Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 3:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1787 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1784, 1785, 1786, 1787, 1788, 1789, 1790 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: čtv kvě 13, 2010 1:38 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Dobrý den, opět se na Vás obracení pro radu ohledně manžela. Postupně podle mého vzoru i on mění svůj někdejší silně nezdravý jídelníček. Ráno patlanice, svačina ovoce, oběd tedy klasický- vařený, zelenina, večer domácí kefír. Pije čaj Lapacho, užívá orálně urinu, pro zahnání příležitos ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv kvě 13, 2010 1:35 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Inka píše:Ráda bych se zeptala, jak mrazíte 5 litrový lněný olej? Rozlejete ho před zmražením do menších lahvíček? Nebo jaký je nejlepší postup? Děkuji moc. To tu všude píšu, rozlít do lahviček cca 0,2-0,5 litru a okamžitě zmrazit. Takto to vydrží i rok a třeba z PET lahviček se to dá spotřebovávat ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv kvě 13, 2010 1:32 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Dobrý den. Před časem jsem Vám psala, že beru půl kávové lžičky hoříku ráno a půl večer, ale druhý den ráno mám průjem. Řekl jste, že je možné, že se hořčík v těle špatně vstřebává a doporučil jste mi přidat do pití a pít celý den. Denně vypiju tři litry vody. Dopoledne ji piju čistou, odpo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv kvě 13, 2010 1:27 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

sad píše:Játra - 5-tá očista a budu nadále pokračovat , jak nejlépe očistit od lepku , kefír a sirná patlanina je tedy vhodná . Vždyť se všude píše , že na zpracování zeleniny organismus nepotřebuje žádné zvláštní enzymy , kdyby to můj organismus nemohl zpracovat , tak to vyjde vše ven . Když jsem n ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: čtv kvě 13, 2010 9:57 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý večer pane Zajíček, píšu vám po očistě jater. Zvládla jsem to vcelku dobře, žádné kamínky ale neodešly a den a půl jsem měla dost velký vodnatý průjem, kde odcházelo dost velké množství jakoby kuliček žlutých až lehce nazelenalých, ale bylo to jako uvařený hrách ve slupce. Ov ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř kvě 12, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

zapp píše:Dobrý deň Mal by som zopár dotazov ohladne očisty pečene. Mohol by som klistýr zameniť za Sankhapraksalana? Čím by som mohol nahradiť jablkovú šťavu? Bojujem totiž s kandidou a nechcem ju kŕmiť cukrom. Je možné si u Vás objednať Epsom soľ ? Mne sa totiž nejako nedarí ju zohnať na Slovensku ...

Napsal: stř kvě 12, 2010 9:12 pm 

sad píše:Byl jsem na EAV a bylo mi řečeno , že musím začít z bezlepkovou dietou a makrobiotickou stravou . Čerstvé ovoce a zelenina v jakékoliv podobě nedokážou střeva zpracovat / zejména nevhodné jsou brambory , rajčata , tropické ovoce / a můj organismus nedokáže zpracovat ani mléko . Z toho prame ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř kvě 12, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Tak tak. No ale to jste, Jardo, napsal až moc rychle, ještě jste měl dodat, že sice se tomu nedá vyhnout, ale dá se to extrahovat lisem, protože ty "cizorodé" látky jsou vázané na vlákninu, už jsme tady o tom psali (díky, pane Walkere, za Vaše dlouholeté pokusy!) a já osobně toto považuj ...

Napsal: stř kvě 12, 2010 8:56 pm 

Inka píše:Stala se mi nepříjemná věc. Včera večer jsem udělala očistu jater, ale hned dnes kolem poledne snědla celý balík (cca 250g) oliv - sice nepasterizované, tepelně neupravované a nesolené, ale olivy jsou tučné. (přišla mi zásilka od lifefoodu, jen jsem chtěla ochutnat a bohužel byly tak dobré ...

Napsal: stř kvě 12, 2010 8:49 pm 

Xion píše:JJ, blizi sa nam to. I ja sa dnes pridavam. Jarda, ked ste odpovedali mohymu, ten vhodny termin ste mysleli datumovo, alebo casovo, teda medzi 1:00-3:00 je to fakt vhodnejsie, ako o 22:00? Tiez si pamatam, ze zvysena cinnost pecene je medzi 1:00-3:00. Este sa chcem opytat, ci cesnak drazdi ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: stř kvě 12, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Xion píše:To riedenie z 3,5% na 1% sa mysli, ze vysledny roztok ma byt 1%-tny roztok kyseliny chlorovodikovej (teda pomer 1g HCL a 99g vody)? Ano, ale není to nijak přesně, klidně se dá pít i ta 3,5 % tní verze v přiměřeném dávkování, je to vyloženě kvůli zubům a jde vlastně pouze o dostatečné ředěn ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: stř kvě 12, 2010 7:12 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Maria píše:Pri koupeli jsem rozjimala a jelikoz pisou,ze pricina je mikrobialni a ja se o vikendu "koupala" v kontaminovane vode - spluti pomerne bahnite reky- a jelikoz jsem kolikrat prochladla nebetycne vice,tak si myslim,ze pricinou je infekce.Coz by MMS mohlo rychle zlikvidovat.Nasadila jsem Kla ...

Napsal: stř kvě 12, 2010 7:10 pm 

sad píše:Pane Jardo , je možné , aby pro někoho byla čerstvá zelenina , ovoce , čerstvé šťávy nevhodné , jelikož organismus to nedokáže v syrové podobě zpracovat a nutno přejít na makrobiotickou stravu ? Pokud by to tak bylo, tak nechápu jak je možné, že lidstvo již dávno nevymřelo, nebo se domnívát ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř kvě 12, 2010 7:01 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

zuzis píše:Dá se ještě něco udělat s nakyslím kozím mlékem? Nebo už radši rovnou vylejt? Jak to píše Sybilla, nebo nechat řádně zkysnout, až se oddělí syrovátka scedit, přes plátýnko na tvaroh a nechat podle potřeby vykapat do požadované tvrdosti. Poté použít, buď jako měkký, nebo tvrdý tvaroh, nebo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:56 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Je vhodné si v den jaterní očisty udělat ještě ráno klizma nebo by to mohlo být ke škodě? Tak to na závadu rozhodně není, naopak bych to doporučoval.
Stránka 1787 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1784, 1785, 1786, 1787, 1788, 1789, 1790 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem