Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 12:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1800 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1797, 1798, 1799, 1800, 1801, 1802, 1803 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Snížení překyselení organismu

Předmět příspěvku: Snížení překyselení organismu
Napsal: čtv dub 29, 2010 8:21 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49532

soleilka píše:Dobrý den, chci se zeptat, jestli lze k snížení kyselosti organismu brát jedlou sodu. Četla jsem doporučení, že je vhodné si rozpustit čajovou lžičku jedlé sody v teplé vodě 2-3x denně (případně jako pomocník při přicházející migréně). Děkuji za odpověď. S. To je dotaz jako když máte d ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv dub 29, 2010 8:15 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:To pH jsem řekl blbě, na tom lakmusu je to takové nejasné, a navíc se mi plete ta stupnice (mám ji v palici naopak) - zkrátka je to spíš 7-8. Ostropestřec jím denně v ověřených formách - tedy OO-KH dědka kořenáře střídám se sillymarin forte a jaterním jančovým čajem. Myslíte mletou sladko ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista nadledvinek

Předmět příspěvku: Očista nadledvinek
Napsal: čtv dub 29, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 411
Zobrazení: 765382

zuzis píše:Bříza je posvátným a léčivým stromem už od nepaměti. Jestliže máte problémy s klouby, trpíte kožními nemocemi a vaše ledviny nejsou v nejlepší kondici, právě ona by se mohla stát jedním z vašich nejlepších přátel.. Břízu snad ani není možné zaměnit s jiným stromem, její bílá kůra a elegan ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 29, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Mám po 4 očistě . Vyšlo ze mne už docela málo drobných kamínků / největší cca 3-4 mm , ale těch bylo pouze pár / , ale zejména tzv. smetí . Pane Jardo , myslíte , že už to bude mít sestupnou tendenci nebo byste to připsal k aplikaci dávek Mg a Chanca Piedra ? Tak do páté kůry se vyloučený o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Noni

Předmět příspěvku: Noni
Napsal: čtv dub 29, 2010 7:42 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 11454

Beladona píše:Máte někdo zkušenosti se šťávou noni? Prý by měla mít schopnost harmonizovat jednotlivé systémy organizmu. Ale nevím, jestli to není jen reklama výrobců. Noni je sice velice dobrý produkt přírody, ale za ty peníze se opravdu nic zázračného nekoná a já bych to tak viděl na noni formou č ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv dub 29, 2010 7:35 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

sad píše:Lze jíst k SP červené fazole ? Asi ano, to jsem nikdy nezkoušel, ale naprosto ideální to patrně nebude, je to velice koncentrovaný zdroj bílkovin a nemusí se to zrovna snadno trávit.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv dub 29, 2010 7:31 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Večer beru půl kávové lžičky hořčíku. Ráno je defekace normální, jak ji popisujete. Potom (ráno) si vezmu opět půl lžičky hořčíku a to už mám průjem. Ten je asi způsobený hořčíkem. Stačí mi tedy půl kávové lžičky denně? Berte co nejvíc snesete, to je jediný spolehlivý postup a vhodné je to ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv dub 29, 2010 8:03 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Xion píše:Jarda, tak teraz ste ma dokonale poplietli, kedy tu kasu vlastne uzivat. Zmenili ste odvtedy nazor pre nejaky novo nadobudnuty poznatok? Tak mým cílem určitě není ani nikoho poplést a ani jsem zase tak moc nezměnil názor, čili dále trvám na tom užívání před jídlem. Nicméně jsem vysledoval, ...

Napsal: čtv dub 29, 2010 6:44 am 

Salix píše:Kefír piju z tibetské houby každý večer půl litru, ořechů sním asi 100g denně, pH moči (jen podle lakmusu) mezi 6 a 7. Když si lehnu, jsem v teple a nedělám nic, za chvíli se energie trochu vrátí, ale nestačí ani na nějaké větší chození Jo, a na zítra už mám namočené fazole To pH se musí ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Infarkt, deprese, vysoký tlak, artróza v 55 letech

Napsal: čtv dub 29, 2010 6:38 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 24573

tejo píše:tak dnes jsme zakoupili lakmusové papírky. mamka si změřila pH moči. bylo to kolem 16 hod. po procházce, melounu, půlhodinkovém spánku měla hodnotu pH 8. byla jsem překvapená, čekala jsem nižší hodnotu. Mamka již asi rok hodně omezuje jídlo ve smyslu, že jí vážně málo (narozdíl od dřívější ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: stř dub 28, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Marcela píše:Dobrý den Jardo, mohl by jste mi prosím vás poradit? jedná se o muže 40 let, je po operaci menisku, bolesti kolene se vracely a po další operaci bylo zjištěno, že v jednom místě je nedostatečná vrstva chrupavky. Čím je možno podpořit růst chrupavky. Děkuji a přeji pěkný den. Toto není o ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zlomenina

Předmět příspěvku: Zlomenina
Napsal: stř dub 28, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 50598

PavelZ píše:dcera si zlomila prst a II. nártovou kost. Jardo můžete v krátkosti doporučit stravu pro rychlé hojení a hlavně kolik lněného oleje a patlaniny denně, jako proti trombozovou prevenci. Díky pavel Ve větším množství bych dodal enzymy, například šťávu z ananasu a papáye a tato plodiny poměr ...

Napsal: stř dub 28, 2010 9:02 pm 

Salix píše:Tak nevím, buď jsem to přehnal, nebo dělám něco blbě, nebo to má takhle probíhat. Jsem v podstatě na energetickém minimu. Shodil jsem za těch devět dnů 8 kilo (což je sice fajn, ale takhle rychle by to asi jít nemělo). Mám stavy totální únavy, až kolapsu (no to zas asi ne, to mě jen straš ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 28, 2010 8:54 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Sybilla píše:Tak potom mám, na počudovanie po dvoch rokoch zdravej stravy v neporiadku pečeň. Pred dvomi týždňami som bola v súkromnej ambulancii prevencie a regenerácie, kde majú aj Skenar. Kvôli tomu Skenaru som tam vlastne šla. Nič som nemusela hovoriť, lekárka či vlastne ten Skenar, trafila pres ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř dub 28, 2010 8:14 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Dobrý den. Poslední dobou mám takový tupý pocit na levé polovině obličeje. Je to jako by mi tuhla tvář, ale normálně s ní můžu hýbat. Myslíte, že by to mohlo být způsobeno nedostatkem nějakého vitaminu nebo minerálu? Měla jsem totiž ted pár týdnů průjem. Pokud ano, jak mám deficit rychle do ...
Stránka 1800 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1797, 1798, 1799, 1800, 1801, 1802, 1803 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem