Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1794 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1791, 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 05, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

alanpro píše:Dobrý večer. Tak ještě jednou. Nic nevymýšlím. Normálně jsem pomocí přípravku Fortrans dělal očistu tlustého střeva před koloskopií, dle připojeného postupu. Jen jsem chtěl znát Váš názor na toto. Jestli takto provedená očista může být dostačující. Nic víc. Asi jste o tomto přípravku ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř kvě 05, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:Před 3 týdny jsem si nechal vyzkoušet ranní moč v laboratoři a výsledek PH 7 . Pancreolan nemá nějaké vedlejší účinky . To musíte měřit i několikrát denně, aby jste si dokázal udělat přesnou představu jak váš organizmus reaguje. Pancreolan jsou pouze enzymy a pomohou unavené slinivce, čili ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Antikoncepce

Předmět příspěvku: Antikoncepce
Napsal: stř kvě 05, 2010 9:34 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 136494

Maybes píše:To mu rozumím, ale co tzv. kapička touhy? to se dá také natrénovat, dá se to vůbec poznat? já nejsem muž tak se asi hloupě ptám. Díky Pokud by to fungovalo, jak se domníváte, tak jsem si musel v průběhu života pořídit soukromou školu pro své děti a to se nestalo. Naprosto stěžejní je, ka ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Antikoncepce

Předmět příspěvku: Antikoncepce
Napsal: stř kvě 05, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 136494

Maybes píše:Jardo píšete, že je třeba partnera vytrénovat, myslíte tím přerušovaný styk? A co tzv. kapička touhy, která obsahuje spemie. Je to považováno ze nejnespolehlivější metodu. Nevím jak moc je nespolehlivá, ale mě spolehlivě funguje celý život. Z toho usuzuji, že se to takto dá dělat spolehl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř kvě 05, 2010 8:48 pm 

sad píše:A ty zvuky ? Nemůže to bít nějaké kvašení v tenkém střevě . Zkusil jsem si měřit PH během dne a stále mezi 6 - 7 / pentaphan /. To záleží na tom zda jdou prdy, nebo ne. Pokud prdíte, tak bych to na ty kvasinky viděl, ale může to být více možností. Můžete na to vyzkoušet po jídle Pancreolan, ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Pálení jazyka a rtů

Předmět příspěvku: Pálení jazyka a rtů
Napsal: stř kvě 05, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 111834

Dášena píše:Pálení rtů začalo před 2 lety a já to snad rok brala tak, že je to počasím. Vyzkoušela jsem snad všechny lojové tyčinky na rty,ale všechny hrozně pálily.Pak jsem zkoušela dětské mastičky, od lékařů pokus zda to není plíseň tak Canesten (hrozně pálil) a Fucidin (nic neléčil). Rty jsou čer ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: stř kvě 05, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý den pane Zajíček, tak zítra jsem si naplánovala ta játra. Píšete, že to mám dělat, pokud bude z jater stále něco vycházet. Myslíte tím, že tu očistu mám třeba dělat tři dny? Vermox mám, ale jen jedno balení, kde je jen 6 tablet. Nevím, čím bych mohla ještě Vermox nahradit. Ko ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř kvě 05, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Tak se po chvilce opět ozývám, jak jinak, než nakonec i s dotazy. Objektivně mé dobré dny začínají převažovat nad těmi špatnými a ty špatné jsou horší jen tehdy, zrychlím-li tempo detoxu. Dietu držím, akorát jsem si dal nějaké ryby a kus kuřete. Co ale nejsem schopen nikde zjistit, jsou b ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 05, 2010 8:04 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

alanpro píše:Dobrej. Chtěl jsem jen vědět, jestli lze tímto přípravkem nahradit šakkaprakšalánu, která se mi zdá dosti drastická. Jestli jsem to dobře pochopil, tak mám vypít na EX 1,5 l vody? Dokáže to někdo? A to hned 4X? Jaké jsou časové pauzy mezi jednotlivými 1,5 l doušky? Asi ne moc dlouhé, kd ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: stř kvě 05, 2010 7:38 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Host píše:V jakém dávkování ho používat? Lze společně s tím strouhaným nebo jen jeden z nich? Já jsem olej (od 2 jiných výrobců) jednu dobu testoval, ale někde jste mi psal, že strouhaný do salátů chutná líp a je levnější, což potvrzuju, tak jsem přešel na strouhaný. Dají se používat 2-4 polévkové l ...

Napsal: stř kvě 05, 2010 7:26 pm 

sad píše:Spíše ty zvuky jsou , jako když vypustíte vodu / např. z umyvadla a dojíždí ten zbytek do sifonu / a ještě cítím bubliny ve střevě jak se občas prohání / v pravo a potom v levo / zejména večer , ale občas . Jinak přidávám do klystýru MMS / jsem na 5 kap. na 1l - dávám 2l takže 10 kap. / a d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř kvě 05, 2010 7:14 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

lev píše:Je možné nechat tibetskou houbu v mléce 48 hodin při pokojové teplotě? Ano, to by jí nemělo nijak vadit, akorát kefír bude kyselejší.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř kvě 05, 2010 7:13 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Z nedostatku jakého vitamínu vypadávají vlasy a jakou potravinou ho doplnit? Díky za odpověd To není kvůli nějakému vitamínu, ale kvůli minerálům a ty je potřeba doplnit v celém spektru, ale v naprosté většině případů chybí ty nejběžnější, jako třeba hořčík, draslík, vápník a zinek.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: stř kvě 05, 2010 5:02 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Denny píše:Takže odkyselovat, nebo jen brát HCl - či obojí najednou? Netluče se to pak? Tak mi to připadá z Merlinova příspěvku Hezký den Ono hodně záleží, co se vlastně chce řešit, jestli jenom pH těla, nebo i trávení a obranné možnosti. Z toho tedy plyne, že pokud oboje naráz, tak hrozně záleží na ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: stř kvě 05, 2010 11:28 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Denny píše:Merlin (fŕum U pramene) napsal? A myslím, že to opravdu stojí za zveřejnění - mnohé to objasňuje: ...ozval se dopisem stary znamy ze zakladni skoly, je casto v nemocnici a ma na kahanku. Pise ze pred rokem zacal skytat a skytat, za cas ho zacala palit zaha, a jak jinak, zacal brat zasrane ...
Stránka 1794 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1791, 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem