Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1792 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1789, 1790, 1791, 1792, 1793, 1794, 1795 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Infarkt, deprese, vysoký tlak, artróza v 55 letech

Napsal: sob kvě 08, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 24573

tejo píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Již delší dobu mívám mnohokrát za den i v noci návaly palčivého horka v nohou. Začíná to většinou na vnitřní straně chodidla, postupuje do palce, nárt, kotník. Je to velmi silné a hodně nepříjemné. Mám silnou artrozu v obou kolenech a problémy postupují dá ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob kvě 08, 2010 8:47 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

lev píše:Chtěla bych se zeptat s jakým časovým odstupem se můžou konzumovat různé druhy ovocných štáv. Je například možné vypít štávu z ananasu a za půl hodiny štávu z pomeranče nebo grepu? Ovocné mezi sebou nemusí mít nějaké přestávky, ale mezi ovocem a zeleninou je dobré držet odstup alespoň dvě h ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: sob kvě 08, 2010 8:44 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

muflon píše:Pisete ze je vhodne popijet premrazenou vodu kvuli spravne krystalicke mrizce, a to nejlepe studenou jeste s kousky ledu. Vim ze treba u piva se pro starsi lidi s prostatickymi obtizemi doporucovalo nepit pivo moc studene, nekdy tatici pouzivali dokonce ohrivaci spiraly(dnesni pivari by ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: sob kvě 08, 2010 8:29 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

sad píše:Pane Jardo , preventivně jsem si zkusil ráno tzv. plivací test a shluky slin na začátku se rozprostřely do 30 min. po hladině . Můžete mi prosím říci co to znamená ? Pokud slina plave, ale nedělá do vody vlákna a nerozpouští se, tak by jste neměl být kvasinkami zamořen. Každopádně je potřeb ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: pát kvě 07, 2010 9:29 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

sad píše:Jaký poměr MMS přidat do roztoku vody se solí , a zbavím se jich ve střevě ? To musíte pomalu navyšovat tak od dvou kapek aktivovaného MMS na litr nálevu, do cca 10 kapek na litr nálevu. Je otázkou zda je ideální kombinace se slanou vodou, tou by se asi mělo střevo vyčistit a poté dát ještě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: pát kvě 07, 2010 7:32 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

Kubajz píše:Akorát bylo dnes ve zprávách že potravinářská inspekce našla v biopotravinách zakázané pesticidy. Z 39 zkontrolovaných potravin deset vzorků obsahovalo pesticidy. Přibývá i firem, které podnikají v biopotravinách nelegálně... Takže jen další upozornění na to že BIO je jen další dobrej zp ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Rostlinné přípravky

Předmět příspěvku: Rostlinné přípravky
Napsal: pát kvě 07, 2010 4:07 pm 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 6780

Jana píše:Dobrý den, mohu se zeptat na Váš názor na tyto přípravky? http://www.diochi.cz/main/reg_produkty_intocel.php Děkuji! Zdravím Jana Pokud jste prostudovala i ceník, tak vám je jasné, že nejde zrovna o charitu a co se týká pozitivních účinků, tak se domnívám, že naprostou většinu těchto drahý ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: pát kvě 07, 2010 3:48 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Pane Jardo, co si myslíte o výživě podle krevních skupin? Dává to nějaký smysl? Třeba skupina A má zákaz jíst pomeranče a pít pomerančovou štávu. Mě tahle štáva moc chutná a cítím se po ní dobře. Navíc dobře odkyseluje, atakdále. Takže bych chtěla znát Váš názor. Díky za odpověd. Zdánlivě t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát kvě 07, 2010 9:25 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Maria píše:Kdyz jsem delavala amasake,tak jsem to vylepsila tak,ze jsem dala do termoforu horkou vodu na nej postavila teply zaklad pro amasake a cele zabalila do larisy.Takze analogicky bych to pouzila s upravou,ze bych mleko vubec nezahrivala nebo treba jen na 30-35stupnu,aby byla jistota,ze zusta ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: pát kvě 07, 2010 9:18 am 

Zobrazení: 230690

sad píše:Pane Jardo nechal jsem si udělat výtěr / rektum / a výsledek je : Pomnožení - Proteus sp. , Campylobacter kultivace - negativní . Proteus sp. se přeci nachází v moči , nemůže to být , že přidávám moč do klystýru ? Každá breberka, co se obvykle nachází kdekoliv v těle se může nacházet i na j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: pát kvě 07, 2010 6:36 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

mohy píše:Je nejaké logické vysvetlenie, prečo sa človeku po prechode na prirodzenu stravu otupi prah na pálivé? Alebo je to spôsobené tým, že sa odkyslí? Viem, že to podstatné nie je, ale tak ma to trošku zaujalo. Ono je to patrně dané stavem orgánů a patogenních breberek v těle. Zamořený člověk má ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pát kvě 07, 2010 6:32 am 

Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Takže už nemám dávat tu jedlou sodu? Nebo jen jednou denně 1lžičku s javorovým sirupem? Jedlá soda není jediný, ani nejvhodnější odkyselovač, čili můžete použít jiné, třeba ty melouny a okurky v syrovém stavu, nebo uvařené fazole, či pečené brambory, dá se užívat Alkala-N, nebo Dol ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv kvě 06, 2010 9:23 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

zuzis píše:Lze z tibetské houbičky a kozího mléka udělat nejenom kefír, ale i jogurt? Na netu jsem našla jen toto, že se dva litry mléka ohřejí, počká se až se sníží teplota, přidá se kvalitní jogurt a nechá třeba pod peřinou přes noc a ráno je jogurt hotový. Mne tam vadí ten kupovaný jogurt. Dá se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: čtv kvě 06, 2010 9:18 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Ja som bol v tom, ze to je to iste. Bodliak nieje ostropestrec mariansky? Bodláků je hodně druhů a to, co prodávají, je světlice barvířská, ta se pěstuje pro semeno obsahující 45–55 % oleje použitelného za studena stejně jako slunečnicový olej pro lidskou výživu. Má to tedy sice dobré vlas ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: čtv kvě 06, 2010 9:13 pm 

Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý večer, tak Vám napíšu dnešní měření moče, ale dnes jsem teda nepoužila vůbec jedlou sodu. Ráno - no v 10 hodin - usnula jsem totiž o půl šesté ráno - byla Ph moče 7,5 , ve 12 hodin - 7,2 , 14 hodin 7 , 16 hodin něco těsně před 7 Ph a ve 20 hodin 6, 1 Ph. Tak, teď si myslím, ž ...
Stránka 1792 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1789, 1790, 1791, 1792, 1793, 1794, 1795 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem