Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:51 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1793 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1790, 1791, 1792, 1793, 1794, 1795, 1796 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv kvě 06, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Děkuji za radu, vyzkouším to. V souvislosti s tím mě napadá otázka jestli se sníženou funkcí štítné žlázy souvisí i zimhouřivost? Snažím se otužovat a nemám problém jít ze sauny do ledové vody nebo sněhu, ale často je mi zima v situaci, kdy je všem kolem normálně. Také mne zajímá, jestli s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: čtv kvě 06, 2010 7:29 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

mohy píše:Tak sa chcem podeliť o jednu skúsenosť. Testujem to už asi mesiac, už som to tu raz spomínal aj pánovi Jardovi. Po prechode na prirodzenú stravu sa mi otupili chuťové poháriky na pálivé jedlá. Neviem čím to je ale znesiem približne 2x tak pálivé jedlá ako ľudia ktorí doteraz zniesli pribli ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv kvě 06, 2010 7:11 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

ohnut píše:zdravím. po té první JO, jsem nechal u kamarádky v labině,z hecu ,protože jsem někde četl, že ty kameny jsou jen sraženiny,udělat rozbor toho největšího šutříku. dneska mě zavolala výsledek. opravdu se jedná o pravé žlučové kameny a nikdo tam prý nechtěl věřit, že šly ven jak šly a ne ope ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv kvě 06, 2010 7:03 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

mohy píše:Moje telo reaguje po kombinácií ovocie + patlanica tiež zvýšením pH, alebo je tu druhá možnosť, že už konečne pracuje tak ako má a proste od rána mi pH stúpa asi do takej 14-15h a potom na večer zase klesá. Inak u nás doma aktuálne všetci chorí, teda okrem mňa. Za dva dni som spal spolu 6, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: čtv kvě 06, 2010 6:59 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

lev píše:Svoje odpolední pH zvyšuju štávou ze tří okurek, protože bez nich mi pH zatím samo stoupá jen občas, takže se to tímhle způsobem snažím mezi druhou a čtvrtou odpolední vyhnat k sedmičce. Dělám to tak už pár týdnů. Dnes jsem si změřila pH moči v 11.00 dopoledne a na papírku byla hodnota 8. V ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: čtv kvě 06, 2010 6:47 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Chtěla bych se zeptat jaký olej je nejvíce vhodný na smažení. Vím, co si myslíte o smažení, ale ostatní členové rodiny si myslí, že zelenina je sprosté slovo, takže jedí hlavně maso a mě zajímá na jakém oleji ho připravit, aby to bylo nejmín nezdravé. Taky bych chtěla vědět jestli je možné ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: čtv kvě 06, 2010 4:51 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

muflon píše:Predpokladam ze temito papirky se da merit i ph slin, nebo to umi jen Vami doporuceny drahy ph metr ?

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv kvě 06, 2010 11:17 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:V pořadu VIZITA na TV NOVA byla paní s rakovinou tlustého střeva a jater . Při operaci , kdy se odstraňovaly nádory profesor zjistil , že má nějaké kamínky ve žlučníku , a tak jako nadstandard jí ho také odstranil a bez jejího souhlasu . V jiném díle byl pán na transplantaci jater , kdy lék ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv kvě 06, 2010 9:38 am 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Dá se nějak laicky odhadnout podle nějakých příznaků ap. jak na tom štítná žláza momentálně je? O rozbor krve na Th si mohu zažádat pouze u lékařky, která rozhodla, že brát syntetický hormon je nezbytné a jiné variantě nakloněná není. Na obvodě mi tu žádanku nechtějí dát, protože mám v kart ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: čtv kvě 06, 2010 9:10 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

ixi píše:Zkusila jsem očistu kloubů, průběh v pohodě, večer mírný náznak rýmy. Druhý den zhruba v poledne intenzívně zbarvená, kalná a pachnoucí moč, vše se postupně vracelo do normálu až do večera. Další den ráno byl ještě výrazný povlak na jazyku, takže soudím, že nějaké čištění proběhlo. Bolesti ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv kvě 06, 2010 9:06 am 

sad píše:Sirná patlanina může dráždit slinivku ? / moje strava je pouze čaj , šťávy , ovoce a zelenina + SP - je to vhodné ? / Pokud to bude slinivka , tak to bude spojitá nádoba se žlučníkem , protože tam mám kamínek . Primární léčba u mne je rozpustit kámen / na sonu mi doktor řekl, že by žlučník ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Antikoncepce

Předmět příspěvku: Antikoncepce
Napsal: čtv kvě 06, 2010 7:52 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 136494

mohy píše:Ono tých egoistických blbov je podľa rozprávania rôznych kamarátok asi prevažná väčšina a tak túto stránku veci ženy oželejú a dajú prednosť iným povahovým vlastnostiam i keď sa domnievam, že táto egoistická vlasnosť by sa mala prejavovať aj v charakterových vlastnostiach muža. Zas na druh ...

Napsal: čtv kvě 06, 2010 7:46 am 

Sybilla píše:V diete na slinivku sú ešte aj v dnešnej dobe dooručované napr. biele pečivo s lekvárom, čo je jednak podľa môjho názoru neprijateľné a určite prekonané. Aj podľa TČM má slinivka rada sladké, ale myslené je prirodzene sladké, nie sladené cukrom. Aká je teda špeciálna dieta na slinivku? ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv kvě 06, 2010 6:37 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Marcel píše:Vdaka za odpoved S tou solou to mam chápať tak, že si mám odmeriať 60 ml prášku MgSO4 a doliať to 720 ml. vody? Ano, to chápete naprosto správně.

Napsal: stř kvě 05, 2010 9:51 pm 

sad píše:Oddych v jakém smyslu ? Pokračovat v tabletkách nebo už bez nich a po jídle zapít vodou ? Myslím specifickou slinivkovou dietu a raději s tabletami, to ji dost ulehčí, samozřejmě trochu zapít.
Stránka 1793 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1790, 1791, 1792, 1793, 1794, 1795, 1796 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem