Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 1:19 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1797 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1794, 1795, 1796, 1797, 1798, 1799, 1800 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:18 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sikora píše:Rád bych věděl jestli po vypití hořčíku ráno můžu hned pít třeba vodu nebo lisovanou šťávu!Ptám se z toho důvodu jestli to nevyplavuje. Anebo je třeba vždydodržet nějaký odstup.díky Určitě je vhodnější krátký odstup, cca 15 minut, ale v zásadě to nevadí, protože v přírodě je všechno také ...

Napsal: pon kvě 03, 2010 8:16 pm 

Lukáš píše:Jaký smysl má udržovat příjem těsně pod hranici předávkování u vitamínu který se nedá předávkovat? Znamená dostavení průjmu překročení dávky kterou tělo potřebuje, nebo až přetížení mechanismu, kterým se tělo nadbytečného množství vitamínu přirozeně zbavuje? U hořčíku se dostanu k průjmu, ...

Napsal: pon kvě 03, 2010 7:23 pm 

mohy píše:Teda dobre, že som sa opýtal, ďakujem za radu. Keď štavím, tak to samozrejme dávam do štavy, ale napriklád ráno štaviť nemôžem, pobudil by som celú rodinu a v práci tiež nie. Tak to aspoň rozmiešam do pohára s vodou a kopnem do seba. Premýšlam, že by možno nebolo na škodu PRED a PO vypití, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: pon kvě 03, 2010 6:05 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

Naďulka píše:Dobrý den, navážu na můj včerejší příspěvek, pouze v lepší sekci fóra. Předem se omlouvám za délku příspěvku. Jak jsem psala včera, po 4 hodinách čtení článků na Vašem webu jsem šla v 7 dokoupit suroviny, které mi v jídelníčku ve srovnáním s tím Vaším chyběly a jistě chyběly i mému tělu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:54 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

zuzis píše:Zdraví člověk podle mně je ten, že ho nic nebolí a prostě se cítí dobře. Což se u mne říct nedá. A když se podívám na své výsledky testů .... Tak je možné, že už to nejsou kvasinky, co mne trápí. Třeba nikdy jsem neměla ženské problémy ani bilý jazyk, jak to bývá. Tak mne jde jen o to, ab ...

Napsal: pon kvě 03, 2010 8:42 am 

mohy píše:Kúpil som v DMke čistý práškový vitamín C, 100g za 2€. Všimol som si, že to celkom výrazne zhadzuje pH. Dala by sa do pohára s vitamínom C pridať sóda bikarbóna, aby to nebolo také kyslé?. Pýtam sa či to nejako nezreaguje spolu, lebo čo som to skúšal na malom množstve, tak to začalo šumieť ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon kvě 03, 2010 8:19 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Petra píše:Houbička se mi začala množit. Ta původní se hodně zvětšila. Chci se zeptat. Dá se používat ta stará - nevím, do jakých rozměrů může vyrůst, nebo se postupně vyměňuje za nové? Ještě mám jeden postřeh, zatím se mi moc nedaří udělat kefír z nepasterizovaného kozího mléka tak jako z kravského ...

Napsal: pon kvě 03, 2010 7:54 am 

Jaroslavx píše:Ačkoliv v podstatě neustále daruji chrchlíky kamarádům a dalším zájemcům, zatím mi jich pořád dost zbývá a dle Vaší předchozí odpovědi zjevně používám více kefírových zrn než je třeba (tak 3-4 polévkové lžíce na půl litru). Je v tom nějaký problém? Výsledný kefír bývá velmi hutný ... ...

Napsal: ned kvě 02, 2010 10:37 pm 

Sikora píše:Chtěl by se zeptat zde zkušených!Pořídil jsem si před týdnem houbu tibetskou na kefír a chtěl bych ho vyrábět 2 l. Jetli obsah té houby stačí a jestli za 24 hodin budu mít hotový kefír?? To záleží na množství houby a daných teplotních podmínkách, na 0,5 litru stačí jedna plná polévková l ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned kvě 02, 2010 10:34 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Samozrejme, tu kasu si chcem urobit, len zatial sa mi nepodarilo zohnat olej. Skoda, ze ked som bol v Agro-el, nepriobjednal som si ho. To ani netuším, že ho dělají, možná se pletete, protože oni normálně dělají bodlákový olej, ale to je jiný druh bodláku, tak si to překontrolujte.

Napsal: ned kvě 02, 2010 10:30 pm 

zuzis píše:Děkuji za odpověď. Ale nepotěšil jste mne. Hodně brzké vstávání kvůli ranním klystýrům jsem se už chtěla zbavit. Takže bych měla pokračovat v nich? I s MMS a urinou? Já měla dojem, že jste někde psal, že 14 stačí aplikovat klystýry a šanka už očistu dokonale udělá. Jestli mám kvasinku roz ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: ned kvě 02, 2010 10:16 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý den, jsem tu zase s dotazem. Vločky Nori zabraly na štítnou žlázu a užívám denně půl lžičky. Stále pokračuji v klystýrech MMS, nadýmání skončilo. Ale stav hlavy a páteře se stále nelepší. Už jsem z toho úplně zničená. Tři dny je velmi dobře a potom to znovu začne.Začíná to do ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: ned kvě 02, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Mat píše:V tom prípade to bolo zrejme stresom. Alebo je možné, že v mojom veku(22) je možné ,že mám už jej nedostatok? Inak podanie intravenóznou formou sa v našich zaostalých podmienkach nerobí, ste písali. Tak ma napadlo či by sa to nedalo obíst jednoducho tak, že by som si to zaplatil(v prípade p ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: ned kvě 02, 2010 9:25 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

MICHALA píše:Dobrý den, napadlo mě, zda bych urinu, kterou používám večer na pokožku obličeje, mohla vylepšit smícháním se škrobem ( když strouhám brambory, mám vždy velmi jemné ruce, a škrob je snad zásaditý ?). Moje večerní moč většinou již tak optimálně zásaditá není a ikdyž mi, myslím, velmi pro ...

Napsal: ned kvě 02, 2010 9:16 pm 

zuzis píše:16 dní za sebou každé ráno klystýr s urinou a aktivovaným MMS. Dostala jsem se až ke 14 kapkám na 1,5 l uriny. Od desátého dne už probíhalo vše bez problémů, předtím občas nějaký ten hlen a problémy s vyprazdnováním při klystýru. Po celou dobu protikandidová dieta dle zdravého jídelníčku, ...
Stránka 1797 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1794, 1795, 1796, 1797, 1798, 1799, 1800 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem