňku, ale také v ,,mezidobí". Nyní jsem ...

Napsal: pát kvě 14, 2010 7:10 pm 

oldieska píše:Zdravím Vás, chtěla bych se zeptat, nakolik je vhodné spojit očistu jater s očistou kloubů prostřednictvím bobkového listu. V jedné knize jsem přečetla,že po očistě jater je ideální doba k očistě kloubů, chtěla bych to vyzkoušet. Budu dnes dělat čtvrtou očistu, když je to ideální obdob ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát kvě 14, 2010 6:59 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

jani píše:Hezký den,tak mám za sebou svoji první šanku-uf.Po vypití třetí sklenice slané vody bez provádění cviků jsem byla na toaletě, nedalo se to udržet, stolice byla měkká Po páté sklence slané vody vše letělo ven vrchem, ani poctivé cvičení a dýchání nepomohlo. Chtěla jsem tedy procedůru ukonči ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát kvě 14, 2010 10:59 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:Ak tomu správne chápem, tak tú pastovú konzistenciu nadobudne až po tých niekoľkých minutách po vybratí z mraziaku? Alebo má pastovú konzistenciu aj pri -25°C ? Nakoľko máme asi toho istého výrobcu oleja, tak pri -25 °C by mal mať pevné skupenstvo. Inak je olej stále v mraziaku, len keď ro ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: pát kvě 14, 2010 10:52 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Beladona píše:Zkoušela jsem dát česnek do sirné patlaniny, ale syrový je pro mě skoro nepoživatelný, i když ve vařené potravě ho miluju v neomezeném množství. Ztrácí tepelnou úpravou hodně ze svého účinku? Prosím poraďte, jak ho zpracovat co nejšetrněji. Tepelně zpracovaný česnek je skoro k ničemu a ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: pát kvě 14, 2010 10:47 am 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

Beladona píše:Díky za tip. Ze zázvoru jsem si vařila čaj. Jíte ho i syrový? A co pepř? Je pro tělo zdravý? Zázvor v jakékoliv podobě a pepř v žádné podobě, ten je velice škodlivý a vyloženě ničí žaludek.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vitariánství jako celoživotní filozofie

Napsal: pát kvě 14, 2010 9:23 am 

Odpovědi: 41
Zobrazení: 189606

Beladona píše:Nejsem si jistá, ale myslím, že čerstvé ovoce i zelenina jsou ochlazující potraviny. Nechybí vitariánům oheň? Vždycky když přijde zima, spontánně jím méně čerstvé zeleniny a ovoce a dostanu chuť na něco "hutnějšího". Proto jsem s očistou čekala do jara, v zimě bych to nezvládla. Pokud ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: pát kvě 14, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

muflon píše:V rodine mame diabetika ktery ma dlouhodobe nekompenzovanou cukrovku(lita cukr v krvi nahoru-dolu... ). Ma 180kg nebot si 5x denne picha inzulin a ten jeste vice vybuzuje hlad.... Diky vaze je pohyb minimalni, nebot cini velke potize.Zacali jsme s odkyselovanim a pitnym rezimem.Nyni naje ...

Napsal: pát kvě 14, 2010 6:42 am 

sad píše:Mám po 5 očistě , nejvíce ze mne vyšlo po 3 očistě . Nyní ani ta voda mě nepálila / konečník jsem nemusel mazat /, udělal jsem v poledne 2 klystýry a cítil jsem dnes nejlépe ze všech 5 očist a bez průjmu . Vyšlo dost smetí a nějaké chuchvalce a asi cca. 10 kamínků . Pane Jardo , nyní už mám ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vřed na dvanácterníku

Předmět příspěvku: Vřed na dvanácterníku
Napsal: čtv kvě 13, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 30998

Petra píše:S tou kyselinou mám strach to doporučit. Je to pro kolegyni, která nikdy nedělala žádné očisty, takže její tělo je silně zaneřáděné. Takže spíš jsem myslela, že jí vysvětlím jak srovnat pH atd. Ze šťáv tedy červenou řepu. Co sirná patlanice, domácí kefír? Co se týká očist, myslíte, že by ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vřed na dvanácterníku

Předmět příspěvku: Vřed na dvanácterníku
Napsal: čtv kvě 13, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 30998

Petra píše:Dobrý den Jardo, čím začít při léčbě zánětu žaludku a vředu na dvanácterníku o vel. 2,5 cm. Dá se s tím vůbec něco dělat? Dvakrát denně předepsané léky. Akutní stav. Díky Většinou je vhodné dodat kyselinu chlorovodíkovou a celá věc se vrátí do normálu, hlavně na to nepoužívejte žádné ty o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv kvě 13, 2010 7:37 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Je možné nahradit při kůře javorový sirup medem? Jinak četl jsem že by se nestihly posunout kameny, tak by bylo zbytečné jet už od začátku kůru už po týdnech, že? Já nic nepoužívám a piji epsomku bez toho, ale neměl by to být problém. Týden je skutečně málo, vhodná frekvence je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv kvě 13, 2010 7:32 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:Len taký môj poznatok, že ľanový olej pri -18 ma pastovú konzistenciu, ale napríklad už pri -21 je tuhého skupenstva. Pred prípravou SP ho dám večer z mraziaka do chladničky a do ráne je v tekutej forme. Já ho zmrazuji dokonce na minimálně -25 °C a i tak není problém ho používat již několi ...
Stránka 1785 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1782, 1783, 1784, 1785, 1786, 1787, 1788 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem