Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:21 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1795 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797, 1798 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: stř kvě 05, 2010 11:18 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Hahana píše:Dobrý den, tak s tou kandidou jste to odhadl správně. Udělala jsem si plivací test a už během několika minut začali klesat ke dnu řetězce malých částeček. Četla jsem si o tom na internetu a měla bych vysadit jakékoliv sladkosti včetně sladkého a sušeného ovoce. Nevím přesně, které ovoce ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř kvě 05, 2010 10:58 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Diky za to ze dokazete promluvit nejen k telu ale i do duse... Obcas to vsichni potrebujem Pocitac mam v planu omezit jako sem omezil TV,...uz jsem se v zasade zorientoval v problematice kterou jsem resil nejen u sebe ale i u blizkych osob...byla to trochu euforie ze konecne vysvitlo sve ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: stř kvě 05, 2010 10:44 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Host píše:OK, díky za info, testnu zase ráno. Strouhaný kokos mám v salátu denně (cca 3-4 polévkové lžíce) už řadu měsíců. Mám ho přidávat víc? To je již docela slušné množství, ale vyzkoušejte přímo olej, třeba od této firmy http://www.tropicai.cz/, jde o velice dobrý produkt a opravdu má unikátní ...

Napsal: stř kvě 05, 2010 8:53 am 

Host píše:Tak cca 70% sliny zůstalo nezměněno na hladině. Zbytek vytvořil dva jakoby krápníky, které po půlhodině pozvolna doputovaly až na dno sklenice. Voda zůstala čirá... Test bych doporučoval minimálně ještě jednou zopakovat a pokud to vyjde stejně, tak se pusťte do kvasinek. Pro začátek vyzkou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř kvě 05, 2010 8:47 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Petra píše:Uvítám nějaké postřehy ohledně kefíru.Pořád se mi ho nedaří udělat z kozího čerstvého mléka. Dodržela jsem odstup 6 hodin od nadojení. Ráno zaliju houbu (přidala jsem víc houby), večer už je malinko hustší, vypadá, že to do rána dojde, a ráno ejhle...vodová sraženina.. Předpokládala jsem, ...

Napsal: stř kvě 05, 2010 8:37 am 

muflon píše:Lehko se to rekne...les je daleko, ale ta reka by se dala!! Nevadi ze to neni zurcici potok ale siroka reka?? Bude stacit pulhodina na jednotlivou prochazku? (vim ze cim dele tim lepe...jde ale o to ze clovek nemuze jen tak hyrit s casem, protoze uz i tak nevim kam driv skocit...). Nechc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: stř kvě 05, 2010 8:00 am 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

Danniah píše:Dobrý večer, měla bych prosbu. Bylo by možné mi poradit, jaká nejvhodnější strava by byla pro mého téměř ročního kojence? Sama vaše stránky sleduji a snažím se jíst co nejzdravěji a také je mi o dost lépe. Popíši, jak stravuji malého.Ráno se snažím připravovat čerstvé ovoce - rozmělněné ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: úte kvě 04, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

tejo píše:děkuji za rady, dnes jsem nasadila česnek do salátu. není to problém, mám ho ráda. vlhká rýma již ustoupila, ale zdá se mi že ji tlačí zatuhnutá vzadu v nose (šudlá si ho, tře o mne atd.). kašel pouze v noci, ustupuje, vysušuje se. podívala jsem se do vlákna o kvasinkách - jestli dobře chá ...

Napsal: úte kvě 04, 2010 8:36 pm 

Host píše:Jardo, co nejčastěji způsobuje onu nežádoucí mazlavost stolice? Přemnožení nějakých breberek? V naprosté většině případů kvasinky, ale jinak to může mít i dost jiných důvodů, od patogenních bakterií, až po parazity ve střevě, dále pak slabá játra a slinivka, dokonce i nedostatek kyseliny c ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Pálení jazyka a rtů

Předmět příspěvku: Pálení jazyka a rtů
Napsal: úte kvě 04, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 111834

Dášena píše:Vážený pane Zajíčku, prosím o radu a pomoc. Již 2 roky mě pálí až do bolesti rty a jazyk.Prodělala jsem vyšetření na alergie potravinové (62 základních potravin),alergie na pyly, na stomatologické materiály,viry,bakterie,kvasinky, celkové imunulogické vyšetřeníl, byly mě měřeny proudy v ...

Napsal: úte kvě 04, 2010 8:06 pm 

muflon píše:Zdravim, mam dotaz ohledne zakladnich doporuceni ohledne prevence vycerpanosti pri studiu pri zamestnani,dlouhodoby stres a dusevni i fyzicke vypeti(skola trva 6let...). Stridave beru mms2 a mms1(v pauzach kdy neberu vit.C),Korejsky zensen,Jiaogulan(thajsky petilisty zensen),CoQ, 6g vitC ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte kvě 04, 2010 7:47 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Hahana píše:Dobrý den, předem Vám děkuji za rychlou odpověď. Co se týče mého vyprazdňování, tak jsem s tím měla vždycky problém. Časté zácpy, které trvají i několik dní a střídají se s průjmy. Od chvíle, kdy používám mladý ječmen a chlorellu se vyprazdňuji celkem pravidelně, skoro každý den. Stolice ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: úte kvě 04, 2010 7:21 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Beladona píše:Mně na padání vlasů pomohl methionin. Ale nevím, nakolik je tento syntetický preparát další zátěží pro tělo. Zátěž to nepředstavuje, je to pouze jakýsi startér tvorby bílkovin a je docela hojně zastoupen v některých potravinách. Dobrým zdrojem jsou například obilniny, ořechy, semena, v ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: úte kvě 04, 2010 7:07 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

Sarka píše:V mrkvi není vitamín A, ale provitamín betakaroten a toho se předávkovat "nedá", nebo ne tak snadno... To já dobře vím a také to tam píšu „Jinak to, přepočteno na vitamín A“, čili je jasné, že jsem přepočítával přijatý betakarotén na ekvivalent vitamínu A.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte kvě 04, 2010 7:01 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

alanpro píše:Dobrý den. Před rokem jsem byl na koloskopii tlustého střeva. Vypráznění, očistu jsem prováděl pomocí přípravku FORTRANS, celkem úspěšně, bez následků. Je možné takovouto očistu tlustého střeva použít jako náhradu za použití solného roztoku? A jako dostatečnou očistu tlustého střeva? Do ...
Stránka 1795 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1792, 1793, 1794, 1795, 1796, 1797, 1798 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem