Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:00 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 179 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jablečný ocet

Předmět příspěvku: Jablečný ocet
Napsal: úte bře 31, 2020 3:46 pm 

Odpovědi: 134
Zobrazení: 280996

Tony210 píše:Zdravím, ja jse delal jablecny ocet, z planych jablek ktere jsem sebral na podzim v hluboke prirode. Nic jsem nemyl, jen jsem je rozkrajel, prohnal prez Angel, dal do demizonu, jen tu stavu nic jineho. Za 3 mesice hotovo a tak znamenity ocet jsem nikdy nemel,navic se na povrchu vytvoril ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL

Předmět příspěvku: PŘETRÉNOVÁNÍ A KORTIZOL
Napsal: úte bře 31, 2020 3:44 pm 

Odpovědi: 53
Zobrazení: 69469

bodhisutfa píše:dobrý den. ono to funguje tak, že když se dostanu do fáze, kdy už je kortizol vyčerpán a netvoří se (obvykle při velké dlouhodobé zátěži), tak sem unavený taky kvůli tomu, že mám z nedostatku kortizolu sníženou hladinu cukru v krvi? díky. Tak jistě, pokud nejíte pak i tato verze je m ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zelený zákal

Předmět příspěvku: Zelený zákal
Napsal: úte bře 31, 2020 3:40 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 39882

hentamten píše:přikládám k této tématice odkazy na konkrétní studie https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30550613 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30851777 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4553646/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1772142/ další ověřěné zdroje https://www.s ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: úte bře 31, 2020 9:26 am 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Nařízeními pod hrozbou drakonických trestů dočasně zachráníme nezodpovědné jedince, kteří dlouhodobě odmítají řešit příčinu svých zdravotních obtíží a kašlou na prevenci spojenou s obnovením své imunity. Ovčané vyměnili svůj strach za bezprecedentní totalitu a všudypřítomné špiclování, m ...

Napsal: úte bře 31, 2020 8:51 am 

Michall89 píše:No já jsem to už dneska právě zkoušel.a v pohodě, ale musíte dát max dvě kapky jinak už se člověk dusi. Prej by oregano mělo mít výrazné antiviroticke účinky. Vím že to céčko má vliv na měď, ale už víc jak 10 let beru 4g denně a od té doby jsem nebyl nemocnej. Jedu furt tu starou škol ...

Napsal: úte bře 31, 2020 8:25 am 

Kometa píše:Chápu, že s tím mi asi nikdo neporadíte, ale napsat to sem můžu. Už před 2-3 týdny jsem měla sklon k bolesti v krku, pokud jsem se přetáhla nebo prochladla, s teplotou max 37,1. Prostě nic významnýho, jen jsem si tak říkala, že jsem docela chcípák. Před cca 10ti dny na mě v obchodě zakaš ...

Napsal: pon bře 30, 2020 9:39 pm 

Michall89 píše:Jardo, jakej názor máte na vložení kapesníku, kterej je napustenej esencialnimi oleji například oregano a rozmarýn?může to ten vir alespoň částečně eliminovat? A ohledně céčka kolik dáváte teďka vy? Klasika askorbová a kombinace s camu camu? Tak předpokládám že nějakou funkčnost tím d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Liposomy

Předmět příspěvku: Liposomy
Napsal: pon bře 30, 2020 9:12 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 355309

Kometa píše:Viděla jsem, že někdo používá hydroxid hořečnatý, ale přišlo mi jistější dát ten magnesium bicarbonate, když tomu moc nerozumím. Reaguje to míň bouřlivě než soda, ale když zamíchám do teplé vody magnesium, voda se mléčně zakalí, po přidání céčka jemňounce perlí a po pár minutách se zase ...

Napsal: pon bře 30, 2020 8:20 pm 

jajak píše:Název článku: Dokáže předcházet a léčit včasné podání vysoké nitrožilní dávky vitaminu C koronavirovému onemocnění z roku 2019 (COVID-19)? Autor článku: Richard Z. Cheng, M.D., Ph.D. Pracoviště autora článku: Cheng Integrative Health Center, Columbia, SC 29212, USA. Údaje o zpracování a p ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon bře 30, 2020 7:40 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Daryl píše:V noci mě zhruba pětkrát za noc vzbudí hrozné sucho v ústech, musím si vždy loknout vody, ale moc kvůli tomu nevyspím. Nedvno jsem četla, že to hrozné sucho v ústech během spánku souvisí s candidou. Myslíte někdo, že je to možné, že by tam byla tahle souvislost? Tak možné je ledasco, ovše ...

Napsal: ned bře 29, 2020 4:07 pm 

Alopat píše:Tekuté altajské mumio ve skleněné dóze jistě není špatný nápad, ale nikdo z nás neví, jestli se dá pozřít. I když koronavirus může doprovázet ztráta čichu a chuti. Je zde i základní lignohumát draselný s makroelementy jako je draslík a síra, anebo vylepšený stopovými prvky v chelátované ...

Napsal: ned bře 29, 2020 9:14 am 

ZDENINA píše:Za 100 tisíc si za kasu klidně sednu. Čím víc toho o Covidu čtu,tím více o něm pochybuji.Zajímavá je i reakce na alternativní scéně.Zatímco někteří mluví o apokalypse,jiní o inscenované frašce. Jsem relativně zdravá,nic neberu a poslední dobou pociťují tlak a tupou bolest na prsou.Co as ...

Napsal: ned bře 29, 2020 9:05 am 

Alopat píše:Z Prahy se jak vidno šíří nákaza do Středočeského kraje. Bude někdo potrestán za neuzavření semeniště zvrhlosti a koronaviru? Nechávají tam hromadnou dopravu schválně v provozu, aby počtem nových případů ospravedlnili celorepublikový zákaz vycházení? A lufťáci nemají trvalé bydliště, že ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: sob bře 28, 2020 9:42 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

VitekH píše:dodám tedy, že se to děje i u kapusty. Je to taková jako lehká pálivost podle toho, kolik jich snim. Když jim víc, tak už cejtim, že bych to jíst neměl, či mám pocit, že to pro mě není bezpečné. Brukvovité, nebo jinak křížaté rostliny jsou poměrně bohaté na tyto štiplavé látky a obecně v ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater - složení vyloučených kamenů

Napsal: pát bře 27, 2020 9:45 am 

Odpovědi: 193
Zobrazení: 446035

Tony210 píše:Jardo, jak si psal, jedu teď dost svéráznou dietu kterou již držím nějakou dobu. Prostě jede se šest dní keto s minimem sacharidů. Mohl by si prosím napsat složení, nebo co konzumuješ v keto, myslím konkrétně. Děkuji To si musí člověk nastavit dle vlastních požadavků a já to dost měním ...
Stránka 179 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem