Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1786 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1783, 1784, 1785, 1786, 1787, 1788, 1789 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv kvě 13, 2010 7:26 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

sad píše:Klystýr provádím už 5 měs. denně a první 3 měs. 2x denně s přidáním převařené uriny na 1/4 . Co se týče Mg tak stolice je řidší , ale ne průjem - docela mi to vyhovuje . Jinak MUDr. Jonáš to nazývá potravinová nesnášenlivost / alergie / . To bych asi ten hořčík ubral a docílil normální stol ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv kvě 13, 2010 7:21 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

zuzis píše:Děkuji za odpověď. Ted zase nevím co s tím, protože mám celý den křeče v žaludku a ve střevech a pořád mám menší průjem. Jídlo jsem dodržela. Tak ted zkusím domácí kefír. Ten kefír je dobrá volba, to střeva porovná a zítra jste zase fit.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Přípravky Joalis

Předmět příspěvku: Přípravky Joalis
Napsal: čtv kvě 13, 2010 5:23 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 124523

Beladona píše:U mně to zafungovalo opačně. Kdyby mě nabídli 1 přípravek za 350,-, tak si ho asi koupím. Ale když mi na první prohlídce řekli, že to bude chtít roční proceduru a předepsali mi hned 4 (= 1400,-), tak jsem úplně ztratila důvěru a odešla jsem, že si to ještě rozmyslím. To jste udělala kr ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv kvě 13, 2010 5:18 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Sušenky ani jiné sladkosti moc nemusím. Kromě čokolády, na té jsem závislá, ale už 2 týdny abstinuju Můžu poprosit, jaký byste mi doporučil další postup? Jaterní očitu a pak zkusit MMS? O čokoládě z obchodu si tedy iluze nedělejte, tam se míchá vše co najdou, používejte kakaové boby ro ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: čtv kvě 13, 2010 5:14 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

lev píše:Já se o to snažím už čtyři měsíce, ale nějak se to nedaří. Jinak ten kámen by měl být velký tak do jednoho cm. A co třeba laserem? Má laser taky nějaké negativní účinky třeba na ledviny? To nedovedu posoudit, já se domnívám, že pokud vás to nijak netrápí, tak nevidím důvod do sebe nechat cv ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv kvě 13, 2010 5:11 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

MICHALA píše:Dobrý den, potřebovala bych radu pro mou 83 letou babičku. Donedávna čiperka i přes v mládí prodělanou revmatickou horečku, dvě mozkové příhody asi před deseti lety, vždy rok po sobě, dále asi před patnácti lety operace štítné žlázy. Užívá léky na srdce a proti otékání nohou, říká " na ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Draselný zlepšovák

Předmět příspěvku: Draselný zlepšovák
Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:59 pm 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 99862

Salix píše:Dobrý den, nevíte někdo, kde na internetu dobře koupit Himalájskou sůl, třeba ve větším balení? To vede skoro každá prodejna racionální výživy, tak proč toho kupovat kvanta, válka snad zatím nebude.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:55 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Salix píše:Tak jsem Jardo zkoušel Sankhapraksalanu. Všechno jsem si přečetl z několika zdrojů, ale i přesto jsem zanedbal nějaké věci a mé pocity bezprostředně po ukončení jsou trochu nejisté. Zaprvé jsem nachlazen, nevím zda to není problém. Zadruhé, než jsem se k pití vody dostal, bylo už poledne. ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:47 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Beladona píše:Tak to máte úplnou pravdu, mám špatný záchod a skoro nevidím výsledky své práce Ale rozhodně tam nejsou velké tmavé usazeniny, jaké na fotce na hlavní stránce, to bych viděla. Ještě mně vrtá hlavou jedna věc: některé látky a vitamíny se vstřebávají v tlustém střevě. Ale když pravidelně ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:42 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Kubajz píše:Dobrý den, Od dob co chodím na váš web, jsem postupně začal praktikovat některé druhy očist které zde popisujete. S urinou, kterou jsem v životě neměl žádnou zkušenost jsem se "zkamarádil" hned druhý den, a nedám na ní dopustit. Výborná věc. Jak k pití, tak na očisty. Džala néti a klystý ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS a očkovanie detí

Předmět příspěvku: MMS a očkovanie detí
Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:34 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14298

Marcel píše:To co uvadzate, je predpokladam davkovanie uz po zaockovani. Je vhodne podat dietatu MMS aj niekolko dni pred ? Ak ano, v akych davkach a casovych intervaloch ? Dakujem. Vyženěná starší dcera má stejně starého kluka a celkem normálně mu v případě potřeby dává 1-2 kapky 3x denně, čili zde ...

Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:27 pm 

mohy píše:Tak a mám tiež po druhej očiste. Okrem zelenkavej vody, nevypadlo nič. Ani ti malinkaté zelené guličky čo pri prvej očiste, ostali plávať na hladine. Všetko som robil podľa plánu dokonca v čase kedy podľa biorytmu má mať aktivitu práve pečeň+ ten čierny mesiac+ som bok nahrieval cca 5 min ...

Napsal: čtv kvě 13, 2010 4:24 pm 

zuzis píše:No jelikož mi nikdo neporadil, tak jsem to udělala takhle. Po třetí várce soli se objevila první tuhá stolice, pak už se průjem dostavil. Tak jsem pořád pila čistou vodu. Pak následovala čtvrtá várka soli, stále jsem pila vodu. Ještě jsem radši dala pátou várku soli a vodu. Vypadli ze mne ...

Napsal: čtv kvě 13, 2010 1:49 pm 

zuzis píše:Prosím o pomoc!!!!!!!! Dělám očistu jater, ted jsem vypila třetí dávku soli. Ale asi mi nefungují střeva. Zatím se nedostavil průjem, ani mne to nenutí. Takže zřejmě mám všechen bordel ve střevech. Jak si rychle pomoci? Když zavedu klystýry, tak ten bordel zřejmě nevyženu celej. A šanka j ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: čtv kvě 13, 2010 1:44 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

muflon píše:Tak jsem dnes delal celodenni mereni ph moci. Vysledky: 6h: 5,48ph 9h: 8ph 12h: 6,9 14h: 6,5 17h: 6,5 20h: 6,5 22h: 7ph (v sest hodin hodinova prochazka v lese) Tento den jsem nemel zadne odkyselujici smesi ano sodu ani vit.C ani mms. Jidlo: rano makovy kolac, obed.spagety se syrem, odpo ...
Stránka 1786 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1783, 1784, 1785, 1786, 1787, 1788, 1789 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem