Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1790 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1787, 1788, 1789, 1790, 1791, 1792, 1793 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: úte kvě 11, 2010 5:10 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

gonzales01 píše:Moc zajimavé. Pro lidi, kteří mají problémy s trávením bílkovin, to může být zřejmě dost zásadní věc. Nepoškodí se při pití roztoku HCl jícen a svěrač? Není lepší si sehnat ty tobolky/tablety Betain HCl rozpouštěné až v žaludku? Cenově to bude někde jinde, to je jasné, jde mi spíše o ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte kvě 11, 2010 4:59 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

zuzis píše:Tak se nám ten den blíží. Chtěla bych se zeptat, jestli když vypiji hodně vody mezi třetí a čtvrtou várkou soli a i po čtvrté várce (tzv. jatrapraškalána), je ještě potřeba to zakončit klystýrama? A mohu v ten den, myslím tím, když se pije už jen třetí a čtvrtá várka soli, vypít třeba odp ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte kvě 11, 2010 10:41 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

muflon píše:Jaky by jste asi krome zapperu(ne vsichni v rodine tuto metodu uznavaji a tudiz pouzivaji...) jeste doporucil postup pokud nekdo chce vyuzit razantnejsi metody nez jsou bylinne smesi...? Mohl by jste navrhnout nejakou lecebnou kuru ktera by casove byla nejrychlejsi? Mms a zapper jsou uci ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: úte kvě 11, 2010 6:48 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

milda píše:Ahoj Denny, to mlsáš normální kyselinu solnou z drogerie, nebo existuje nějaký zdroj čistý HCl? Tak kyselinu na záchody určitě nepijte, musí to být čistá lékopisná kyselina chlorovodíková, která se dá obtížně sehnat v lékárně, ale jde to. Nechte si ji naředit na 3,5 % a pije se tak 1 % ko ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pon kvě 10, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Aljena píše:Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám atopický ekzém od 3 let (nyní 17,5), od 15 se rapidně zhoršuje. Nic nepomáhalo, tak jsem se rozhodla pro odkyselování organismu, jím ráno a a večer zásaditý prášek a celý den hodně ovoce a zeleniny (to už ale asi třičtvrtě roku, ale předtím ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon kvě 10, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

jancos píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné při šp použít více vody se solí nebo je 7.5 litrů maximum? Ptám se proto, že po první šance ze mě na konci tekla stále žlutá tekutina. Vypil jsem asi 7 l vody se solí (nekončil jsem heřmánkem), vše proběhlo bez problémů. Brzo chci provést dal ...

Napsal: pon kvě 10, 2010 8:59 pm 

mohy píše:Blíži sa deň 12.4, to znamená, že kto si chce robiť jaterní očistu, mal by od zajtra byť len na ovocí, najlepšie asi len na jablkách, 12.4 jablková štava, čiže dnes sa traba zásobiť jablkami. Vidím to tak na 5kg jabĺk. Idem do druhej očisty, len som tak uvažoval, že to skúsim spojiť aj s č ...

Napsal: pon kvě 10, 2010 8:55 pm 

leuska píše:dakujem Jardo, este by som sa chcela spytat ci si nemam dat vysetrit pecen ked je uz takto dlhodobo poskodena? cize kamene v zlcniku vznikli pretoze pecen nepracuje tak ako ma? ja som bola potom cca 7 rokov vegetarian-vitarian cize dost vela surovej zeleniny a ovocie a stavy z nich -nevi ...

Napsal: pon kvě 10, 2010 8:34 pm 

sad píše:Pane Jardo , které potraviny jsou vysloveně nevhodné na žlučník / četl jsem , že i cibule a fazole / ? Tučné např. kachna a jídlo připravované na přepalovaném tuku ... je na prvém místě a další ? Víceméně platí to, že ideální žlučníkovou dietou je dobré jídlo, které obsahuje málo tuku a ost ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon kvě 10, 2010 4:34 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Díky. K tomu salátu z listů pampelišky. Je lepší jíst ty listy i s řapíkem? (Aby se nevyhazovaly nějaké pospěšné látky). Jí se to celé a třeba na játra je dobrý i kořen, čili ideální je to nadloubat nožem i s kořínkem, jako pro králíky, pořádně omýt a zpracovat celé.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: pon kvě 10, 2010 4:30 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

soleilka píše:Díky za odpověď. Samozřejmě chápu, že se jedná pouze o nastartování organismu a je třeba usměrnit pH pomocí stravy, pohybu atd. Co tedy znamená bod 1? Koupit si jakýkoli detoxikační čaj v lékárně? Nebo mátě nějaké doporučení který konkrétně? A ještě dotaz k jedlé sodě - jak dlouho, jak ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Krev ve stolici dítěte

Předmět příspěvku: Krev ve stolici dítěte
Napsal: pon kvě 10, 2010 10:33 am 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 24581

Debora píše:Dobrý večer, pane Zajíčku, prosím o názor a radu. Naše 5 letá dcera se již 3.měsíc potýká s příměsí krve skoro při KAŽDÉ stolici. Začalo to silným opruzením konečníku, zdálo se mi, že jde o kandidózu. Sedacími koupelemi v dubové kůře a řepíku a Imazolem jsem ji toho zbavila. Ale po týdnu ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: pon kvě 10, 2010 10:19 am 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

soleilka píše:Dobrý den, přečetla jsem knížku "Pryč s kyselostí", kterou na těchto stránkách doporučujete. Mám následující dotaz: Na str. 44 se uvádí "Tři kroky pročišťování: ... 1. Rozpuštění odpadních látek v těle za pomoci pročišťovacího čaje. Kyseliny, dosud vázané na minerály, se opět uvolní a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Tibi krystalky-vodní kefír

Předmět příspěvku: Tibi krystalky-vodní kefír
Napsal: pon kvě 10, 2010 10:06 am 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 162088

Lubyx píše:aky mate nazor na tibi kristaliky alebo vodny kefir? nasiel som niake info na nete ze je este lepsi ako mliecny kefir.. Je to výborná věc a sám si je pěstuji. Vyrábím toho nápoje celkem slušné množství a pije to celá rodina. Hlavně dětem to chutná, je to rozhodně mnohem zdravější, než jak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Vaření v páře

Předmět příspěvku: Vaření v páře
Napsal: pon kvě 10, 2010 9:58 am 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 19837

Paul píše:Vždycky jsem si myslel že vaření v páře je šetrnější než klasická úprava potravin. Výrobci argumentují vyšším množstvím zachovaných vitamínů a minerálů, ale už nic neříkají o jejich využitelnosti... O enzymech se už nehovoří vůbec Existuje tedy nějaký šetrný způsob tepelné úpravy potravin ...
Stránka 1790 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1787, 1788, 1789, 1790, 1791, 1792, 1793 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem