Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1798 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1795, 1796, 1797, 1798, 1799, 1800, 1801 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned kvě 02, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Naďulka píše:Dobrý den. Přiznám se, že jsem dnes narazila na Vaši stránku náhodou a byla jsem příjemně překvepana. O stravu, její složení a hlavně její účinky na organismus se zajímám už delší dobu, ale teprve dnes jsem našla stránky-Vaše stránky-kde jsou všechny informace pohromadě a přehledné. Na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned kvě 02, 2010 8:50 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:Ptal jsem se , protože v knize od H. Diamond - Fit pro život znamená zdravý/á a štíhlý/á píše autor ... po jídle je třeba čekat 3 hodiny a to ten denní jídelníček se tak natáhne , že poslední čaj bych pil až po desáté večer . Některé rady z této knihy jsou opravdu neaplikovatelné do normáln ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned kvě 02, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

teto píše:Nevadí pokud bych do kefíru rozmixoval trochu ovoce, třeba jahod nebo malin, nevadí třeba ten cukr v ovoci nebo tak něco? A nevadí, že nože mixéru jsou kovové (nerez), když ta houba nemá přijít do styku s kovem... Nevadí ani jedno, to ovoce je naopak velice vhodné a co se týká kovu, tak to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned kvě 02, 2010 9:04 am 

MICHALA píše:Tak jsem to také asi měsíc dělala a nebyl tam žádný sliz. Nyní je v hotovém kefíru část tekutiny a část hustá, při přendavání houbiček zpět do nového mléka se to přímo táhne a po nalití mléka na houbičky vzniknou trochu bubliny, navíc má kefír opravdu jinou chuť, takový když jsem ho dos ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob kvě 01, 2010 10:53 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Mat píše:No to snad ne?! Bolo mi z toho proste zle, pálila ma záha prišla únava, tak som predpokladal, že to je kyslelinotvorné, naviac je to extrémne sladké, na moj vkus. Teda to som prekvapený. Ďakujem Je to výborný zdroj draslíku a to je vždy zásadotvorné. Pálení žáhy není z přebytku žaludečních ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 01, 2010 10:46 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Tak to som rád. Ja proste to varené nemusím, nech objem varenj stravy tvorí kludne 0%. Nejak mi to nesedí, síce tie orechy a ovocie zrejme zatial nezvláda sliznica a pečen,ale verím že sa to časom upraví. Inak pred konzumáciou ovocia pijem MMS(voda), a aj počas dna tak verím, že sa to optim ...

Napsal: sob kvě 01, 2010 10:41 pm 

MICHALA píše:Začala jsem přidávat do patlaniny odtučněný kakaový prášek z nepražených kakaových bobů a vršek zdobím náčenými mandlemi. Nyní ji rádi konzumují i manžel a syn, kterému dříve vadila chuť lněn. oleje. Někdy přidám nakrájený banán a opravdu vydatná snídaně zasytí na celé dopoledne. Myslím ...

Napsal: sob kvě 01, 2010 10:29 pm 

sad píše:Děkuji , vyzkouším . Za jak dlouho po jídle SP + zelenina je vhodné pit šťávu či čaj / nebo čaj je vhodné pít před SP / a následně opět SP + zelenina a jaké množství zeleniny je vhodné / nebo zde platí neomezeně / ? Pití jiné tekutiny, než čerstvé šťávy, vždy 30 minut před i po jídle. U té ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: sob kvě 01, 2010 10:26 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

sad píše:Pane Jardo , jaké je podle Vás vhodné a zdravé teplé jídlo / nemusí se vařit , ale aby bylo teplé pro zahřátí žaludku / ? Tak samozřejmě taková jídla jsou, ale teplá jídla se jíst určitě nemusí, to je nesmysl. Zahřívání žaludku velice vadí a je to naprostá blbost, která akorát ničí žaludečn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: sob kvě 01, 2010 10:19 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Myslite, ze je vhodne rannu davku semienok ostrepestreca prihodit do Angela, napriklad do mrkvovo-cviklovej stavy? Uvolni sa dostatok ucinnych latok? Rano totiz casto nemam cas mysliet 20 minut pred tym na tie semienka, odstavim si, a rychlo idem do roboty, tak ma napadlo, ze rannu davku s ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 01, 2010 10:09 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:No to aj spravím. Zvláštne je, že som mal pocit, že to MMS nefunguje, pretože som čakal, že ma napr. bude prehánat a nič sa počas tých MMs klystýrov nedialo, nič neobvyklé v porovnaní so samotnou urinou. Tak zrejeme zafungovalo a chvalabohu bez bolesti. Už prakticky nejem nič vareného a tie ...

Napsal: sob kvě 01, 2010 9:59 pm 

Mat píše:Tak kyselinotvorné sú to je bez debaty, no podla mna hrozienka sú omnoho viac, teda aspon podal mojich pocitov. Doteraz som bol bez nich tak mi to zase taký problém robit nebude. Ďakujem Tak vidíte a to jste vedle, hrozinky jsou celkem slušně zásadotvorné a ani podle chuti, ani podle pocitů ...

Napsal: sob kvě 01, 2010 8:20 am 

lev píše:Díky za výklad, ale u mě je urea nižší, ne vyšší. Krevní testy mi dělali v souvislosti s kamínkem, který se zobrazil na sonu a ted mě čeká vyšetření na ultrazvuku s kontrastem, aby se vědělo o jaký druh kamene se jedná. Ukazovala by nižší urea spíše na urátový kámen? Upřímně řečeno se modlí ...

Napsal: sob kvě 01, 2010 8:16 am 

Mat píše:Je možné urobit brusnicový džús tak, že miesto vody použijem jablčnú štavu? Tie brusnice čo kupujem ja sú sladené iba prírodnou jablčnou štavou. Tak ma napadlo ,či je to možné. Je možné ich aj okremvýroby džúsu aj pravidelne konzumovat? Zachutili mi totiž. Ďakujem Nemělo by to nijak vadit, ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: sob kvě 01, 2010 8:11 am 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

MICHALA píše:Vycházela jsem ze situace, že kdysi ženy také vlivem častých těhotenství a dlouhodobého kojení menstrulovaly výrazně méně. Já osobně jsem vlivem dvou dětí a kojení vždy zhruba tři roky bez menstruace. A tak mi to určila příroda. Ikdyž, to, co píšete určitě je logické a já zřejmě s antik ...
Stránka 1798 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1795, 1796, 1797, 1798, 1799, 1800, 1801 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem