Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:44 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1801 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1798, 1799, 1800, 1801, 1802, 1803, 1804 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: stř dub 28, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Díky za odpověd. Jak ale poznám, že moje imunita je v pořádku? Pomocí hodnot pH? Jestliže jednou denně vystoupá moje pH na hodnotu 7 pak je moje imunita v pořádku a to i v případě, že si na tuto hodnotu pomůžu okurkovou štávou nebo jedlou soudou? Tak podle pH imunita rozhodně jednoznačně od ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř dub 28, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Beladona píše:V obchodě mají len zlatý a len hnědý. Můžete mi prosím říct, jestli je v tom nějaký rozdíl? Hlavní rozdíl je cenový, jinak je to celkem jedno a já doporučuji používat ten hnědý, který je zároveň levnější.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: stř dub 28, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

Beladona píše:Začínám s klíčením a někde jsem se dočetla, že je nutné proplachovat klíčky převařenou vodou. Vy nic takového nepíšete. Co si o tom myslíte? Já to nedělám a je to podle mého názoru zbytečné.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř dub 28, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

sad píše:Ohledně enormního výskytu klíšťat je nebezpečné pít jakékoliv čerstvé mléko , které se nepřevaří / t.j. i kozí / - Zprávy TV NOVA 27.4. ... pane Jardo jak to vidíte vy ? Není to zase skrytá reklama na mléčný průmysl ? Já se osobně domnívám, že zde riziko hrozí pouze v případě konzumace čers ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: stř dub 28, 2010 4:27 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Marco píše:Souhlasím, že je to jistější a nemá cenu to riskovat. Na druhou stranu semena určená k setí by měla mít vyšší klíčivost, než semena ke spotřebě. Měla by být "více živá" (vyšší klíčivost). Ale to není reálný argument pro konzumaci. Ohledně názoru, že ošetřeni KS je drahé budu oponovat. Pok ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 28, 2010 4:21 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Sybilla píše:"...to ovlivní i horší stav jater... " Ako to ovplyvní stav pečene? Tým, sa pečeň zhorší? Alebo horšiu pečeň to ovplyvní k lepšiemu? Akosi z toho spojenia slov sa neviem celkom iste, ktorá možnosť je myslená, chem si to lel overiť.. Hovoríme v prvej vete o veľkých dávkach mrkvy. Myšleno ...

Napsal: stř dub 28, 2010 2:52 pm 

Marco píše:Není možné asi říci generelně, že vše pro setí je ošetřeno a tudíž není vhodné ke konzumaci. Ošetření semen je drahé. Vždy je to asi případ od případu. Věřím, že moje vojtěška takto ošetřena nebyla, ale raději se na to půjdu zeptat... U většiny semen co jsem koupil a byly ošetřeny, byla p ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: stř dub 28, 2010 2:47 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Dobrý den, mám autoimunitní zánět štítné žlázy, pravděpodobně z vyčerpání a stresu v těžkém životním období. Zatím se připravuju na radikální změnu jídelníčku. Beru euthyrox, ale i přesto jsem často unavená. Pomáhá mi akorát pohyb, hlavně běhání. Ale dělám správně, když jdu proti svému ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Masáže

Předmět příspěvku: Masáže
Napsal: stř dub 28, 2010 1:28 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 20211

Dave píše:Podle Ing. Janči je" Masážní bedna ideální prostředek pro staré, pohybově omezené a slabší nemocné. Tato jednoduchá pomůcka je na obr. 10. Používá se tedy buď dřevěná bedna podle obrázku, nebo i jiná podobná nádoba (smaltovaná). Nasype se do ní do výše cca 15 cm vybraný štěrk, tj. kulaté n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: stř dub 28, 2010 9:13 am 

Xion píše:Encefalitida je virove ochorenie, pokial viem... akym sposobom by mohli kefirky nicit virusy? To mi nejak nesedi. Je známé že kefírky se v trávicím traktu dokážou vypořádat s různými nežádoucími přemnoženými kvasinkami, bakteriemi a viry a také výrazně stimulují imunitní systém. Nevidím pr ...

Napsal: stř dub 28, 2010 9:08 am 

Marco píše:Určitě normálně vyroste vojtěška Myslím, že na setí může být "semeno určené na naklíčovanie" relativně drahé. Včera jsem v prodejně semen koupil 1/4 kg za 50,- Kč. Naopak se nedoporučuje "semena pro setí" používat k přímé spotřebě, protože mohou být ošetřena proti chorobám. Semena určená ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř dub 28, 2010 8:54 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Čo signalizuje žltá farba pokožky(tvár,podpažie,krk)? Stane sa mi to vždy po mrkve. Ked ju pijem tak chytím oranžovú farbu, no ked to vpracháva ide to do úplne žltej a vyzerá to hrozne, navyše je to nervovnomerné a ludia sa ma pýtajú či nemám žltačku alebo čo. To, že mrkva farbí do oranžova ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Infarkt, deprese, vysoký tlak, artróza v 55 letech

Napsal: stř dub 28, 2010 8:47 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 24573

tejo píše:děkuji, myslím že na schůzku s vámi by ráda šla. moč jsme jí ještě netestovaly, ale papírky tedy koupím, jsem opravdu zvědavá, jaká acidóza u ní je. problém je že přestože začala jíst mnohem zdravěji, vařené jídlo stále převládá nad syrovým z klystýrů má mírné trauma, v nemocnicích jí tím ...

Napsal: úte dub 27, 2010 10:00 pm 

lev píše:Dobrý den. Viděla jsem v tv reportáž o klíštové encefalitidě, kde tvrdí že je možné ji získat z nepasterizovaného mléka. Z tohoto mléka dělám kefír, který denně piju a pak také sirnou patlanici. Chtěla bych vědět jestli je zde nějaké riziko, že bych se mohla nakazit encefalitidou? Pasteriza ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Infarkt, deprese, vysoký tlak, artróza v 55 letech

Napsal: úte dub 27, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 24573

tejo píše:Dobrý den, prosím Vás o radu, co doporučit mojí mamince, která ve svych 55 letech trpí mnoha zdravotními neduhy, které již nejsou jen nepříjemné, ale začínají ji vážně omezovat v životě a jsou zdrojem bolesti. Jde o: artrózu a dnu obou kolen a začínají již i ostatní klouby. velmi bolestivé ...
Stránka 1801 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1798, 1799, 1800, 1801, 1802, 1803, 1804 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem