Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:51 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1788 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1785, 1786, 1787, 1788, 1789, 1790, 1791 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

gonzales01 píše:Předpokládám, že roztok ředíte na 1% normálně vodou z RO. Jak dlouho je ten 3.5% roztok HCL z lékárny skladovaný v lednici použitelný? Jak velké množství roztoku si v lékárně necháváte připravit? Ředit se to dá jakoukoliv vodou i kontaminovanou, stejně tam nic nepřežije. Roztok je mo ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:44 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Beladona píše:Včera jsem se poprvé odhodlala k použití uriny. Předtím jsem používala heřmánkový čaj a bylo mi po něm dobře a příjemně. Ale po té urině mě bylo trochu špatně od žaludku. Předpokládám, nemůže se dostat přes tenké střevo až k žaludku? A byla jsem tak unavená, že jsem padla a usnula do 1 ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:34 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Maria píše:O vikendu jsem prochladla a zrejme mam zanet mocoveho mechyre(paleni a rezani pri moceni). Uvitala bych nejakou radu,jak to lecit.Mam to poprve. Premyslim o sestave MMS oralne,koupel+cibule jako obklad+chanca piedra na piti. Chce to řádně prolévat urologickým čajem a dejte si brusinkový d ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:29 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

lev píše:Pane Jardo, jaký máte názor na rozbíjení ledvinových kamenů pomocí ultrazvukových vln? Četla jsem, že to může poškozovat ledviny a že není dobré rozbíjet kámen, protože se z něj pak dostane do těla řada bakterií? Oboje je pravda, a nechápu proč si ho nerozpustíte pomalu sama, jde to naprost ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:26 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Dnes jsem byla na diagnostice Salvia u Joalis a paní konzultantka mi řekla, že kvůli špatně fungujícímu hypotalamu mi špatně funguje slezina, což vede k zánětu štítné žlázy. Mám málo vitamínů a minerálů, i když jich jím ve stravě určitě dostatek, ale asi je tělo neumí zpracovat. A také ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Přípravky Joalis

Předmět příspěvku: Přípravky Joalis
Napsal: stř kvě 12, 2010 6:11 pm 

Odpovědi: 23
Zobrazení: 124523

Beladona píše:Máte prosím někdo zkušenosti s přípravky firmy Joalis od Mudr Jonáše? Jsou docela drahé, ale slibují vysokou účinnost. Paní konzultantka mi vysvětlovala, že stravou a bylinkami odstraním volné toxiny, ale jejich výrobky umí odstranit i ta zapouzdřená ložiska. Tak nevím, co je na tom pr ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř kvě 12, 2010 5:57 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Dekuji velmi. Je az neskutecne jaky uzasny ucinek ma hodinova prochazka sviznejsim tempem v lese a podel reky... Skutecne jak jste psal vysledky viditelne pomerne rychle-uplny zivotabudic!!....zacal jsem navic s Nordic walking(zkusenost a odkazy na Nordic walking abych mel pri chuzi spra ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř kvě 12, 2010 9:51 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Samozrejme, proto pisu ze se to netyka tech co ji hodne zeleniny...ti vetsinou nedoplnuji kys.listovou pilulkama jako ja.... Problem je ze nez jsem se toto dozvedel tak jsem mezitim koupil velke baleni 100tbl kys.listove ktera vysla o dost levneji nez ten Bu-met z lekarny na homocystein. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: stř kvě 12, 2010 9:45 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Hodne vychvalujete hodne palive papriky...i proti parazitum...je jeste neco co se da davat casto do stravy aby to melo podobne preventivni ucinky??(mozna hodne cesneku,destilaty jako slivovice.. ?) Tim by se hodne usetrilo protoze bylinne kury nejsou zadna lacina zalezitost... Snad by by ...

Napsal: stř kvě 12, 2010 8:02 am 

gonzales01 píše:Moc diky za odpovědi Jardo. Jak to přesně pijete, aby se nepoleptala zubní sklovina, hodíte panáka co nejdál do ústní dutiny, polknout a pak vypláchnout vodou? Nebo je nějaký lepší způsob? Přesně tak, jak to píšete, nebo můžete vyzkoušet pít to brčkem, to se na zuby taky nedostane.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS a očkovanie detí

Předmět příspěvku: MMS a očkovanie detí
Napsal: stř kvě 12, 2010 7:59 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 14298

Marcel píše:Chcel by som sa spýtať, aký postup (dávkovanie MMS) zvoliť pri neutralizácii očkovacích vakcín. Ide o povinné očkovanie detí, vek 6 rokov váha 21 kg. Vďaka, Marcel Tam je vhodné jít na maximální dávku, kterou dítě snese a domnívám se, že celkem bez potíží snese i 2-3 kapky několikrát za ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: stř kvě 12, 2010 7:56 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

Pavluša píše:Dobrý den, i přesto, že jsem Vaše stránky již celkem důkladně prostudovala, píši poprvé. Po ukončení kojení jsem se chystala na očistu těla, cca 2 roky mám neustále se vracející bolesti zad (začalo v těhotenství), a také mne trápí akné. Myslím, že se nestravuji nijak nezdravě, leč do Va ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte kvě 11, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Sybilla píše:Čo tak skúsiť lichořeřišnici větší/kapucínka väčšia? V minulosti bola zložkou aj v prípravkoch na rast vlasov a proti lupinám. Je to prírodné, žiadna chémia, tak by to možno stálo za to vyskúšať. Najúčinnejšia je vo forme tinktúry. Okrem toho je silným prírodným antibiotikom, tak neviem ...

Napsal: úte kvě 11, 2010 8:52 pm 

milda píše:Děkuji za odpověď. Mívám problémy s pálením žáhy, (jícnu) hlavně při jarním nástupu energie. Léta mi pomáhalo dát si poctivýho panáka poctivý slivovice , ale třeba i panáka citronové šťávy 1:1 s vodou. Od gastro-entero-lékařů mám prášky na snížení tvorby HCl a ty pomáhají taky. ...tedy od ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:43 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:V mnoha radach se rika ze odpoledne ovoce ma vice tendenci kvasit v tele nez dopoledne. Tyka se to jen nektereho ovoce(ktereho?), nebo i odpoledne mozno jist ovoce(do jake priblizne hodiny....?). Pokud teprve zacinam jist vice cerstve ovoce, a nemam zatim odstavnovac, kolik minimalne by ...
Stránka 1788 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1785, 1786, 1787, 1788, 1789, 1790, 1791 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem