Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1796 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1793, 1794, 1795, 1796, 1797, 1798, 1799 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: úte kvě 04, 2010 6:46 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

jarda02 píše:Uznávám, že velká spousta lidí (i já se k nim dříve řadil) si doma na běžné bázi připravuje (a teď bych použil Vaše slova) jakýsi "škodlivý výluh" v domnění, že se jedná o kvalitní nápoj, avšak ve skutečnosti se v podstatě jedná o nedobře připravenou a nekvalitní, mnohdy i přestárlou a ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: úte kvě 04, 2010 2:29 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Uznávám, že velká spousta lidí (i já se k nim dříve řadil) si doma na běžné bázi připravuje (a teď bych použil Vaše slova) jakýsi "škodlivý výluh" v domnění, že se jedná o kvalitní nápoj, avšak ve skutečnosti se v podstatě jedná o nedobře připravenou a nekvalitní, mnohdy i přestárlou a zcela zvětral ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte kvě 04, 2010 9:04 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

Petr. píše:Vážený pane Jardo, jmenuji se Petr, 45 let, 186 cm, 73kg (dříve 80 kg). Přesně před rokem mě začalo bolet na levé straně boku, asi 10 cm pod pupíkem a u pánevní kosti. Jelikož jsem pravidelně sportoval, přisuzoval jsem bolestivé místo jako důsledek přetížení – namožení, natáhlý sval (což ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte kvě 04, 2010 8:37 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Inka píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda na výrobu domácího kefíru lze využít místo kozího mléka nepasterizované ovčí mléko? Má ovčí mléko stejné kvality a účinky nebo je lepší se ho vyvarovat? Děkuji moc. I Kozí mléko je nejlepší, ale ovčí také není problém, já s ním zkušenosti nemám, ale pok ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte kvě 04, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

lev píše:Chtěla bych se zeptat, jak správně skladovat tibetskou houbu, kterou mám navíc. Nechci z ní ted nějakou dobu dělat kefír, ale chci si ji ponechat. Nevím ale, jak, jakou dobu a při jaké teplotě ji skladovat, aby se nezkazila a uchovala si své léčivé účinky? Ještě jedna otázka. Nedávno jsem z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: úte kvě 04, 2010 8:10 am 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lev píše:Chtěla bych se zeptat vás, kdo objednáváte lněný olej u společnosti Agro-el jestli olej ihned po dodání ochutnáváte a pokud ano, jakou má chut? Olej, který mi včera přišel je takový nahořklý a já nevím jestli je to správně. Volala jsem majiteli společnosti a ten vlastně taky přesně neví, ja ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: úte kvě 04, 2010 7:58 am 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Takže tomu mám rozumět tak, že pokud v tom mléce je cokoliv špatného, tak ta tibetská houba to dokáže zničit a tudíž ten kefír, co piju nemůže mít žádné škodlivé účinky na organismus? No zcela přesně to není, zničí to kvasinky, plísně, bakterie a viry, ale třeba rtuť a jiné reziduální látky ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte kvě 04, 2010 7:54 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Stolici spláchnu bez problémů, nelepí. Takže, co nejdřív se dám do těch jater. Vermox pravděpodobně dostanu jen na lékařský předpis - předpokládám, že? Je možné zaslat ještě hořčík a epsomskou sůl? v žádné lékárně jsem to nesehnala a už jsem dost na dně. Děkuji a zdravím Ano na ten ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte kvě 04, 2010 7:50 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Marcel píše:P. Zajíček, Som na upravenej strave od septembra minulého roku. Postupne vylučujem, čo považujem za nie dobré aj na základe Vašej stránky za čo vďaka. Zbavil som sa pravidelných migrén. V súčasnosti z očistných kúr pijem každé ráno svoju moč, robím výplach néti a mám za sebou 2 Šánky. Mô ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: pon kvě 03, 2010 9:17 pm 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

tejo píše:dobrý den, mám 18ti měsíční dcerku, která je stále z asi 70% kojená. již třetí týden bojujeme s "nachlazením". začalo to rýmou, po asi týdnu začala pokašlávat, pochrchlávat a to trvá dosud. před pár dny jsem nasadila dcerce "dietu" - pije čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávu, jí pouze ovo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pon kvě 03, 2010 9:00 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Hahana píše:Dobrý den, už od dvou měsíců po narození mám atopický ekzém v poměrně rozsáhlém stavu. Bohužel jsem používala 25 let kortikosteroidní mastičky s antihistaminiky, což nemoc pouze potlačovalo a vytvořila se mi jistá závislost na lécích ve stylu začarovaného kruhu: když se hormonama nenamaž ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Spontání stolice je ráno a je taková měkká a do žluta. Játra jsem nečistila ještě vůbec. Preventivně zlikvidovat parazity - vůbec nevím, jak na to. Děkuji Ještě doplňte zda lepí, nebo se spláchne bez problémů. Ty játra bych viděl velice rozumné začít gruntovat co nejdříve a to do t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:37 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Díky za odpověď. S tím stresem jsem to vypozorovala a snažím se žít hodně poklidně. Ještě jsem zapomněla dodat, že mám především velmi vysoké hodnoty protilátek TPO. Lze nějak uklidnit činnost imunitního systému? To je otázka na co reaguje a mohou to být jak potraviny, tak překyselení, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:31 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

MICHALA píše:Díky, vyzkouším. Kolik dní po sobě bych to měla optimálně dělat ? Michala Prubněte týden a uvidíte, ono se to blbě odhaduje, každý jsme holt jiný.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

zuzis píše:Ten test znám. Opět mi spadla slina celá půlka až ke dnu. Ani jsem nemusela čekat 30 minut. Ale flíčky ani zakalená není. Játra jsem dělala před střevama. Dva a půl měsíce celkem 6x. Už pak nic nevypadlo. A taky to se mnou nic neudělalo. Asi jsem nějaký divný případ, že na mne nic nefungu ...
Stránka 1796 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1793, 1794, 1795, 1796, 1797, 1798, 1799 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem