Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1799 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1796, 1797, 1798, 1799, 1800, 1801, 1802 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: sob kvě 01, 2010 7:54 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Jindra píše:Zajímavé, jak se v souvislosti s vítaným šířením mléčných automatů začínají čím dál častěji objevovat informace, jak je syrové mléko "škodlivé"... nedivím se, že šíření těchto zpráv financuje například společnost Tetrapak, která má zájem jedině na prodeji pasterovaného homogenizovaného s ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 01, 2010 7:37 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Včera som trochu hrešil s jáhlami, orechmi, večer kyslá kapusta, šalát.cesnak,korenie. A dnes ráno stolica farby bielej kávy,skoro až úplne biela, hnusná lepkavá, lepilo to aj misu. Proste hnus. Ked som si pri čistení análu pozrel WC papier tak tam bol taký velký lepkavý kus niečoho, vyzera ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Prasknuti cevky v oku

Předmět příspěvku: Prasknuti cevky v oku
Napsal: pát dub 30, 2010 9:46 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 10230

dgm píše:Dobry den, kamaradka ma tento problem, cituji: Jsem úplně v pr..., praskla mi cévka v oku, zřejmě při zvedíní elišky (mám kvůli své chabé sítnici zakázané Undecided- což vím už dávno, ale naprosto jsem nerespektovala), mám výron krve do sítnice, pokud se nevstřebá do 14 dnů, musím na operac ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát dub 30, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

jarda02 píše:Dobrý den! Dovolte mi, abych se zde ve zkratce vyjádřil k Vašemu článku na tomto serveru o hydrataci organizmu, článek 5. - "čaje a maceráty". Mám obavu, že tento článek je velmi zavádějící, když se snaží jednotvárně tvrdit, že pití čaje je "velice neprospěšné", v pozdějších diskuzích t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: pát dub 30, 2010 8:56 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

MICHALA píše:Děkuji za odpověď, manžel má problémy s úbytkem vlasů již zhruba od 20 let. Nevím, jak poznat, zda to může být nedostatkem minerálů, žádné jiné problémy, kromě nyní nadváhy, nemá. Může se to poznat i podle sexuálního apetitu ? Toho má manžel opravdu dost. Tak bych to tipla na ten estrog ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát dub 30, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sybilla píše:Ja by som k tejto vašej debate ešte chcela vedieť, akým spôsobom sa dá zreparovať to narušené vstrebávanie. Postačí vygruntovať črevá, alebo to chce ešte niečo navyše? Střeva mají většinou funkci narušenou díky parazitům a nebo nedostatku nějakých látek. Vygruntovat střeva od parazitů j ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: pát dub 30, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Dobrý den! Dovolte mi, abych se zde ve zkratce vyjádřil k Vašemu článku na tomto serveru o hydrataci organizmu, článek 5. - "čaje a maceráty". Mám obavu, že tento článek je velmi zavádějící, když se snaží jednotvárně tvrdit, že pití čaje je "velice neprospěšné", v pozdějších diskuzích toto přirovnáv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát dub 30, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:Děkuji a radši nebudu kombinovat . Pane Jardo , chci se ještě zeptat , mám kručení v oblasti břicha / žaludek , střevo / a to docela slyšitelné . Jakmile něco vypiji nebo sním , je to cca do minuty slyšet a doprovází to slabší tlak v oblasti zad a občasné prdíky / brzy ráno - 0,5 l urina + ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát dub 30, 2010 7:55 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , top den je 12.5. , když bych očistu udělal o den později , bude to mít stejný účinek , nebo je možné si udělat šťávu předem / , ale už nebudou čerstvé / ? Oboje je možné a ten rozdíl zase nebude tak veliký, ale ten ideální termín je vždy nejlepší.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: pát dub 30, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

zuzis píše:Máte pravdu, také jsem nic o nadledvinkách nenašla, doporučil mi to léčitel, ale nikde jsem to nenašla. Tak se omlouvám. Ale aspoň jsem chtěla upozornit na břízu, že ted je to správné období na její účinky. Tak když už jste to nakousla, tak to alespoň co nejpřesněji popište, ať to případn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: pát dub 30, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

MICHALA píše:Dobrý den, mou urinu užívá manžel. Mě by zajímalo, zda má na ženskou urinu, co se týče hormonů, vliv těhotenství, kojení nebo antikoncepce a zhruba do jakého věku ženy lze její urinu považovat pro muže za přínosnou ( píšete moč mladé ženy) a také jestli bude mít nějaký vliv na množství ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pát dub 30, 2010 5:38 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

lev píše:Dobrý den. Dělali mi vyšetření krve na ureu, ktreatinin a kys. močovu. Kyselina močová a kreatinin jsou v normě, ale mám prý nižší ureu. Můžete mi nějak přeložit, co to vlastně znamená? Močovina (urea) a kreatinin ukazují spotřebu a výstup, na rozdíl od bílkoviny a albuminu ale každý trochu ...

Napsal: pát dub 30, 2010 9:52 am 

lev píše:Je možné nějak zjistit jestli mám skutečně problém se vstřebáváním hořčíku? Pokud bych ho měla, dá se to nějak upravit? Z čeho tyto problémy se vstřebáváním hořčíku přes střeva vznikají? Ano, stačí jeho vyšetření z krve a pokud ho máte nedostatek a současně vám i malá dávka vyvolá průjem, t ...

Napsal: čtv dub 29, 2010 8:51 pm 

lev píše:Tak ted tomu nějak nerozumím. Myslela jsem, že ve chvíli, kdy se dostaví průjem, znamená to, že jsem se předávkovala a tudíž mám dávku snížit.. Taky jste říkal, že hořčík se pije nalačno a ted píšete, že ho můžu celý den. Měla jsem delší dobu průjem, tak jsem vysadila jak hořčík, tak ovocné ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: čtv dub 29, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Díky za odpověď. Mám spíš sníženou funkci, ale hlavně mi to pořád lítá. Pár dní jsem bez energii, pak to překonám a jdu nahoru. Uvažuju správně, že nejdřív bych měla udělat pořádnou očistu střev a jater a teprve pak se pustit do těch parazitů? Má ten syntetický hormon výrazné vedlejší ...
Stránka 1799 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1796, 1797, 1798, 1799, 1800, 1801, 1802 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem